از شما دوستان عزيز من به خاطر راهنمايي هاي مفيدتون كمال تشكر و قدر داني رو دارم.....
از شما دوستان عزيز من به خاطر راهنمايي هاي مفيدتون كمال تشكر و قدر داني رو دارم.....
از نظر سرعت واقعا ساتا بهتر مثلا در بالا آمدن ویندوز حدود 15 ثانیه جلویی
{در عمرت با ساتا سرفه جویی میشه}
مشکلات بیشتر با شناخت آن به سیستم است تا جایی که مثل من بی خیال ساتا میشی![]()
ولی در کل ساتا بهتر ه![]()
عاملی که سرعت کامپیوتر رو پایین می اره همون هارد .پس هرچی هاردت پرسرعت تر باشه سرعت کامپیوترت خیلی بیشتر میشه.در کل ساتا خیلی بهتره .کابلش به راحتی ide خراب نمیشه.قیمتشون هم فرق زیادی نداره.
ساتا بگیر ضرر نمی کنی
چاکرم
sata بگير با 16 بافر ماركشم Western رم هم براي Intel از OCZ استفاده كن و براي AMD از Corsair استفاده كن يا Crusal
دوستان عزیز یه عنایتی داشته باشن برای توضیح
فعلا از کنترلرهای احمق SATA-II مال nVidia دوری کنید!خوب دوستان این حرفها من را می ترسونه خیلی دوست دارم هارد ساتا 2 بگیرم ولی می گن درد سر آفرینه خصوصا برای سیستم عاملی چون لینوکسمتاسفانه Nvidia از دادن اطلاعات فنی برای نوشتن درایورهای SATA-II امتناع کرده. دارایورهای موجود هم با مهندسی معکوس نوشته شدن و فعلا کیفیت خوبی ندارن. دلیلش اینه. nVidia بیشتر یه شرکت ویندوزیه. این هم که میبینید درایورهای کارت گرافیکیش رو مرتب میده دلیلش این هست که خیلی از برنامههای حرفهای گرافیکی روی لینوکس اجرا میشن و عملکردشون قابل مقایسه با وقتی که روی ویندوز هستن نیست. برای همین داره از درایورهاش روی لینوکس پشتیبانی میکنه. مثل مايا و چند تای دیگه که الان یادم نیست.
دوستان می شه راهنمایی کنن تا ببینم تکلیفم چیه یکی از دوستان وسترن حجم 250 گیگ ساتا 2 را به من پیشنهاد داده می گه در تمامی حالات این را پیشنهاد می ده نسبت به هیتاچی و سامسونگ و غیره
تا بعد موفق باشید
عزيز منبعي هم داري؟
دوست عزیز از آنجا که من از سیتسم عامل لینوکس و افری بی اس دی استفاده می کنم برای خریدن هارد در سایت مربوطه سوال کردم این طوری جوابم دادن ببینید این لینکنوشته شده توسط Lord_theOne
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم بستگي به ان سيستم عاملي كه از لينوكس استفاده مي كنيد دارد ببين اونها تخصص خاصي ندارند
اگر مي خواهي مطمئن بشوي بايد در سايت خود لينوكس پوست بدهي
من فیدورا کور را نصب کردم بر روی یکی ولی وسترن نبود بلکه مکستور بود ساتا 2 مشکلی نداشت یعنی نصب شد همچنین آبنتو فکر با وسترن هم مشکلی نداشته باشیم ظاهرا دبیان نیز نصب می شهنوشته شده توسط Lord_theOne
به هر حال ممنون از لطفتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)