الان این کوکی ست میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان این کوکی ست میشه:
پس مشکل حل شد
ولی تو صفحه ی لاگین مشکل دارم هنوز :((
اینه مشکل:
تا وقتی هم که این درست نشه نمیره به process بعدی! :((کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by m.m.m5651; 17-08-2011 at 13:50.
من با اون سیستم کار نکردم، ولی این خطا هم مثل همون تاپیک قبلیتون هست یعنی برای recaptcha_challenge_field مقداری تعیین نشده
سلام. من دوباره درون یه صفحه این کد رو گذاشتم:
کار نکرد، این یکی رو هم گذاشتم بازم کار نکرد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همش می زنه cookies setted, و فقط کوکی بالایی ست میشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرتون از تو localhost بریزمش رو سایت درست میشه یا نه؟
Last edited by m.m.m5651; 17-08-2011 at 19:08.
اولیه با دومی چه فرقی میکنه؟؟؟
این یعنی چی؟
فقط کوکی بالایی ست میشه!
یعنی اولی رو می زنه با echo (البته درون این کد نه یه کد دیگه.)، دومی رو undefined index میده.
ههه این یکی هم با فایرفاکس درست شد! من موندم این چشه که نمیذاره من کارم رو بکنم!
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------
اهههه دوباره ست نمیشه!!!! من چیکار کنم با این؟
یعنی تو این فایله ست میشه تو فایل لاگین ست نمیشه!
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
اهه ست میشه ولی فقط پسورد! یوزرنیم رو ست می کنه فقط خالیه! یعنی ارور نمیده ولی خالیه!!!
+
توی کروم و اکسپلورر ست نمیشه هیچ کدوم!
چیزی به ذهن کسی نمی رسه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید واقعا جلوی کارم رو گرفته!اگر این نشه شاید حتی برم سراغ سشن! لطفا کمک کنید الان من میخوام کنترل پنل رو درست کنم که نمیشه! :(((
ممنون.
Last edited by eAmin; 22-08-2011 at 16:59.
به یه جاهایی رسیدم، توی کروم، فقط کوکی اولی ست میشه، توی فایرفاکس هر دو ست میشن درست هم ست میشن ولی نمی دونم چرا صفحه ی کنترل پنل قبولش نمی کنه فکر کنم فقط توی صفحه ی لاگین کوکی ها قابل استفاده هستن!
+
وقتی میخوام سشن ها رو بندازم با هر دو مرورگر روی صفحه این رو می زنه:
Notice: Undefined variable: _SESSION in C:\xampp\htdocs\ebay\ucp\login.php on line 3
Notice: Undefined variable: _SESSION in C:\xampp\htdocs\ebay\ucp\login.php on line 3
این هم کد اکو ی سشن ها:
دوست عزیز کد سمت کلاینت نیست که تو یه مرورگر درست کار کنه تو یکی دیگه نه!! مگر اینکه شما با یه نرم افزاری و یا خود مرورگر کوکی رو بلوک کرده باشید و یا اینکه خود کدتون مشکل داره
در مورد قسمت دوم سوالتون مطمئن شید که سشن رو استارت میکنید بالای صفحه:
ممنون. اون رو یادم رفته بود.
الان این سوال دومم:
چند وقته که کوکی ها ست میشن، ولی نمیدونم چرا تستشون اشتباه در میاد! این کد ست کوکی:
این هم کد تست کوکی ها:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)