کابلی چیزی بهش وصل می شه؟ یو اس بی که نداره!
ولی با کابل احتمالا بشه.
کابلی چیزی بهش وصل می شه؟ یو اس بی که نداره!
ولی با کابل احتمالا بشه.
من با 3110 دارم شیر میکنم.هم با کابل و هم با usb کار میکنه.
من با کابل شیر میکنم.اگه گوشیه شما به کامپیوترتون وصل میشه برنامه PC Suite رو روی کامپیوتر نصب کنید و به راحتی اینترنت برید.
سوالی بود در خدمتیم.
ممنون نه usb داره نه بلوتوث موقع خرید فکر کردم بلوتوث داره. چه کابلی منظورتونه؟ قسمت بالای گوشی یه جای هدفون هست اونورترش هم یه سوراخ ریز و یه جای مستطیلی کوچیک کنار هم هستن که تو دفترچه زده conector del cargador ! دفترچش انگلیسی نیست..
کانکتور شارژر.conector del cargador
اون بقلیش احتمالا برای اتصال کابله. برید یه پرس و جو از مغازه دارا بکنید ببینید چجوریاس.
سلام.. اون گوشی رو گذاشتم کنار یدونه c2-01 خریدم. یه سوال: موس و کیبورد من وایرلس هستن اون چیزی که خورده پشت کیس برای اتصال موس و کیبورد مگه bluetooth adapter نیست؟ نمیشه از طریق اون ارتباط برقرار کنم؟ خود کامپیوتر بصورت آنبورد bluetooth نداره؟
اون گیرنده موس و کیبرد معمولن بلوتوث نیستن، دانگل وایرلس هستن.
کامپیتورهای رومیزی بلوتوث ندارن رو خودشون و باید یه دانگل بلوتوث بگیرید ولی اکثر لپتاپ ها رو خودشون بلوتوث دارن.
من هم اگه بشه میخام یه همچین کاری بکنم
سرعتش بالاتره دیال آپه دیگه!؟؟
سرعت دانلودش چطوره؟
کلا میصرفه این کارا؟
چون من دیال آپ دارم و adsl هم این جا که ما هستیم ساپورت نمیکنه
مطمئن باشید خیلی بالاتر از دایال آپ هست.
سرعت دانلودش که از 20 kb/s پایین تر نمیاد.
سرعت خودش هم در کمترین حالت 120 هست.
مهم ترین چیز اینه که هزینه زیادی هم نداره.
فقط یه گوشیه اضافی میخواد که usb داشته باشه.
سوال دیگه ای بود در خدمتم.![]()
با گوشیه k310 و یا s500 سونی اریکسون میشه؟
اگه میشه ، چه جوری؟
نرم افزار خاصی میخاد؟
خیلی ممنون بابت راهنماییها بالاخره انجام شد!از شر دایل آپ راحت شدم! قبلا adsl داشتم ولی به دلیل جابجایی فعلا رو هوا موندم واسه همین با موبایل کانکت میشم فعلا. سرعت با edge خیلی بیشتر از دایل آپ هست! البته اگه زیاد نوسان نداشته باشه...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)