مرسي،رشته هاي مهندسي برقو مهندسي مكانيك مهندسي مكانيك
احتمالا دوستتون بد انتخاب رشته كرده،من اول صنعتي و اصفهانو زدم بعدش صنايع گلپايگان،نرم افزار يزد،نرم افزار كاشان،بعدشم مكانيكا و برق... زدم شبانه هم اصلا نزدم.
يعني اصلا نميشه!!؟؟
مرسي،رشته هاي مهندسي برقو مهندسي مكانيك مهندسي مكانيك
احتمالا دوستتون بد انتخاب رشته كرده،من اول صنعتي و اصفهانو زدم بعدش صنايع گلپايگان،نرم افزار يزد،نرم افزار كاشان،بعدشم مكانيكا و برق... زدم شبانه هم اصلا نزدم.
يعني اصلا نميشه!!؟؟
مرسي ممنون
شب قدر شب بييدار شدن است نه شب بيدار ماندن
از طرف همه ي كنكوري هاي 90 التماس دعا
يزد آي تي نداره،
من رشته هاي كامپيوترو م برق و م مكانيك هم يزد هم شهركردو زدم ،توي دفترچه نوشته بود خوابگاه ميدن
يزد آي تي نداره من اول اصفهانو زدم بعد صنايع گلپايگان ،نرم افزار يزد ،نرم افزار كاشان بعد هم مكانيك و برق يزد و شهركردو كاشانو زدم
يعني هيچ كدوم از اينا رو نميارم؟؟
اون 2تا رشته وقتی جلوتر از انتخابی که الان قبول شده زده و نیورده دیگه چیزی به اسم بد انتخاب رشته کردن وجود نداره
رشته هایی که انتخاب کردید رتبه هاشونو میگم (حدودی هستن ولی حداکثر 100-200 رتبه فرق دارن)
نرم افزار صنعتی اصفهان >> 3300
سخت افزار ///////////// >> 4000
کامپیوتر (نرم افزار) یزد >> 6600
کامپیوتر (نرم افزار) کاشان >> 7500 (مطمئن نیستم اما فکر کنم یکی از بچه ها با 7700 هم اورد)
برق یزد >> تا حدود 4400 البته گرایش مخابراتش رتبه های بدتری هم گرفته ولی دقیقاَ نمی دونم
مکانیک و برق کاشان >> بیشتر از 5000 نگرفته (چون یکی از دوستام با 5100 هیچکدوم نیورد روزانه )
برق شهرکرد >>تا 6100 (که قدرت بوده الکترونیک نمرش بهتره اینجا)
مکانیک شهرکرد >> 5500
دانشگاه يزد IT نداره ،من رشته هاي مهندسي كامپيوتر و برق و مكانيك دانشگاه هاي يزد و شهركردو زدم،
نظرتون در مورد علوم كامپيوتر چيه ؟علوم كامپيوتر اصفهان و يزد و شهركردو هم تو انتخاباي آخرم زدم البته احتمالش صفره كه بيارم اما زدم بلاخره كاچي بعضه هيچي!!
تو رو خدا اينا رو نگو من تحمل ندارم ،هر سال با سال قبل خيلي تفاوت داره
ديگه نرم افزار كاشانو كه ميارم
سلام
توصيه ميكنم اين سوالو نپرسي ،جوري نااميد ميشي كه تا مرز خودكشي ميري!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)