دوست عزیز من از این نرم افزار my phone Explorer نتونستم استفاده کنم![]()
دوست عزیز من از این نرم افزار my phone Explorer نتونستم استفاده کنم![]()
این پی سی سویت 91 واقعا کارش عالیه بار امتحان کردید؟![]()
سلام عزیزانم و ممنون از همتون هم بابت آموزشا و هم معرفی.
اگه میشد هر کی یه چیز معرفی میکنه لینک جدیدترین نسخش رو هم میداد خیلی خوب میشد.اینجوری من الان همه رو دانلود میکردم بقیه هم سرگردون نمیشدند.
یا علی مدد
سلام امیــن جان نوشتـم که داخـل گوشی یعنی همون مدیریـت فایل !
برا اونایی که میخوان برنامه ها و بازی ها رو روی مموریشون بریزن و از داخل گوشی اونو نصـب کنن .
موفق باشید!
سلام دوست عزیز هنوز از PC Suit For Android استفاده نکردم
میخوام از XPLORE-XP5 استفاده کنم نصبش هم کردم حالا بازی هایی که فرمت apk نیستن چه جوری باید با این نرم افزار نصب کرد؟
میخوام با خود گوشی نصب انجام بدم
ممنون میشم راه نمایی کنین
![]()
سلام دوسـت عزیز اگه برنامه های که Apk نیستن نمیتونی نصـب کنی چون ساپورت نمیکنــه !
فرمــت رو به apk تغییـــر بده و با برنامه نصبش کنـــ.
موفق باشید!
سلام
میتونی یه نرم افزار معرفی کنی که اون بازی ها رو به apk تبدیل بکنه تا بتونم نصب کنم
راستی با PC Suit For Android میشه نصبشون کرد؟![]()
سوال 1- فرمت مورد نظر شما چیه ؟ فقط جاوا رو میشه به اندروید نبدیل کرد
سوال2- بیشتر مدیریت فایلهای آندروید مثل And Explorer این قایلیت رو دارن . این پی سی سوبت هم میتونه نصب کنه.
Last edited by Ali_ip3; 23-08-2011 at 03:35.
مثالش این بازیه art_of_war_hiapk_1.0.0 که برای امتحان از سایت pandaapp گرفتم بازیهای دیگه هم هستند که اینجوریه به صورت فشرده از اینترنت میگیری بازشون که میکنی چند تا فیل و پوشه داخلشون هستش
که نمیدونم چه جوری نصب میشن
این هم ادرس این صفحه
اگه سر در اوردی ما را بی خبر نکنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوسـت عزیز تو سایـت پـاندا موقعی که دانلود میکنی زیر نوشته کـه بعد از دانلود برای نصبش باید چیـکار کنــی :
If the downloaded file is in .zip format, rename its extension to .apk
موفق باشید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)