الان پیداش کردم ممنون. اما گزینه maintanence رو پیدا نکردمسپس firmwrae مودم رو آپدیت کنید
---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
جایی هست که طریقه کامل کانفیگ کردن رو توضیح داده باشه ؟
الان پیداش کردم ممنون. اما گزینه maintanence رو پیدا نکردمسپس firmwrae مودم رو آپدیت کنید
---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
جایی هست که طریقه کامل کانفیگ کردن رو توضیح داده باشه ؟
شما مدل مودمتو تو سایتش سرچ کنید!!! بعد درایور رو دانلود و سپس تو همون قسمت maintanence اونجا آپدیت کنید
شما اول اونکاری که گفتم بکنید
درست نشد برید firmware رو آپدیت کنید برای آپدیت firmware برید سایتبعدمدل مودم خودتون رو پیدا میکنید آخرین ورژن firmware رو دانلود میکنید بعد میرید تو تنظیمات مودم از اونجا فایل دانلودی رو brows میکنید بعد یک سری عملیات انجام میده و تمومکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه با این کارا درست نشد یا خطوط تلفن و isp مشکل داره یا خود مودم
Last edited by mehrdad mm; 15-08-2011 at 21:49.
پس اول ریست کنم بعد کانفیگ بعد نصب درایور و اگه نشد fireware ؟؟
درست فهمیدم ؟ :43:
اول ریست بعد کانفیگ بعد اپدیت firmware درایور نیست
آره درسته.
شما برید تو quick setup بعد run wizard بعد همینجور next بزن و مراحلو انجام بده اگه adsl wifi هست میتونی تنظیمات access point رو انجام بدی اگرم نه ک نیاز نیس.همین.بعد یه تست کن اگه باز مشکل داشتی اون وقت frimware رو آپدیت کن
آقا مواظب باش دست به کار خطرناکی داری میزنی برای هر مدل این روتر firmware مخصوص به خودش رو داره اول ببین کدوم ورژن رو داری بعد دست به کار شو .... من هم این مدل روتر رو دارم .... فعلا ریسک نکردم .... برای آپدیتش /
من قبلش ریسک رو کردم همین الان مشکلی فعلا نیست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by join me; 15-08-2011 at 22:28.
ممنون از راهنمایی هاتون . لطف کردید وقت گذاشتید
حالا من این ریسکو میکنم دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)