پس این فیلم رو ببین جواب سوالت رو میگیری...
حجمش هم 500کیلو بایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس این فیلم رو ببین جواب سوالت رو میگیری...
حجمش هم 500کیلو بایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از ثانیه 22 فیلم به بعد را نفهمیدم چه کردی!
از اونجا که وسط سیاهی را با یک کلیک پاک کردی ندونستم با چه کلیدی اینکار را انجام دادی.
با سلام
برای اینکه گوشیه های انتخابت گرد بشه باید بهش اثموث بدی نه فدر
فدر محو میکنه
اثموث گرد میکنه
چطوری اینکار را انجام بدم؟با کدوم ابزار؟از کدام قسمت؟!
عطا جان
من سالها قبل از یک روش مستقیم و خیلی راحت برای طراحی ستون ها در فاکتور فروش استفاده میکردم
ولی متاسفانه الان یادم نیست...
ابتدا یک لایه جدید باز کرده، با ابزار Rectangle Tool در حالیکه در وضعیت Path (آیکن وسطی در 3 ایکن موجود در بالا)قرار میدادم مستطیل خود را رسم میکردم.بعد در پالت لایهها به سربرگ Paths میرفتم و با راست کلیک روی
work Path گزینه Make selection را انتخاب میکردم و در پنجره باز شده با انتخاب Feather مناسب و زدن Ok خط موجود را به سلکت با لبههای گرد تبدیل میکردم.در این مرحله کار کوچکی انجام میدادم که یادم نیست(که همان حلقه گمشده این روشی که انجام میدادم است)و در نهایت با رفتن به منوی Edit و انتخاب گزینه Stroke ضخامت و رنگ را تععین و به سلکت میدادم.
حالا به نظر شما اون حلقه مفقوده چه عملی میتواند باشد؟
من که میگم شما دارین جا به جا انجام میدین
یعنی با Rectangle Tool انتخاب کنید سپس به select>modify>smootht
بعد استروک بده
لازم نیست بری تو سر برگ paths
تب پچ واسه زمانی بدرد میخوره که میخوای اسمی تایپ کنی مثل این:
سلام
من یه روش دیگه بگم بهت که هم راحتره هم کیفیت کارت بهتره
میتونی با استفاده از ابزار شیپ (کلیدu) توی فتوشاپ مستطیلی که دورش گرد هست رو انتخاب کنی بعد با استفاده از redius مقدار گردی لبه ها رو تنظیم کنی
بعد شکل رو توی محیط کارت بکش
مقدار fill رو روی صفر تنظیم کن
از قسمت blending option به لایت stroke دلخواهت رو بده
شکل مورد نظر آمادس
ممنون دوست عزیز
این هم روش خوبیه ولی از هر روشی که شکل موردنظرم را که بدست میاد وقتی میخوام با نگهداشتن دکمه Shift
با ابزار Move Tool تغییر اندازه بدم در نهایت یه سایهای در قسمت داخلی یا خارجی و یا هر دو ایجاد میشه و در واقع
حداقل یک پیکسل از داخل یا خارج کمرنک میشه و از کیفیت کار کاسته میشه...چارهاش چیه؟
نه روشی رو که من گفتم امتحان کن
با این روش شکل ویکتور به دست میاد که با هر تغییری کیفیتش کم نمیشه و کاملا شارپ هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)