سیستم خوبی دارید میخرید، همه چی خوبه، فقط این کیس wee طولش خیلی کمه، واسه نصب کارت گرافیک های بزرگ باید هارد به صورت عمودی نصب شه!
سیستم خوبی دارید میخرید، همه چی خوبه، فقط این کیس wee طولش خیلی کمه، واسه نصب کارت گرافیک های بزرگ باید هارد به صورت عمودی نصب شه!
سیستم خوبی هست فقط اگر 1% مادربرد مشکل بیدا کنه مشکلات شما شروع میشه ولی اگر گیگا بخری مشکل بیدا کنه میبری نمایندگی بدون هیچ هزینه برات میفرسته تهران و برمیگرده راحت ولی اگر ازراک بخری هزینه رفت و برگشت احتمالا با خودت هست و جوابگو هم تهران هستند و...چون نمایندگی در شهر شما نداره
منم همينو ميگم
الان ازراك اونقدرا پشتيباني و نمايندگي نداره خوب اونم اگه مثل ايسوس و گيگا نمايندگي و خدماتش زياد بود قيمتش بالا
ميرفت احتمالا
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
ممنون
خودمم از ريخت كيسه خوشم نيومد حالا اينطور كه شما ميگي بايد عوضش كنم
يه كيس قديمي ماله پنتيوم 4 دارم فكر نكنم مين تو اون سوار شه نه ؟؟
و همچنين پاور Microlab atx 400 اينا هيچ كدوم بدرد اين سيستمم نميخوره؟
من نظرم این هست که کلا گارانتی را از انتخابات حذف کن چون در ایران بی معنی هست
به تازگی گیگابایت مادربرد معیوب را تعویض نمی کنه بلکه با یک نمونه تعمیری دیگه تعویض می کنه.البته از این موارد در صنعت خودرو سازی ایران(بزرگترین کارخانه خودروسازی خاورمیانه)هم زیاد می بینیم
ایسوس هم که اگر گارانتی نداشته باشه سنگین تر هست
پارسال یک برد ایسوس مدل m4a89td pro usb3 برای خودم خریدم
خیلی جالبت بود که فروشنده ها شرط می کردن که اگر خریدی و مشکلی داشت ما هیچ مسولیتی نداریم
همین فروشنده که ازش خریدم در کمال ناباوری بعد از اینکه نتونست منو از خرید این برد منصرف کنه گفت اگر ایرادی به هم زد به شما توصیه می کنم دنبال یک برد دیگه بگردی و هزینه های جانبی بی مورد را متحمل نشی
البته به نظرم گارانتی ازراک هم دست کمی از دو مورد بالا نداره
البته تجربیات طولانی در سر و کله زدن با شرکت های گارانتی دارم که بعضی هاش حکایت شاهنامه هست
موفق باشید
عجب
پس احسان جان دیگه خودمون رو برای گارانتی نکشیم
من فکر میکردم باز گیگا بهتر باشه تو گارانتی از بقیه پس اینطور نیست![]()
ابهت Gigabyte کاملا تو خالی و الکیه، برد قبلیم که گیگا بود USB هاش از کار افتادن، برد فعلیم (890FXA UD7) توی ولتاژ دادن به CPU در Bios مشکل داره...
البته احسان رو فکر کنم تمام شرکت های گارانتی بشناسن انقدر به قول خودش رم و مادربرد آتیش زده من خودم دو مرتبه فرستادم برای آواژنگ درست شده برگردوندن حالا فردا میرم از فروشندها میبرسم جدیدا آواژنگ خراب شده یا نه البته دوستان فروشنده در انجمن دراین باره اشاره نکردن و از گارانتی مخصوصا MSI هم خیلی تعریف میکنن ...
بازم خوبه فروشنده صداقت داشته گفته بي خيال گارانتي شو
منم يكي دو بار با گارانتييون درگير شدم كه يه بارش براي يه Mp4 بود كه به خاطر اينكه تو فيلمبرداري زوم نميكرد !!!!!!!!!! بعد از دو ماه كل پولشو گرفتم ولي با كمي دعواالانم با گارانتي هاردم مشكل دارم ببينم چي ميشه
![]()
البته بعضی مواقع(تاکید میکنم بعضی مواقع!!)این نمایندگی ها به سرشون میزنه مهربون میشن!
من فروردین ماه امسال به کمک دوستان همین انجمن یه سیستم بستم که مینش ازراک 870 بود.2 هفته خوب کار کرد ولی بعد 2 هفته موقع تست اورکلاک مادربرد بدجوری داغ میکرد و سیستم خاموش میشد.جالب اینکه دمای پردازنده نرمال بود ولی مادربرد بخاری میشد!بردم نمایندگی بعد 1 ساعت تست گفتن مشکل از چیپ هست و همون موقع یه مین 870 نو بهم دادن با کلی عذر خواهی!![]()
خوش به حالت شانس داري
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)