سنتون باید 25 بالا باشه ، اگر هم مثلا 3 سال باشه که چشمتون شمارش تغییر نکرده باشه میتونین لیزر کنین ، گاهی بعضی ها لیزر
میکنن شماره چشمشون بر میگرده ، اکثر افرادی که میکنن این کار رو راضی هستند .تو بعضی ها عوارض داره .. خشکی چشم و. .. !
سنتون باید 25 بالا باشه ، اگر هم مثلا 3 سال باشه که چشمتون شمارش تغییر نکرده باشه میتونین لیزر کنین ، گاهی بعضی ها لیزر
میکنن شماره چشمشون بر میگرده ، اکثر افرادی که میکنن این کار رو راضی هستند .تو بعضی ها عوارض داره .. خشکی چشم و. .. !
شرایط اولیه رو دارم مثلا سن و اینکه شماره ثابت شده دکتر گفت باید ازمایش بدم تا به طور حتم بگه میشه یا نه
فقظ میترسم از عوارضش
چشم هم که یه عضو مهمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هر دو چشم من 1.5 هست دکترم گفت می تونم عمل کنم سننم 22 ساله!، پدرم چشمش 8 بود 3 ماه پیش عمل کرد خیلی راضیه فقط عینک مطالعه باید بزنه!تایه مدت هم از اشک مصنوعی استفاده میکنه!
کسی هست که یکی دو سالی یا بیشتر از عملش گذشته باشه؟
باز هم بعد این مدت از قطره اشک استفاده میکنید یا نه؟
من هم هر 2 چشمم 2.5 هستش و مایلم عمل کنم، اما از عوارضش شنیدم که، ممکنه برگرده. در ضمن من 20 سالمه.
آیا این هم درسته که افرادی که شعلشون نیاز به دید دقیق و بینایی قوی داره نباید عمل کنن، مثلا چشم پزشکا؟ چون من سال 2 پزشکی هستم و ممکنه در آینده تخصص چشم رو ادامه بدم!
کسی هست که یکی دو سالی یا بیشتر از عملش گذشته باشه؟
باز هم بعد این مدت از قطره اشک استفاده میکنید یا نه؟سلام بهتون پیشنهاد میکنم ..از لنزهای شـــــــ..ارژی استفاده بکنید..خیلی بهتر از عمل کردن و گذاشتن لنز های روزانه هستمن هم هر 2 چشمم 2.5 هستش و مایلم عمل کنم، اما از عوارضش شنیدم که، ممکنه برگرده. در ضمن من 20 سالمه.
آیا این هم درسته که افرادی که شعلشون نیاز به دید دقیق و بینایی قوی داره نباید عمل کنن، مثلا چشم پزشکا؟ چون من سال 2 پزشکی هستم و ممکنه در آینده تخصص چشم رو ادامه بدم!
برای اطلاع بیشتر یه سرچ تو گوگل بزنید..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)