به هیچ وجه دوست ندارم وارد این بحث بشم چون مساله ای که خیلی واضحه و دوستان میان یه حرفایی میزنن که ادم رو وارد حاشیه میکنن
هیچ کدوم از برندهای ایسوس یا اچ پی قطعاتشون رو (اون اصلی ها رو) خودشون تولید نمی کنند. مال کارخونه های مشترکیه.
.gif)
شما یه دلیله عاقلانه واسه من بیار که ایسوسی که مادربورد تولید میکنه بره از یه شرکت دیگه این قطعه رو بگیره.gif)
و این که میگن hp گارانتی معتبر نداره به خاطر تحریم بودن ایرانه وگرنه وقتی msi ( که من هر وقت دیدم مثل آب جوش میمونه ) گارانتی میشه hp که به گفته بعضیا بالاترین فروش جهانی رو داره حتما گارانتی میکردن
msi مثل اب جوشه؟؟؟؟.gif)
سری گیمینگ msi از خنکترین لپ تاپای حال حاضره.
hp بالترین امار فروش رو داره؟؟؟؟.gif)
اون بعضیا رو لطفا معرفی کنید.
ربطی به تحریم نداره گارانتی های ایرانی که با شرکت های خارجی مستقیما قرارداد نمیبندن به کیفیت لپ تاپ اهمیت میدن که میزان برگشتیشون کم بشه اخه اگه قرار به تحریم بود برندای دیگه ام نباید گارانتی میشدن.
و اصلن این حرف شما از ریشه غلطه چون شرکت ایران اچ پی الان داره گارانتی میکنه ولی شرکت معتبر و جا افتاده ای نیست.
سوال اینجاست که چرا شرکتای معتبری مثل سازگار و مادایران این برند رو ساپورت نمیکنن پاسخش خیلی واضحه.gif)
به این لینکا یه نگاه بندازید امار خرابی دستتون میاد
http://www.fatwallet.com/forums/deal-discussion/975796
http://www.fatwallet.com/static/attachments/24139_laptopreliabilitychart.jpg
من همیشه از کول پد استفاده می کردم اما دستگاه همچنان داغ بود به طوری که وقتی پشت دستگاه رو لمس می کردی حس عبور انگشت از بین کوه آتیش (!!) به آدم دست می داد. تصویرش فوق العاده افتضاح بود. صداش هم که ماشاالله اصلا شنیده نمی شد انقدر ضعیف بود. همیشه از هدفون استفاده می کردم یا از این اسپیکر های کوچیک قابل حمل. باطریش هم که به درد نمی خورد. شاید حداکثر 1 ساعت شارژ نگه می داشت که البته بعد از حدود 1 سال و نیم باطریش کلا نابود شد و همون 1 ساعت رو هم نگه نمی داشت و کلا دستگاه با اتصال به پریز برق کار می کرد.
این تجربه شخصی بنده از استفاده 2 سال و 3 یا 4 ماه من از دستگاه Asus F80Q هستش. امیدوارم دستگاه های جدید مثل مدل های قبلیشون نباشن که آدم از هر چی لپ تاپ و کلا قطعات Asus زده بشه

چکیده مطلب بالا:
دستگاه داغ میکرد در حد کوه اتیش
تصویر فوق العاده افتضاح
صدای ضعیف به طوری که اصلا شنیده نمیشد
باطری با کارکرد 1 ساعت
با عقل ادم جور در میاد یه همچین لپ تاپی وجود خارجی داشته باشه اصلن.gif)
باطری قلمی بیشتر از یه ساعت لپ تاپ رو روشن نگه میداره
متاسفانه دوستان یه حرفایی میزنن که ادم مجبور میشه دخالت کنه و نزاره بقیه تحت تاثیر این حرفا پولشون رو هدر بدن اینجا امریکا نیست که سالی یه بار لپ تاپ عوض کنیم یه لپ تاپ میخریم واسه کم کم 3 سال
دوستان با مدرک و مستند حرفاشون رو بگن
نکته جالبش اینجاس که واسه پستای هم تشکرم میزنن