دوست عزیز از نظر پشتیبانی و فراوانی و تنوع نرم افزار و برنامه و بازی و......هیچ کدوم به پای اندروید نمیرسن سیستم عامل بادا هم هنوز جوونه و تو اغاز راه و برنامه و پشتیبانیش مثل اندروید وسیع نیست پس شک نکن اندروید .
دوست عزیز از نظر پشتیبانی و فراوانی و تنوع نرم افزار و برنامه و بازی و......هیچ کدوم به پای اندروید نمیرسن سیستم عامل بادا هم هنوز جوونه و تو اغاز راه و برنامه و پشتیبانیش مثل اندروید وسیع نیست پس شک نکن اندروید .
از راهنمایتون ممنون چندتا سوال داشتم:
1_روی ویو2 میشه بجای بادا آندروید نصب کرد (اگه میشه) مشکلی بوجود نمیاد ؟ آخه گوشی اندروید با همچین سخت افزار بین 450 تا 500 قیمتشه (حدودا) به این هم توجه کنید!
از همگی ممنونم بخاطر کمکاتون.........منتظرتون هستم .
Last edited by SEVEN...8; 23-08-2011 at 12:49.
رو دو نمیشه رو 1میشه ولی خیلی مشکل داره
اگه فقط برای بازی میخوای ویو2 شک نکن
نه بازی زیاد برام مهم نیست.
به نظر من حیفه گوشی غیر از اندروئید بگیری بعد پشیمون میشی
بهترین اندروید این رنج ace ه
در مقایسه با ویو 2 از نظر سخت افزاری و صفحه نمایش و فیلم برداری و... حرفی برای گفتن نداره
از نظر نرم افزاری به خاطر رزولوشن پایین و سخت افزار ضعیف بازم تو بازی حرفی برای گفتن نداره
برنامه کاربردی هم بادا 2 تا نرم افزار gps خوب داره و مشکلی نداره
دیکشنری و برنامه چت هم داره
بادا 2 هم که بیاد مشکل vpn حل میشه و برنامه های بیشتر هم براش میاد
ace مطمعناً برنامه هاش بیشتره ولی اگه دنبال برنامه کاربردی باشه بادا جواب میده
و نتیجه اینکه اگه اندروید میخای 80 تومن بزار رو پولت و گلکسی اس ال بخر در غیر اینصورت ویو 2
خب این بستگی داره شما چه کارهایی بخواید بکنید با توجه به نیازتون فرق داره.بگید چه انتظاری دارید تا توضیح بدم.
من یه گوشی میخوام که از 200تا300تومن باشه از همه نظر(ظاهر سخت افزار نرم افزار سیستم عامل دوربین و...) خوب باشه کارباهاش راحت باشه محیطش زیبا باشه برنامه راحت نصب بشه همیشه نخواد به اینترنت وصل باشه!!!
دوربین خوب(5) کاربری آسان سیستم عامل خوب وزیبا
درضمن زیادم اهل بازی نیستم خیلی زیادم نرم افزار نمیخوام
نظرخودم wave1وwave2 و galaxyAce!!!
اگه پیشنهاد بهتریم تا300هزارتومن دارین بدین ممنون میشم
2_تواین رنج چه سیستم عاملی بهتره کار با کدومشون اسونتره کدوم زیبا تره نصب برنامه راحت تره وکمتر به اینترنت نیاز داره ؟؟؟ نظر شما چیه؟؟! ( مشکل نقدینگی هم هست!)![]()
ایس بهتره چون فک کنم ویو اینترنت بخواد واسه...
با بودجه بین سیصد تا هفتصد و پنجاه تومن بدون شک اندروید بهترین انتخابه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)