من واقعا گیج شدم.
از طرفی اسم و رسم دانشگاه صنعتی و شرایط تحقیقاتیش
از طرفی ظاهرا استادهای بهتر اصفهان توی رشته نرم افزار و نزدیکی اصفهان و شرایط محیطی و طبیعت و ساختمانهای جدیدترش
انتخاب را برای من خیلی سخت کرده.
شاید پاسخ به این سوال بتوانه بهتر به من کمک کنه : درس خواندن تو صنعتی اصفهان یا دانشگاه اصفهان در آینده کاری تاثیر می گذاره ؟
ببین در مورد صنعتی و اصفهان که خیلی هم با هم فرق ندارند شاید به درد نخوره ولی این جوابی که من تو یه ترد دیگه دادم رو ببین:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته در نهایت خودتی که آیندهی کاریات رو مشخص میکنی، با چیزایی که خودت یاد میگیری و تلاشی که میکنی، من صرفا رو حسابِ شنیدههام میگم به نظرم تو صنعتی امکانات بهتری در اختیارِ آدمه که میتونه ازشون استفاده کنه.
بعد هم صنعتی ساختمون جدید رو شاید نداشته باشه ولی آبوهوای خوب و گلوبلبل رو داره، یه سر به عکسهای دانشگاه بزن 
یه جا هم گفتی حراستِ دانشگاه صنعتی گیره که به نظرم برعکسه، خواهر من دانشگاه اصفهانه و من زیاد میرفتم اونجا، گیرتر و احمقتر از حراستِ دانشگاه اصفهان ندیدم به عمرم. تو صنعتی گشتِ حراست زیاد نیست و غیر از یه کنترل کارت تو ایستگاهِ دروازهتهرون خیلی کنترلی نمیکنند.
در مورد رفتوآمد به دانشگاه هم که صبحها و عصرها سرویس داره و بسته به محلِ خونهتون نیم ساعت تا چهلوپنج دقیقه تو راهی، اگر خودت بخوای بری و بیای باید زمانِ رسیدن به دروازه تهران رو به علاوهی حدودِ 20 دقیقه بکنی. برا من حدودِ یه ساعت و ربع میشه. برا همین نزدیکی دانشگاه اصفهان چیزِ خوبیه ولی باید ببینی چقدر برات اهمیت داره، ممکنه بخوای جایی کار کنی بعدا و در رفتوآمد باشی...