تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: ریو اتوماتیک با قیمت 14.5؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

توضيح مجدد:
    ريو اتومات در سال 88 توليدش كليد خورد، اما آزمايشهاي تست آلايندگي با گيربكس اتومات كه بر خلاف تصور همه نه در سايپا بلكه در اطلس خودرو انجام مي شد رضايتبخش نبود. بالاخره در اواخر سال 89 پس از تست بوسترهاي ترمز ABS روي ريوهاي معمولي سرانجام گيربكس اتومات روي ريو نصب شد و البته ريو اتومات مجهز به ايربگ، ABS و گيربكس اتومات بود. اما پس از تحويل فاز اول متوجه ايراد اساسي در بوسترهاي ترمز شدند و همه ريوها رو فراخوان زدند! بجز اين براي تعداد زيادي پرايد و حتي تيبا هم فراخوان زده شد و البته سايپا اعلام كرد كه تمام ريوهاي معيوب رو تحويل و به جاش ريو دستي به مشتريان ميده!
    در مشكل داشتن ترمز ABS ريو شكي باقي نموند اما قضيه فراخوان كمي شك ماها رو بيشتر برانگيخت كه اين مدل اشكالات اساسي تري بجر ترمز داره!
    به هر حال اين اطلاعات ما و در مورد شما بايد بگم: صلاح دولت خويش خسروان دانند.
    و يه نكته: در ايران هرگز براي يه چيز جديد پيشقدم نشيد!
    موفق و بهروز باشيد.
    ببخشید
    آخه من مورد دیگه شنیده بودم.
    شنیده بودم مشکل گیربکسی دارن نه ترمز. مشکل ترمز که زیاد مهم نیست. میشه درستش کرد. ولی گیربکسش نزدیک 1 میلیون قیمتشه.
    درمورد ترمز ABS هم اونایی که اول تمسال تا الان تحویل دادن میگن ABS اش حتی از پژو 206 عالی تره. البته اتوماتیک ها ABS ندارن. الان توی این 2-3 روز که باهاش رفتم خیلی راحته فقط دنده عقبش به قول معروف... کمی وحشیه.

2. این کاربر از mahni1390 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام مجدد خدمت دوستان
    می خوام تجربه این 2 3 هفترو خدمتتون بگم
    واقعاماشین راحتیه. نرم شتابش خیلی خوبه.
    چند تا نکته هست که لازمه بگم:
    دنده عقبش کمی وحشیه. یعنی بر خلاف جلو که نرم شروع به حرکت میکنه و شتاب میگیره، دنده عقبش خیلی سریع شتاب میگیره و اگه جایی که فاصله بین دو ماشین کم باشه پارک کرده باشین دفعات اول سخته از پارک در اومدن.

***مهم ***: نکته دوم که دو سه بار بهش بر خوردم اینه که ممکنه ماشین استارت نخوره اصلا. و طبق تجربه من مشکل اینجاست که ممکنه موقع سوار شدن زانوی راست شما به دکمه روی دنده بخوره و دنده از حالت پارک به حالت دنده عقب بره. که در اون صورت اصلا استارت نمیخوره. پس دقت کنین دنده روی حالت پارک باشه.

مسئله بعدی هم بر میگرده به خود دنده اتوماتیک بودن. و اینکه ما آموزش لازم رو ندیدیم- حتما میدونین که کنترل ماشین تقریبا با پدال گاز هست و نحوه فشار دادن آن روی نحوه شتاب گرفتن و نگرفتن خیلی موثر هست -
    منظورم از بیان این مورد این بود کمی حوصله می خواد تا عادت کنین بهش.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

توضيح مجدد:
    ريو اتومات در سال 88 توليدش كليد خورد، اما آزمايشهاي تست آلايندگي با گيربكس اتومات كه بر خلاف تصور همه نه در سايپا بلكه در اطلس خودرو انجام مي شد رضايتبخش نبود. بالاخره در اواخر سال 89 پس از تست بوسترهاي ترمز ABS روي ريوهاي معمولي سرانجام گيربكس اتومات روي ريو نصب شد و البته ريو اتومات مجهز به ايربگ، ABS و گيربكس اتومات بود. اما پس از تحويل فاز اول متوجه ايراد اساسي در بوسترهاي ترمز شدند و همه ريوها رو فراخوان زدند! بجز اين براي تعداد زيادي پرايد و حتي تيبا هم فراخوان زده شد و البته سايپا اعلام كرد كه تمام ريوهاي معيوب رو تحويل و به جاش ريو دستي به مشتريان ميده!
    در مشكل داشتن ترمز ABS ريو شكي باقي نموند اما قضيه فراخوان كمي شك ماها رو بيشتر برانگيخت كه اين مدل اشكالات اساسي تري بجر ترمز داره!
    به هر حال اين اطلاعات ما و در مورد شما بايد بگم: صلاح دولت خويش خسروان دانند.
    و يه نكته: در ايران هرگز براي يه چيز جديد پيشقدم نشيد!
    موفق و بهروز باشيد.
    عزيزم،همشو پرت و پلا گفتي و ناشي از تخيل خودت بود

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

من امروز با اتو مرجان ، (واقع در اتوبان رسالت ) تماس گرفتم .... گفتن ریوهای اتوماتیک رو فراخوان کردن برای تعویض گیربکس به دنده نوع دستی!
    دلیلش رو نگفت خانم منشی .... ولی گفت تولیدش هم حدود یکسال هست که متوقف شده!!!!

یکی از دوستان بدجور طلبه خرید ریوی اتومات بود! احتمالا یه پولی بذاره رو پولش و 207 اتومات بخره!

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •