سامسونگ ها نیاز به ریستر دارند و بعضیاشون نیاز به ریستر ندارن.راستی این چیپ و ریستر که توی پست 7 گفتید چی هست؟
به ابن تاپبک برید و متوجه داستان شوید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SHARP - AR-203EX
سامسونگ ها نیاز به ریستر دارند و بعضیاشون نیاز به ریستر ندارن.راستی این چیپ و ریستر که توی پست 7 گفتید چی هست؟
به ابن تاپبک برید و متوجه داستان شوید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SHARP - AR-203EX
ضمن تشکر نظرتون رو راجع به اون مدلی که گفتمـ (کانن d450) نگفتین؟
این مدل شارپی کاتالوگی داره که مشخصات کاملش رو ببینم؟یا وب سایت؟(حتیالمقدور فارسی باشه)
اون تایپیک ریستر رو خوندم فقط فهمیدم وقتی تنظیم کنی باعث میشه دستگاه نفهمه دیگه چقدر شارژ دارین و چقدر پرینت گرفتین ولی خوب برای چی؟واینکه کاتریج رو کامل عوض کنی خودش چیپ داره؟
با تشکر
همچنین مدلی نداریم.ضمن تشکر نظرتون رو راجع به اون مدلی که گفتمـ (کانن d450) نگفتین؟
مگر این که دوربین عکاسی باشد.
مدل دقیق پرینتر را ذکر کنید.
این مدل شارپی کاتالوگی داره که مشخصات کاملش رو ببینم؟یا وب سایت؟(حتیالمقدور فارسی باشه)
كپي برداري سريع با استفاده از سيستم SOPM
داراي رابط USB 2.0
چاپ مبتني بر ميزبان با وضوح 600dpi
اشغال فضاي اندك به سبب طراحي ويژه
چاپ تصوير با كيفيت بسيار بالا
صرفهجويي در زمان با تغذيهكننده تكروي سند(SPF) (اختياري)
حداكثر سايز كاغذ A4
GeneralTypeDesktopPaper sizeMax. A4 (8 1/2" x 14"), min. A6 (5 1/2" x 8 1/2")Paper capacity300 sheets (250 + 50), max. 550 sheets with optionFirst copy time*18.0 secondsWarm-up time– (Auto Start mode)*2Memory8 MBPower requirementsRated local AC voltage ±10%, 50/60 HzPower consumptionMax. 1.0 kWDimensions (W x D x H)518 x 445 x 298 mm (20 1/2" x 17 5/8" x 11 3/4")WeightApprox. 16.6 kg (36.5 lbs) without developerCOPIERCopy speedMax. 20 cpm (A4, 8 1/2" x 11")Original sizeMax. A4 (8 1/2" x 14")Continuous copy99ResolutionScan: 600 x 600 dpi (Photo mode), 600 x 300 dpi*3 (AE/Text mode)Print: 600 x 600 dpiGradation256 levelsZoom range25% to 400% in 1% increments (50% to 200% using SPF)Preset copy ratios5 ratios (3 reduction + 2 enlargement)PRINTER (GDI)Printer speedMax. 15 ppm (A4, 8 1/2" x 11")Resolution600 dpiInterfaceUSB 2.0Supported OSWindows® 98/Me, Windows® 2000 Professional, Windows® XP Home Edition/Professional, Windows Vista®COLOUR SCANNERScan methodPush scan (via control panel), pull scan (TWAIN-compliant application)Resolution600 x 1,200 dpi (setting range: 50 to 9,600 dpi)ProtocolsTWAIN, WIA (Windows XP and Windows Vista), STIInterfaceUSB 2.0Supported OSWindows® 98/Me, Windows® 2000 Professional, Windows® XP Home Edition/Professional, Windows Vista®Scanner utilitiesButton Manager, Sharpdesk 3.2
*1: When feeding A4 (8 1/2" x 11") sheets from paper tray, in Auto Exposure mode.*2: Auto Start mode allows the user to go to reserved copy by pushing the start key while the machine is turning onafter being off or in energy-saving mode. Copying starts automatically once the machine has turned on.*3: Can be changed to 600 x 600 dpi by user simulation.
اون تاپیک رو اگر با دقت میخواندید متوجه میشدید.نفهمه دیگه چقدر شارژ دارین و چقدر پرینت گرفتین ولی خوب برای چی
پرینتر دستور میدهد.
این کارتریج تا 2000 برگ بیشتر پرینت نگید و مصرف کننده باید بره کارتریج رو بخره.
فابریک ها چیپ داره.واینکه کاتریج رو کامل عوض کنی خودش چیپ داره؟
اما طرح ها یک سریشون بدون چیپ ارائه میشه.
با سلام
این مدل نیازی به ریسیتر و چیپ نداره.قیمتشم حدود 250است
مدل عالی است.این مدل نیازی به ریسیتر و چیپ نداره.
خوب من امروز رفتم مدل 4450 رو خریدم 325 اون مدلی که شما گفتید چاپ دو رو وشبکه داشت و چون من نیازی بهش نداشتم این رو خریدم
ولی یه چیزی که نسبت به اون سامسونگ توی ذوق میزد این بود که خیلی بدنش ضعیف تر هست اصلا ادم میترسه دست بهش بزنه نمیدونم چقدر ضعیف ساختن
این مدل نسبت به اون مدل شما غیر از این دو قابلیتی که من گفتم چیز دیگه ای هم کمتر داره؟
و در اخر دفترچه راهنمای فارسی (یا پی دی اف فارسی) این مدل رو از کجا میشه گیر اورد؟
نه عزیزم.
مبارکت باشه دستگاه خوبی خریدی.
انشالله چرخ دنده های پرینتر واست بچرخه.
نه بابا این حرفها چیه؟ولی یه چیزی که نسبت به اون سامسونگ توی ذوق میزد این بود که خیلی بدنش ضعیف تر هست اصلا ادم میترسه دست بهش بزنه نمیدونم چقدر ضعیف ساختن
حرف داداشتو گوش کن.
عالیه این پرینتر.
در صورتی که باشه شرکت کامپیوتر ریز داره.و در اخر دفترچه راهنمای فارسی (یا پی دی اف فارسی) این مدل رو از کجا میشه گیر اورد؟
من تا حالا ندیدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)