تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 31

نام تاپيک: asus n53sn یا hp 6100

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

همونطور که می دونید ایسوس اولین شرکتی بود که از نسل جدید پردازنده های اینتل با تکنولوژی سندی بریج استفاده کرد.
    اما بلافاصله متوجه نقص این پردازنده ها شدند و دستور جمع آوری 4 مدل رو دادند.

الان هنوز دو سال از عمر این پردازنده ها نگذشته و تقریباً همه شرکت ها دارن از این پردازنده استفاده می کنن.
    از کجا معلوم که نقص این پردازنده ها کاملاً درست شده باشه؟؟
    همونطور که قبلی ها که جمع آوری شدن مشکلشون این بود که به دو سال نرسیده یکی از چیپاشون می سوخت.

حالا لطفاً دوستان مطلع بگن که آیا در خرید پردازنده های نسل جدید ریسکی وجود داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MojiOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر نکنم مشکلی باشه! الان تقریبا بیشتر مدل ها از همین پردازنده ها استفاده می کنن اگه اینجوری باشه که پس هیچ لپ تاپی به درد نمی خوره! بنده شخصا از ایسوز متنفر هستم. چون خودم داشتم و یک بار هم با وجود داشتن گارانتی (دیجیتال) با صرف 250000 تومان مجبور به تعویض CPU دستگاه شدم که البته بعد از چند ماه دوباره دچار مشکل شد. من همیشه از کول پد استفاده می کردم اما دستگاه همچنان داغ بود به طوری که وقتی پشت دستگاه رو لمس می کردی حس عبور انگشت از بین کوه آتیش (!!) به آدم دست می داد. تصویرش فوق العاده افتضاح بود. صداش هم که ماشاالله اصلا شنیده نمی شد انقدر ضعیف بود. همیشه از هدفون استفاده می کردم یا از این اسپیکر های کوچیک قابل حمل. باطریش هم که به درد نمی خورد. شاید حداکثر 1 ساعت شارژ نگه می داشت که البته بعد از حدود 1 سال و نیم باطریش کلا نابود شد و همون 1 ساعت رو هم نگه نمی داشت و کلا دستگاه با اتصال به پریز برق کار می کرد.
    این تجربه شخصی بنده از استفاده 2 سال و 3 یا 4 ماه من از دستگاه Asus F80Q هستش. امیدوارم دستگاه های جدید مثل مدل های قبلیشون نباشن که آدم از هر چی لپ تاپ و کلا قطعات Asus زده بشه

3. این کاربر از MojiOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAJAD0936's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

7

به هیچ وجه دوست ندارم وارد این بحث بشم چون مساله ای که خیلی واضحه و دوستان میان یه حرفایی میزنن که ادم رو وارد حاشیه میکنن

هیچ کدوم از برندهای ایسوس یا اچ پی قطعاتشون رو (اون اصلی ها رو) خودشون تولید نمی کنند. مال کارخونه های مشترکیه.

شما یه دلیله عاقلانه واسه من بیار که ایسوسی که مادربورد تولید میکنه بره از یه شرکت دیگه این قطعه رو بگیره

و این که میگن hp گارانتی معتبر نداره به خاطر تحریم بودن ایرانه وگرنه وقتی msi ( که من هر وقت دیدم مثل آب جوش میمونه ) گارانتی میشه hp که به گفته بعضیا بالاترین فروش جهانی رو داره حتما گارانتی میکردن
    msi مثل اب جوشه؟؟؟؟

سری گیمینگ msi از خنکترین لپ تاپای حال حاضره.

hp بالترین امار فروش رو داره؟؟؟؟
    اون بعضیا رو لطفا معرفی کنید.

ربطی به تحریم نداره گارانتی های ایرانی که با شرکت های خارجی مستقیما قرارداد نمیبندن به کیفیت لپ تاپ اهمیت میدن که میزان برگشتیشون کم بشه اخه اگه قرار به تحریم بود برندای دیگه ام نباید گارانتی میشدن.

و اصلن این حرف شما از ریشه غلطه چون شرکت ایران اچ پی الان داره گارانتی میکنه ولی شرکت معتبر و جا افتاده ای نیست.

سوال اینجاست که چرا شرکتای معتبری مثل سازگار و مادایران این برند رو ساپورت نمیکنن پاسخش خیلی واضحه

به این لینکا یه نگاه بندازید امار خرابی دستتون میاد

http://www.fatwallet.com/forums/deal-discussion/975796

http://www.fatwallet.com/static/attachments/24139_laptopreliabilitychart.jpg

من همیشه از کول پد استفاده می کردم اما دستگاه همچنان داغ بود به طوری که وقتی پشت دستگاه رو لمس می کردی حس عبور انگشت از بین کوه آتیش (!!) به آدم دست می داد. تصویرش فوق العاده افتضاح بود. صداش هم که ماشاالله اصلا شنیده نمی شد انقدر ضعیف بود. همیشه از هدفون استفاده می کردم یا از این اسپیکر های کوچیک قابل حمل. باطریش هم که به درد نمی خورد. شاید حداکثر 1 ساعت شارژ نگه می داشت که البته بعد از حدود 1 سال و نیم باطریش کلا نابود شد و همون 1 ساعت رو هم نگه نمی داشت و کلا دستگاه با اتصال به پریز برق کار می کرد.
    این تجربه شخصی بنده از استفاده 2 سال و 3 یا 4 ماه من از دستگاه Asus F80Q هستش. امیدوارم دستگاه های جدید مثل مدل های قبلیشون نباشن که آدم از هر چی لپ تاپ و کلا قطعات Asus زده بشه
    چکیده مطلب بالا:

دستگاه داغ میکرد در حد کوه اتیش

تصویر فوق العاده افتضاح

صدای ضعیف به طوری که اصلا شنیده نمیشد

باطری با کارکرد 1 ساعت

با عقل ادم جور در میاد یه همچین لپ تاپی وجود خارجی داشته باشه اصلن

باطری قلمی بیشتر از یه ساعت لپ تاپ رو روشن نگه میداره

متاسفانه دوستان یه حرفایی میزنن که ادم مجبور میشه دخالت کنه و نزاره بقیه تحت تاثیر این حرفا پولشون رو هدر بدن اینجا امریکا نیست که سالی یه بار لپ تاپ عوض کنیم یه لپ تاپ میخریم واسه کم کم 3 سال

دوستان با مدرک و مستند حرفاشون رو بگن

نکته جالبش اینجاس که واسه پستای هم تشکرم میزنن

5. این کاربر از SAJAD0936 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shahabaliboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست عزیز MojiOs با این که بنده ام یه مقدار در مورد لپ تاپ های اسوس با توجه به پست قبلیم محتاطم ولی این رو به دیگر قطعات اسوس مثل مادربورد یا کارت گرافیکش بست ندید و فراموش نکنید که قطعات اسوس همیشه جزو بهترین ها بوده ولی خوب دنیای لپ تاپ دنیای دیگه ایه و دست تولید کنندگان بستست چون باید به هزار تا مساله دیگه توجه کنند ولی خوب هر شرکتی خوب و بد و تجربه های تلخ و شیرین داره مثلا با این که فعلا خودم طرفدار hp هستم ولی تجربه تلخ این شرکت در ساخت nv15 رو فراموش نمیکنم و در مورد اسوس هم که تجربمو در مورد 3 تا از لپ تاپاش که دو تاش به استناد نمایندگی و یکیش به استناد مشاهده عینی خراب بود ( یعنی کلا من از نزدیک با 3 تا اسوس برخورد داشتم که هر 3 خراب بود ! ) ولی خوب از این هم نمیشه گذشت که اون 2 تا رو که خراب بود یکیشو مادربورد و دیگری رو کارت گرافیکشو بدون هزینه درست کردن ، در مورد حرف دوستمون هم به گفته فروشندگان تو سری جدید همه برند ها این مشکل حل شده

7. این کاربر از shahabaliboys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مطمئناً حتی خود کمپانی ها هم نمی تونن بگن تمام دستگاه هاشون عالیه(و البته نمی گن)
    من این سیستم رو ندیدم. ولی احتمالش هست.
    ممکنه بعضی از نکاتی که گفتی تو کل لپ تاپ های این مدل باشه و ممکنه بعضی هاشون فقط در اثر استفاده نادرست به وجود بیاد.
    مثلاً دوست خودم با این که عاشق ایسوس هست وقتی در مورد مشکلاتش پرسیدم گفت سیستم اون بعضی اوقات هنگ می کنه یا سرعتش نسبت به سیستم های مشابه پایینتره اما در عوض همیشه خنک هست.
    طبق گفتش صدای زیادی هم تولید نمی کرد.
    به هر حال بیان این مشکلات به نظرم فقط کمک می کنه خریدار سطح توقعش رو پایین بیاره از برند یا سیستم. و نباید به هم بپریم که تو دروغ می گی و من راست.
    طرفداری متعصبانه از یه برند هیچ چیزی جز از دست دادن اعتبار خود آدم در پی نداره.
    من خودم فکر نمی کردم ایسوس کلاً خرابی داشته باشه اما الان می دونم که با توجه به خوب بودن، سابقش اونقدر هم که فکر می کردم درخشان نیست.
    البته سلیقه شخصی یه چیز جداگانه هست که فکر می کنم برای هر کس جدا هست و بیشتر یه فاکتور شخصی هست تا فاکتور تاثیر گذار در خرید توسط اشخاص غیر.
    من شخصاً بدون اینکه نسبت به برند اچ پی هیچ نگاه بدی داشته باشه از ایسوس خوشم میاد.( از کلمه ایسوس خیلی خوشم میاد!!!)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

شما یه دلیله عاقلانه واسه من بیار که ایسوسی که مادربورد تولید میکنه بره از یه شرکت دیگه این قطعه رو بگیره
    درست می گی من منظورم بیشتر رو cpu و کارت گرافیک بود. حواسم به مادر بورد نبود.

فکر می کنم وقتی در مورد گارانتی صحبت می کنیم بهتره به جای اینکه بگیم یه برند مشکل داره پس کسی گارانتیش نمی کنه در این مورد صحبت کنیمکه آقا اصن این جنس گارانتیش خوب هست یا نه و این خودش بشه یه فاکتور.

فکر نمی کنم کسی جز هیئت مدیره شرکت از سیاستشون خبر داشته باشه.

msi هم یه برند هست. شما که نمی تونی در مورد همه مدل هاش بگی خنک هست یا همه داغ می کنن.
    ممکنه یه مدلش یا حتی یه دونه از لپ تاپهاش گرم کنه و دیگران بسط بدن.
    فکر نمی کنم اینجور قضاوت ها درست باشه.
    روی مدل بحث کنیم بهتره.

در مورد حرف دوستمون که گفته بود دستگاه اون مشکلات رو داشته شاید از نظر ایشون صدای دستگاه ضعیف بوده یا صفحه نمایشش.
    اگه بشه حدوداً با ارقام گفت بهتر می شه.
    اما یه چیز دیگه: دقیقاً چی باعث می شه که ما بخوایم دروغ تحویل هم بدیم؟؟؟
    خوب وقتی می گفته اینجوری بوده شاید بوده! ولی دلیل نیست که همه دستگاهها این جوری بودن که!!

این عکس رو قبلاً دیدم ولی انصافاً چیزی رو اثبات نمی کنه!!!
    از همه مهمتر مرجع عکس هست.
    لطفا مرجعش رو مشخص کنید.
    چه طور به این آمار رسیدن؟؟؟

تشکر هم مگه ایرادی داره؟؟؟
    چیزی ازمون کم نمی کنه که!!!

10. این کاربر از Topher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

8

msi هم یه برند هست. شما که نمی تونی در مورد همه مدل هاش بگی خنک هست یا همه داغ می کنن.
    ممکنه یه مدلش یا حتی یه دونه از لپ تاپهاش گرم کنه و دیگران بسط بدن.
    فکر نمی کنم اینجور قضاوت ها درست باشه.
    روی مدل بحث کنیم بهتره.
    شما به جمله دوباره دقت کن

گرنه وقتی msi ( که من هر وقت دیدم مثل آب جوش میمونه )
    هروقت من دیدم به یه مدل اشاره نمیکنه مساله اینجاس که کل کمپانی msi رو داره اشاره بهش میکنه.

حرف شما تا یه حدودی درسته شاید یکی از مدلاش ایراد داشته

یا به احتمال قویتر به علت استفاده نادرست به اون روز افتاده

در مورد حرف دوستمون که گفته بود دستگاه اون مشکلات رو داشته شاید از نظر ایشون صدای دستگاه ضعیف بوده یا صفحه نمایشش.
    اگه بشه حدوداً با ارقام گفت بهتر می شه.
    اما یه چیز دیگه: دقیقاً چی باعث می شه که ما بخوایم دروغ تحویل هم بدیم؟؟؟
    خوب وقتی می گفته اینجوری بوده شاید بوده! ولی دلیل نیست که همه دستگاهها این جوری بودن که!!
    ضعیف بودن صدای دستگاه یه حرفه این یه حرف دیگه

صداش هم که ماشاالله اصلا شنیده نمی شد انقدر ضعیف بود

این حرفا اغراق امیزه و باعث میشه بقیه به اشتباه بیفتن

این عکس رو قبلاً دیدم ولی انصافاً چیزی رو اثبات نمی کنه!!!
    از همه مهمتر مرجع عکس هست.
    لطفا مرجعش رو مشخص کنید.
    چه طور به این آمار رسیدن؟؟؟
    مرجعش رو مشخص کرده بودم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینکه چه طور به این امار رسیدن واضحه دیگه با داده های اماریشون.

شما یه نفر میاد میگه لپ تاپ من صدا و تصویر و باطریش در حده افتضاحه اومن از یه کمپانی معتبر میگی شاید بوده اون وقت من با لینکی که توش با عکس و توضیحات اومده توضیح داده رو قبول نمیکنی و توش ریز میشی و توش شک میکنی.
    تشکر هم مگه ایرادی داره؟؟؟
    چیزی ازمون کم نمی کنه که!!!
    تشکر کردن تو سایت نشانه ادب نیست نشانه تایید اون پسته دوست گرامی

12. این کاربر از SAJAD0936 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shahabaliboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست عزیز SAJAD0936 استناد من برای داغ کردن msi داغ بودن 5 مدل مختلف که یکیش g640 و سری گیمینگ این شرکت بود تو پاساژ پارسیان که یکی از این دستگاه ها فیلم هم پخش نمیکرد و رو صفحه ویندوز بود و نمیدونم چرا اینقدر داغ بود ( البته اینم بگم تو پاساژ ایران g740 حتی در حال اجرای بازی به هیچ وجه داغ نمیشد ) ، در مورد آمار فروش اچ پی راستشو بخواید من اینو از خیلیا شنیدم و یه بار یه نمودارم دیدم ولی خوب چون اینروزا از این نمودارا زیاده و منبع رسمی واسه گفتم ندارم روش بحث نمیکنم ، در مورد گارانتی به نظرم یه سوال از فروشندگان این برند ها بپرسید و یه تحقیق بکنید و ببینید اسوس اصلش کجاییه و اچ پی کجایی و اسم گارانتی های معتبر اسوس در سایت رسمی این شرکت قابل مشاهده است خودتان ببینید ولی اچ پی ؟ چون اسوس از ایران نماینده رسمی می پذیره و مدلهای سفارش ایرانش همه کیبورد فارسی دارن نه مثل اچ پی عربی ، دوست عزیز خواهش میکنم با سند و مدرک صحبت کنید ، اون آماری رو که شما میگید رو یادمه من پارسال هم که میخواستم برای دوستم n42 بخرم دیدم و خدا میدونه اصلش مال کیه ؟ و تو بازار لپ تاپ که هفته به هفته عوض میشه ارائه همچین آمارهایی در مورد هر برندی حتی برند معظم اسوس خیلی راه گشا نیست ! به نظرم با آماری دروغی که هر روز دور و برمون میبینیم بهتره کمی هم به تجربیات واقعی و بدون غرض دوستان نگاهی بندازیم و اگر آماری ارائه میدیم به روز و از سایت های معتبر باشه ، من نه فروشنده لپ تاپم نه نماینده رسمی اچ پی یا اسوس تا چند وقت پیش هم هر کسی بهم میگفت لپ تاپ چی بخرم یه مدل از اسوس رو بهش معرفی میکردم ( چون تو pc خیلی واسه این برند و گارانتیش احترام قائلم شاید دوباره تو لپ تاپم به این برند رو بیارم ) ولی با مشاهده و ارتباط نزدیک با 3 تا از لپ تاپ های تقریبا جدید این برند که هر سه مشکل پیدا کردن یه ذره به آدم حق بدین من تمام این حرفا رو زدم تا شاید اگه بتونم کمکی به دوستمون در انتخاب کرده باشم

14. این کاربر از shahabaliboys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

13

دوست عزیز SAJAD0936 استناد من برای داغ کردن msi داغ بودن 5 مدل مختلف که یکیش g640 و سری گیمینگ این شرکت بود تو پاساژ پارسیان که یکی از این دستگاه ها فیلم هم پخش نمیکرد و رو صفحه ویندوز بود و نمیدونم چرا اینقدر داغ بود ( البته اینم بگم تو پاساژ ایران g740 حتی در حال اجرای بازی به هیچ وجه داغ نمیشد ) ، در مورد آمار فروش اچ پی راستشو بخواید من اینو از خیلیا شنیدم و یه بار یه نمودارم دیدم ولی خوب چون اینروزا از این نمودارا زیاده و منبع رسمی واسه گفتم ندارم روش بحث نمیکنم ، در مورد گارانتی به نظرم یه سوال از فروشندگان این برند ها بپرسید و یه تحقیق بکنید و ببینید اسوس اصلش کجاییه و اچ پی کجایی و اسم گارانتی های معتبر اسوس در سایت رسمی این شرکت قابل مشاهده است خودتان ببینید ولی اچ پی ؟ چون اسوس از ایران نماینده رسمی می پذیره و مدلهای سفارش ایرانش همه کیبورد فارسی دارن نه مثل اچ پی عربی ، دوست عزیز خواهش میکنم با سند و مدرک صحبت کنید ، اون آماری رو که شما میگید رو یادمه من پارسال هم که میخواستم برای دوستم n42 بخرم دیدم و خدا میدونه اصلش مال کیه ؟ و تو بازار لپ تاپ که هفته به هفته عوض میشه ارائه همچین آمارهایی در مورد هر برندی حتی برند معظم اسوس خیلی راه گشا نیست ! به نظرم با آماری دروغی که هر روز دور و برمون میبینیم بهتره کمی هم به تجربیات واقعی و بدون غرض دوستان نگاهی بندازیم و اگر آماری ارائه میدیم به روز و از سایت های معتبر باشه ، من نه فروشنده لپ تاپم نه نماینده رسمی اچ پی یا اسوس تا چند وقت پیش هم هر کسی بهم میگفت لپ تاپ چی بخرم یه مدل از اسوس رو بهش معرفی میکردم ( چون تو pc خیلی واسه این برند و گارانتیش احترام قائلم شاید دوباره تو لپ تاپم به این برند رو بیارم ) ولی با مشاهده و ارتباط نزدیک با 3 تا از لپ تاپ های تقریبا جدید این برند که هر سه مشکل پیدا کردن یه ذره به آدم حق بدین من تمام این حرفا رو زدم تا شاید اگه بتونم کمکی به دوستمون در انتخاب کرده باشم
    بازم امار و لینکی که من دادم نامطمئن و تقلبیه ولی اینکه شما 5 مدل لپ تاپ msi تو پاساژ دیدی اونم از سری گیمینگ msi که اینقدر داغ بوده تازه رو صفحه ویندوز رو من باید باور کنم
    خب این شرکت msi چرا اینقد بی فکر که لپ تاپایی که مخصوص گیمه رو طوری تولید میکنه که با بالا اومدن ویندوز داغ میکنن وای به حال بازی کردن
    و اون ادمی که اون لپ تاپ اونجا گذاشته واسه تبلیغات و فروش بیشتر چقد احمق بوده که یه همچین حماقتی کرده و به جای تبلیغ شده سوء تبیلغ
    حرفاتون کاملا منطقیه

طبق گفته شما ایسوس توی ایران نمایندگی رسمی داره رفتم توی سایت ایسوس ولی نتونستم نماینده ش توی ایران رو پیدا کنم لطف زحمت بکشید لینکش رو واسم بزارید چون شدیدا قصد خرید دارم.

دلیلی که اوردید که کیبوردش فارسیه واسم قانع کننده نیست لپ تاپای msi هم کیبورد فارسی دارن( البته اونایی که باهاشون کار کردم چون داغ نمیکردن شک کردم که اصل نباشن) ولی نمایندگی رسمی توی ایران نداره.

من برند معتبری رو نمیشناسم که توی ایران نمایندگی رسمی داشته باشه

خیلی جالبه همه میگن با مدرک صحبت کنیم ولی از خیلیا و بازاریا نقل قول میکنن

16. این کاربر از SAJAD0936 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مرجعش رو مشخص کرده بودم
    کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینکه چه طور به این امار رسیدن واضحه دیگه با داده های اماریشون.
    منظور من همون داده های آماری بود.
    تنها راه جمع آوری این داده ها اینه که هر شرکت تعداد سیستم هایی رو که بهش ارجاع داده میشه (یا بهتره بگم به نمایندگیش) اعلام کنه.
    یه خورده این کار یه جوریه.
    منم حرف اون دوستمونو مبنی بر اینکه فقط اون دستگاه خاص دارای اون مشکلات هست باور کردم نه تعمیم حرفش رو.
    حرف شما رو هم رد نکردم. در قبولش شک کردم.
    ممکنه درست باشه و حق با شما باشه.

در مورد اغراق آمیز بودن حرفها موافقم.
    دوستمون می تونستن بگن از نظر ایشون صداش ضعیفه و قابل قبولشون نیست.

خوب بعضی جملات رو شاید تائید کردم
    شما از من به دل نگیر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •