دوستان عزیز آخه وقتی که وضعیت اقتصادی سیاسی فرهنگی و .. خراب هستش نباید کیفیت بالا واسه اینترنت انتظار داشته باشید
دوستان عزیز آخه وقتی که وضعیت اقتصادی سیاسی فرهنگی و .. خراب هستش نباید کیفیت بالا واسه اینترنت انتظار داشته باشید
نه ژاپن اوله و نه سوئد دومه
اولین کشور لیتوانی هست و دومی هم کره جنوبی , ژاپن 13 و سوئد 6 هست
اخرین اماری که 2-3 هفته پیش از سایت ایران پ-ر-س نیوز دیدم همین بود.فقط فکر کنم لیتوانی نبود همونی بود که هکرهای ارتش روسیه به دستگاههای دولتیش حمله کردن و کشورشون داشت نابود میشد.فکر کنم لتونی بود.
در مورد قیمت هم یه مورد خودم بگم.برادرم چند ماه پیش امریکا بود 60 دلار هزینه شارژ برق و اب و گاز و اینترنت و تلفن رو با هم می داد.سرعتش با منیجر خود اکسپلورر 600-700 کیلوبایت بوده.محدودیت هم نداشته.مرکز نیویورک هم بوده.
آقا انگلیس داره روو دسته همه میزنه.اینو ببنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از نظر پهنای باند این دو کشور بالاترین هستند برای پهنای باند یوزر والا اون لیستی که از نظر بالاترین پهنای باند تو اسپد تست هست اشتباه هست به دلیل اینکه دیتا بیس اسپید تست میاد سورت میکنه کشور ها رو به میزان تست ایی که از اون کشور گرفته شده مثلا شما تشریف ببرید تو تست های ایران اش میبینید که امار ها خیلی تناقض داره
اما اینی که من لیست قیمت رو گذاشتم خیر لیست قیمت اش هیچ تناقضی نداره و از این نظر اپدیت هست و برابری قیمت هر مگابیت در کشور را در لیستی بیان کرده
بعد از ژاپن و سوئو اگر درست یادم باشه امریکا (ایالات متحده) جز سومین کشوری هست که بیشترین پهنای باند رو به یوزر میده
دوستان توجه کنید این سهع کشور ایی که گفتم بیشترین سرعت رو برای یوزر ها دارند والا تو اسپید تست سرعت های فضایی هم هست که بیشتر برای سرور ها هست و یا یوزر ها حرفه ایی (مثلا داشتم تو یوتوب میدیدم یک کاربری تو لوس انجلس اینترنت 150mbps داشت یا یک کاربر دیگر تو ژاپن که سرعت 600Mps داشت اینها یوزر های حرفه ایی هست نه عام یوزر مشترک اینترنت)
اگه بایت بوده باشه که آخر عشق و حاله واسه داداشت. خوش به حالش
حامد![]()
عموی من که تو ژاپن هست سرعت اینترنت خونشون بین 90تا 93مگابیت درثانیه هست.(یعنی یک dvdمعمولی فیلم در8 دقیقه دانلودمیشه)ایشون ازاساتیددانشگاه توکیو هستن وفکرکنم به این خاطر سرعت بالا بهشون دادن.چون میگفت اکثرأسرعت کمتر به بقیه میدن.فکرنکنم این سرعتا توژاپن خیلی زیادباشن.
Last edited by p30world am; 15-08-2011 at 14:36.
اره درسته مراکز تحقیقاتی سرعت زیاد دارن و خونه ها معمولا همون زیر 20 مگا بیت هستن.برادرم چون بعنوان محقق رفته بود دانشگاه کلمبیا میگفت توی ال سی دی 60-70 اینچی ویدیو کنفراس گذاشته بودن .اینها نیویورک بودن اونور تصویر هم منچستر بودن. میگفت با کیفیت ترین تصویری بود که تو عمرت میتونی ببینی.جالبش اینجاست که با اینترنت به هم وصل شده بودن.حالا حسابش رو بکن اگه بخوای مثلا یه فیلم فول اچ دی رو ببینی چقدر سرعت اینترنت باید باشه!
قبل از عید امسال رفتم دوبی پیش یکی از اقوام واسه خونه اینترنت گرفته بود با 4 مگ دانلود میکرد تازه مینالید!
ازم پرسید ایران چجوریه منم گفتم خوبه اما به پای اینجا نمیرسه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)