بله .یعنی همه مدل ها تو این سری گرفیکشون ATI هست؟؟؟!!
از سونی الان فقط سری F ( که 16 اینچه) + سری Z ( بسیار گرون و با کیفیت و 14 اینچ) و بعضی مدل های سری جدید E ( که USB3 نداره) کارت گرافیک Geforce داره .
بله .یعنی همه مدل ها تو این سری گرفیکشون ATI هست؟؟؟!!
از سونی الان فقط سری F ( که 16 اینچه) + سری Z ( بسیار گرون و با کیفیت و 14 اینچ) و بعضی مدل های سری جدید E ( که USB3 نداره) کارت گرافیک Geforce داره .
كسي مدلي كه مد نظرم باشه معرفي نكرد.
حالا اگه دوستان راهنمايي كنند بگيد بين ASUS U43JC و SONY CW2 RGX كدوم رو بگيرم بهتره؟؟
سلام
اگه سونی 14 اینچ خوب میخوای..........Sony VPC-CA16FX که واقعا خوبه هم جدیده هم CPU Core i7 داره ....هم USB 3.0 داره...هم گرافیکش خوبه ATI 6630 1GB
.
.
.
اگه مبخوای از رهجو بخری Sony VPC-CA16FG هستش با قیمت .........1.690.000
با CPU Core i5 هم هستش.......Sony VPC - CA15FG با قیمت...........1.400.000
.
.
.
این جدیدترین 14 اینچ سونی هستش.....هم شیک هستش هم ظریف هستش هم وزنش مناسبه
Last edited by mehdi666lp; 19-08-2011 at 17:44.
گزینه خوبیه حیفه ازش بگذرم ولی روش حتما فکر می کنم البته یه کمی بیشتر در مورد گرافیکش توضیح میدید.
آخه تا حالا کرافیک AMD تجربه نکردم!!!
یه2 سوال دیگه :این cor i5 اش فقط رنگ قرمزش رو داره؟ و اینکه ساخت کجاست یه کمی شک برانگیزه؟!!!؟؟
ممنون
Last edited by Perpetual; 20-08-2011 at 17:39.
.
.
.
.
گرافیک ATI 6630 مناسبه هم برای بازی هم کارهای گرافیکی..............همشون ساخت چین هستن......مدل مناسبی هست شک نکن تو سونی 14 اینچ این ایده ال هست ...البته اگه این کانفیگ رو از غیر رهجو بخری ارزون تر هم میوفته و میشه پارت زیر که VPC - CA16FX که میشه ساخت چین به سفارش امریکا
تاكيد من در مورد كارت گرافيك nvidia اينه كه من مي خوام كنار ويندوز ، لينوكس رو هم داشته باشم و شنيدم كه لينوكس با اين كارت گرافيك سازگاره. حالا نظرتون چيه؟؟!!!!
راستي نگفتيد فقط قرمز رنگ core i5 اش رو زده يا رنگاي ديگه هم زده؟؟
.
.
.
.
والا من نشنیدم که Linux فقط با Geforce مطابقت داره...نمیدونم.......موجودی رنگش رو باید از فروشنده ها بخوای
سلام دوست عزیز
رنگ های دیگه شم موجودهمی تونید از دو لینک زیر چک کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز رنگ قرمز، نارنجی، سبز ، آبی،صورتی، سفید
و مشکیش هم موجوده
VPC‐EG1DGX
VPC‐EG1EGX
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)