تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: نرم افزار دانشگاه اصفهان بهتره یا صنعتی اصفهان ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من واقعا گیج شدم.

از طرفی اسم و رسم دانشگاه صنعتی و شرایط تحقیقاتیش

از طرفی ظاهرا استادهای بهتر اصفهان توی رشته نرم افزار و نزدیکی اصفهان و شرایط محیطی و طبیعت و ساختمانهای جدیدترش

انتخاب را برای من خیلی سخت کرده.

شاید پاسخ به این سوال بتوانه بهتر به من کمک کنه : درس خواندن تو صنعتی اصفهان یا دانشگاه اصفهان در آینده کاری تاثیر می گذاره ؟

ببین در مورد صنعتی و اصفهان که خیلی هم با هم فرق ندارند شاید به درد نخوره ولی این جوابی که من تو یه ترد دیگه دادم رو ببین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته در نهایت خودتی که آینده‌ی کاری‌ات رو مشخص می‌کنی، با چیزایی که خودت یاد می‌گیری و تلاشی که می‌کنی، من صرفا رو حسابِ شنیده‌هام می‌گم به نظرم تو صنعتی امکانات بهتری در اختیارِ آدمه که می‌تونه ازشون استفاده کنه.
    بعد هم صنعتی ساختمون جدید رو شاید نداشته باشه ولی آب‌وهوای خوب و گل‌وبلبل رو داره، یه سر به عکسهای دانشگاه بزن
    یه جا هم گفتی حراستِ دانشگاه صنعتی گیره که به نظرم برعکسه، خواهر من دانشگاه اصفهانه و من زیاد می‌رفتم اونجا، گیرتر و احمق‌تر از حراستِ دانشگاه اصفهان ندیدم به عمرم. تو صنعتی گشتِ حراست زیاد نیست و غیر از یه کنترل کارت تو ایستگاهِ دروازه‌تهرون خیلی کنترلی نمی‌کنند.
    در مورد رفت‌وآمد به دانشگاه هم که صبحها و عصرها سرویس داره و بسته به محلِ خونه‌تون نیم ساعت تا چهل‌وپنج دقیقه تو راهی، اگر خودت بخوای بری و بیای باید زمانِ رسیدن به دروازه تهران رو به علاوه‌ی حدودِ 20 دقیقه بکنی. برا من حدودِ یه ساعت و ربع می‌شه. برا همین نزدیکی دانشگاه اصفهان چیزِ خوبیه ولی باید ببینی چقدر برات اهمیت داره، ممکنه بخوای جایی کار کنی بعدا و در رفت‌وآمد باشی...

2. 2 کاربر از insomniac2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

مسلما صنعتی اصفهان!
    دانشجوهاش بهتره و جو درس خوندن بالاتره ... شما بعد از فارغ التحصیلی چه بخواید وارد بازار کار بشید چه در درجه های بالاتر تحصیلی ادامه بدید، حداقلش اینه که اسم صنعتی اصفهان خیلی بیش تر کمکتون می کنه.

4. این کاربر از Antonio Andolini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

دوستان یک سوال دیگه هم داشتم : به نظر شما IT صنعتی بهتره یا نرم افزار اصفهان ؟

من خودم به نرم افزار بیشتر علاقه دارم و همان طور که دوستان هم گفتند تو این رشته شاید تفاوت عمده ای بین اصفهان و صنعتی اصفهان نباشه . با این حساب نظر خودم روی نرم افزار اصفهان هست. حالا تا نظر دوستان چی باشه ...

بعد از آن به نظر شما و با توجه به کاهش ظرفیت ها تا چه رتبه ای میشه نرم افزار صنعتی قبول شد و تا چه رتبه ای IT اصفهان ؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •