منظور شما از قدرت مادربرد چیست؟
قدیمی؟ سری اول؟ روشن بگین یعنی چی؟ h61 که به همراه z68 جدید ترین چیپ های intel هستند. با توجه به کاربرد ایشون هم، چیزی بیشتر از h61 نیاز ندارند.
کدوم امکانات پردازنده رو ساپورت نمیکنه؟ میشه توضیح بدین؟
در این مورد مفصلا" توضیح داده شد.
قدرت تو مادربرد یعنی چی؟
امکانات بیشتر با قیمت 2 برابر؟ میصرفه؟
این منطق درست نیست، مادربرد h61 icafe مادربرد خوبیه، کیفیت ساخت بالا داره و جز عدم پشتیبانی از raid کاستی نداره. اگه اینطور بود خود تولید کننه پرازنده 2600 رو در لیست ساپورت این مادربرد قرار نمیداد.
چه سوال های ایتدایی میبرسین!!!سرکاریه!!! مگر من وظیفه دارم کلاس آموزشی بزارم یا کامل برای شما توضیح بدم همه چیز رو این آخرین حرف و بحث من با شماست شما به جای اینکه سوال بیرسی بگین اینجا چرا نیست این بحث ها و توضیحات قبلا هم با شما بوده
مگر از این چیب بایین تر هم هست اولین سری چیب با قابلیت استفاده از گرافیک مجتمع هست از این قدیمی تر از لحاظ استفاده گرافیک مجتمع مگر هست که متوجه سری اول و قدیمی نمیشین h61 چند وقت اومده z68 چند وقت ؟؟؟نیاز که همه فیلم نگاه میکنند و تغییر فرمت میدن
یعنی شما نمیدونی 2600 چه مزیتی داره که 2500 نداره
بارها بنچمارک گذاشتم از چندین سایت تا حالا شما این سایت ها رو ندیدن که میگین مفصلا توضیح بدم که اختلاف قدرت 2500 با 2600 خیلی کمه تا حالا ندیدن؟!این بنچمارک هم اورکلاک شده هست هم معمولی اختلاف زیر یک دقیقه

کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قدرت در مادربرد یعنی باس رم و چیب قویتر و استفاده از چند گرافیک و هوشمند بودن z که از گرافیک بی جهت برای کارهای معمولی استفاده نمیکنه و......که قبلا سایت ها و توضیحاتش در بحث های قبلی با شما بوده برای همین میگم سرکاریه!
منطق شما جور در میاد یک cpu که برای حرفه ای ها ساخته شده با اختلاف قیمت 140 هزار تومانی نسبت به 2500 که همون قدرت رو داره با اختلاف کم با همچی مادربردی با باس کم چیب اولیه و چند گرافیک نداشتن و... با هم بیشنهاد میدین من کلا دقیقه با شما بحثی ندارم شما نظر تو بده منم نظر میدم چرا مثل همیشه یک سوال های مفصل و برای کاربران ابتدایی بیش میاد میبرسن درباره این موضوع مفصل توضیح بدم که اختلاف 2500 با 2600 کم نیست این سوال ایتدایی نیست مگر شما تا حالا بنچمارکی دیدی که اختلاف قدرت 2500 با 26000 زیاد باشه دیدی؟!!!!!