کسی 965 amd رو با سندی بریج اینتل مقایسه نکرد، بله اگه بودجه باشه سندی بریج بهتره، ولی برای کاربرد ایشون و با توجه به بودجه 965 کافیه و برای کارت گرافیک هم محدودیت ایجاد نمی کنه.
کسی 965 amd رو با سندی بریج اینتل مقایسه نکرد، بله اگه بودجه باشه سندی بریج بهتره، ولی برای کاربرد ایشون و با توجه به بودجه 965 کافیه و برای کارت گرافیک هم محدودیت ایجاد نمی کنه.
خوب دوستان بزارید یکم محدودیت بزارم....cpu core i5 باشه ...مانیتور 19 اینچ...هارد دیسک اکسترنال....رم 4 گیگ ... گرافیک 1الا 2 گیگ ......دیگه ما بقیش و مدل و اینا با شما
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
راستی اگه مثلا 11 تا سیستم بگیرم کمتر میشه هزینه دیگه...نه ؟
شما از این سیستم برای گیم نت چندتا میخواین تهیه کنید چون هزینه برای یک سیستم گیمنت خیلی زیاد با 400 و 500 هم میشه چون در گیم نت بازی ها شبکه هست نیاز به سیستم بالا نیست یک سرچ بکنید برای سیستم گیم نت به نتیجه میرسید چون این گیم نت دارها گفتند سیستم زیر 500 خیلی هم زیاده و...
من خودم عمرم و توی گیم نت گذروندم...باید سیستم بتونه تمامی بازی هایی که حداقل تا 3 سال دیگه میان رو به خوبی اجرا کنه...پس دوست دارم سیستم خوبی باشه
دوست عزیز شما که میخواین محدودیت بذارین دیگه چرا مشاوره میگیرین؟
پردازنده core i5 اگه تهیه کنید بودجتون برای کارت گرافیک که اصلی ترین قطعه هست کم میشه، هارد دیسک اکسترنال برای تک تک کامپیوتر ها به چه دردی میخوره؟
در مورد گرافیک هم اصلا" به مقدار رم (1 یا 2 گیگ) توجه نکنید، اینها برای گول زدن مشتریان در بازار کامپیوتر مناسبه! ملاک های بسیار مهمتری وجود دارند.
من معضرت میخوام اصلا![]()
منظورم یدونه هارد دیسک بود
چشم![]()
من معضرت میخوام اصلا![]()
با وجود شبکه بین سیستم های گیم نت و امکان کپی راحت فایل ها از یک سیستم به سیستم دیگه فکر نمی کنم نیاز باشه، DVD-RW external رو هم واسه ریختن ویندوز و یه سری بازیها، که با شبکه نمیشه این کار ها رو کرد پیشنهاد دادم.منظورم یدونه هارد دیسک بود![]()
نظرتون در رابطه با این سیستم چیه ؟
cpu corei5 sandy bridge 2500k
ram 4g dual channel 1600
ati 6850
asus p8p67
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)