تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 11 از 11

نام تاپيک: مشاوره حدود 300

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سی 6-01 قابل -- هست؟ چون میگن دیگه سر و کی نمیشه استفاده کرد و...؟
    صدا و باتریش چطوره؟
    GPS زود کانکت میشه؟
    ایکس 6 که از لحاظ برنامه مخصوصا برنامه های مالتی مدیایی وضعش جالب نبود
    سلام. بله تمام گوشی های نوکیا قابل -- شدن هستند. البته الان خیلی از نرم افزار ها چون فایل های سر و کی عرضه نمیشه به صورت ساین شده قرار میدن و الان تعداد ساین نشده ها خیلی کمه.. به خصوص بازی... صدای بلند و با کیفیتی داره. باطریش تو استفاده معمولی حدود 2روز نگه میداره ولی اگه مثل من زیاد بازی های hd کنی و موزیک گوش بدی حدود 1 روز. در کل باطریش بدک نیست. gps نوکیا که دیگه معروفه... به خصوص نرم افزار های gps سیمبین عالی هستند.. داداش x6 سیمبین 9.4 میا هامون s60 v5 هست و c6-01 سیمبین 3... در ضمن این گوشی قابلیت های مولتی مدیایی بالایی داره حتی فرمت های divix هم میخونه.فیلم برداری خوش HD هست.. در ضمن به زودی که به سیمبین انا اپدیت بشه فیلم برداری از 25 فرم با 30 فرم میرسه. ال لحاظ قابلیت ویدیویی این گوشی حتما شمارو راضی میکنه..کیفیت ال سی دی c6-01 فوق العاده هست... به خصوص تاچش... از تکلولوژی جدید هم بهره میگیره که زیر نور خورشید راحت بتونید کار کنید . شیشه ضد خش هم داره. بازی هاش منو کشته... اون بازی هایی که داخل اندروید نمیتونستم روی gio ,x8 و.. اجرا کنم راحت داخل سیمبین با هامون گرافیک دارم بازی میکنم.. مثل asphalt 6. hero of sparta.avatar و..... حتما یک سری به بخش بازی بزن و بازی های سیمبین 3 رو ببین.. همینطور نرم افزار های اختصاصی سیمبین 3 تم ها ویجیت ها و...... فرقشو با سیمبین s60 v5 حتما احساس میکنید. من یک نقد کامل از c6-01 قرار دادم توسط خودم حتما بخون :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Punisher_2008; 16-08-2011 at 21:31.

2. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •