تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: راهنمایی در مورد ضعف شدید موتور 131 صفر!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران - صادقیه

پيش فرض

سلام ، پراید من هم دقیقا همین مشکل رو داره ، البته بنده 100 تا بیشتر باهاش نرفتم ، ولی همین دیروز تو شیب سر بالایی یادگار امام که دیگه حد اکثر 20 درجست ، با دنده 4 گاز پر 80 تا بیشتر نمی رفت و دور موتور رو 2000 مونده بود ...
    انگار ماشین دیگه جون نداره ... تو ماشین هم تنها بودم .

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام ، پراید من هم دقیقا همین مشکل رو داره ، البته بنده 100 تا بیشتر باهاش نرفتم ، ولی همین دیروز تو شیب سر بالایی یادگار امام که دیگه حد اکثر 20 درجست ، با دنده 4 گاز پر 80 تا بیشتر نمی رفت و دور موتور رو 2000 مونده بود ...
    انگار ماشین دیگه جون نداره ... تو ماشین هم تنها بودم .
    عزیز خوب سربالایی باید بری دنده 3 بنده خدا حق داشته نره. کلا پراید توی سر بالایی دنده 2 زیر 20 دنده 3 ریز 45 و دنده 4 دنده زیر 80 نباید بری و روی مرزهای سرعتی هم که گفتم با اون دنده ها به زور شتاب میگیره.

پروفشنال MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جایی به اسم ایران

پيش فرض

ماشین منم دقیقا همین مشکلو داشت/ دادم فیلراشو تنظیم کردن مشکلش حل شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز من تجربه داشتن 4 پراید از صفرو داشتم که در اختیار میگذارم
    مهمه که قبلا چی سوار میشدید ، مثلا من سمند داشم که بعد از سوار شدن به پراید فهمیدم شتاب پراید نسبت به سمند بیشتره ولی قدرتش خیلی کم حتی پراید اولمو چون فکر میکردم مشکل داره ردش کردم اما چند تا راهنمایی میکنم که این مشکل کاهش پیدا میکنه البته تمام این کارها بعد از سرویس اولیه انجام بشه
    1 - گذاشتن شمع 2 پلاتین بوش
    2 - تعویض وایرها با وایرهای بهتر
    3 - برداشتن منبع الاینده و قرار دادن یک لوله به جای آن که در بازار موجود میباشد
    4 - ایجاد یک سوراخ کنار خروجی اگزوز به اندازهای که بشه روش 1بوشن آهنی لوله آب با ضخامت 2 یا 3 سانت جوش داد 3 باشه نفس بازتر میشه (بوشن واسه اینه که هرموقه خواستی 1درپوش به سایز بوشن ببندی و صدای اضافیو حذف کنی
    5 - (مورد 3و4 برای باز کردن نفس خروجی ماشین هست) برای نفس ورودی از فیلتر هوای خوب یا فیلتر اسپرت استفاده کنید
    6 - و در آخر زدن یکی دو با ک بنزین سوپر از جایی که به سوپر بودنش مطمعن هستی بعدش زدن به جاده پتو پهن بدون پلیس و تا اونجا که ماشین گاز میخوره پدالو فشار بدی بعد از اینکه به شهر برگردی تو سربالایی ها متوجه میشی که چقدر تغییر کرده
    البته اینا یه سری کار اولیه بدون دستکاری زیاده واسه بهبود بهتره بیشتر از این دیگه میره تو رنج حرفه ای

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان من چند راهنمایی میکنم که از تجربه داشتن 4 پرایده
    بعد از سرویس اولیه
    1 - شعماشو با شعم دو پلاتین آلمانی تعویض کن
    2 - تعویض وایرها با وایر بهتر (وایرسیمی گیرت بیاد چون برق خوب عبور میده بهتره)
    3 - برداشتن منبع آلاینده وقرار دادن یک لوله به جای آن که در بازار فراوونه
    4 - سوراخ کردن منبع عقب کنار اگزوز (البته میتونی جاش 1 بوشن 2 یا 3 سانتی لوله آب جوش بدی که هر موقه خواستی صداشو با یه در پوش همون سایزی قطع کنی)
    5 - استفاده از یک فیلتر هوای خوب یا اسپرت
    6 - در نهایت با یکی دو باک بنزین سوپر بزنی به یک جاده پتو پهن و تا اونجا که گاز میخوره تخته گاز و یه کله بری
    وقتی برگردی شهر میبینی که سوار چه گرگی شدی

6. این کاربر از eshtadtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام
    پراید صفر پایه گاز سوز(900 کیلومترکارکرد) یک بار روی سوخت گاز چراغ چک روشن شد پس از خاموش شدن و خنک شدن ماشین دیگر روشن نشد روز بعد با چهار نفر با سرعت 110 در دنده 5 روی سوخت بنزین روشن شد پس از یک بار خاموش و و روشن کردن در حین حرکت دوباره چراغ چک خاموش شد در جاده در دنده 5 مجددا روشن شد و با تغییر نوع سوخت از بنزین به گاز چراغ خاموش شدو با سوخت بنزین با دنده 4 دیگر چراغ چک روشن نمی شوددر ضمن هنگام روشن بودن چراغ چک توان موتور به شدت کاهش می یابد مشکل از کجاست
    Last edited by wareshteam; 14-01-2012 at 20:06.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •