ببخشيد يه سوال بي ربط
از کجا مي تونم مطلبي در مورد اين گرافيک مجتمع در سي پي يو بخونم. من اطلاعاتي در اين زمينه ندارم.
دوست عزيز اولترا بلک شما نظرتون چيه؟ هارد رو بالاتر بگيريم يا همون سيستم با کارت گرافيک رو بگيريم؟
ببخشيد يه سوال بي ربط
از کجا مي تونم مطلبي در مورد اين گرافيک مجتمع در سي پي يو بخونم. من اطلاعاتي در اين زمينه ندارم.
دوست عزيز اولترا بلک شما نظرتون چيه؟ هارد رو بالاتر بگيريم يا همون سيستم با کارت گرافيک رو بگيريم؟
البته نسخه های جدید این نرم افزار از قدرت پردازش GPU هم استفاده میکنه...بله کارت گرافیک در نظر نگرفتم و به جاش ssd با حجم بالا در نظر گرفتم که بعضی فایل های پرکاربردتون رو هم روی ssd ذخیره و لود کنید.
کار با فتوشاپ بش از اون که گرافیکی باشه پردازشی است، فکر کنم گرافیک مجتمع در پردازنده که خیلی هم ضعیف نیست و فراتر از یک گرافیک آنبرد معمولیه جواب کار شما رو بده، البته این نظر منه.
(با ف ی ل ت ر شکن به آدرس ذیل برید،Nvidia هم تحریم کرده!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
انگلیسی تون خوبه؟!از کجا مي تونم مطلبي در مورد اين گرافيک مجتمع در سي پي يو بخونم. من اطلاعاتي در اين زمينه ندارم.
چند تا صفحه بعدش رو هم مطالعه کنید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ultra_Black; 13-08-2011 at 11:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)