به نظره من کامپیوتر
والا من هر کدوم از بچه های it شیراز و صنعتی اصفهان دیدم ناراضی بودن ومی خواستن ارشد کامپیوتر برن حالا دیگه نمیدونم
آیتی
کامپیوتر نرم افزار
کامپیوتر سخت افزار
به نظره من کامپیوتر
والا من هر کدوم از بچه های it شیراز و صنعتی اصفهان دیدم ناراضی بودن ومی خواستن ارشد کامپیوتر برن حالا دیگه نمیدونم
من it صنعتی شیراز میارم....
به نظرت بزنمش یا شهر سازی؟؟؟ عاوم کامپیوتر بهشتی هم میارم... علوم کامپیوتر که از همشون بازار کارش کمتره درسته؟؟؟
اول از همه كلا بازار كار رو بذارين كنار ، تو همشون دست زياده و بازار كم !
كارشناسی 3.5 - 4 ساله (حداقل!) اين يعنی يك عمر ، حالا تجريه به من ثابت كرد كه در انتخاب رشته و دانشگاه (اوه يادش به خير 4 5 سال پيش بود) فقط آسونی ملاك است و بس !
معيار سنجش آسونی هم سادست ، تشريف ميبرين دانشگاه و همينجوری بردهای دانشكدهها رو نگاه میكنين كه پر نمرات ميان ترم و پايان ترمه ، بعد هر كجا ديدين تو اون منطقه نمرهها همچين مدل دبستانی 19-20 شد (حالا ممكنه جور ديگه باشه مثلا 90 100 يا اگه مثلا پايان ترم از 70 درصد باشه 65 الی 70 و ...) همونجا وای ميستين و نام دانشكده و دانشگاه و گرايش رو يادداشت و انتخاب میكنيد به همين سادگی.
معيار آسونی فقط همينه روش معتبر ديگهای من هنوز پيدا نكردم مخصوصا كه اساتيد دانشگاهها كلا رندم هستن يعنی تو يه دانشگاه آی تی آسونه نرم افزار سخت 2 متر اونورتر نرم افزار آسونه آی تی سخت!
Last edited by alireza20202003; 17-08-2011 at 23:20.
آی گل گفتی اساسی!
تجربه نشون داده همه بعد از ورود به دانشگاه ( دقیقا وقتی می فهمن هیچ خبری نیست و این دانشگاه اونی نیست که توی ذهنشونه) گرایش پیدا می کنن به رشته های آسون![]()
به نظر من مهم نيست چه رشته اي بخوني مهم اينه كه تو هر رشته اي كه مي خوني top باشي و موفق باشي..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)