تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 54

نام تاپيک: پلاسما سه بعدی ال جی یا سامسونگ و یا.... !!؟

پروفشنال Silent TR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من تو یه فروشگاهی PS43D495 و U30 و V20 پاناسونیک رو کنار هم تست کردم.
    PS43D495 نور تصویرش به پای پاناسونیک نمی رسید. رنگهای پاناسونیک مخصوصا V20 خیلی طبیعی بود. PS43D495 در مقایسه با پاناسونیک، زیاد چنگی به دل نمی زد.
    در کل به این نتیجه رسیدم پلاسما فقط پاناسونیک و بس.
    قیمت هاشون رو هم پرسیدید که ببینید چند هستند ؟
    مثلا v20 سایز 42 اینچش چنده ؟ و چه امکاناتی داره ؟

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

قیمتها رو درست یادم نیست چون برای سرگرمی رفته بودم نه برای خرید!
    تا اونجا که یادمه V20 حدود 1.700 بود. U30 و D495 قیمتشون رو نپرسیدم.
    مشخصات 42V20 تو سایت دیجی کالا هست اما آدرسشو که می ذارم نمی دونم چرا سانسور میشه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by poonel; 21-08-2011 at 07:56.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

این دو تا پلاسما سه بعدی خیلی چشمم رو گرفته ولی جالبه که هیچ اطلاعات درست و حسابی ازشون تو نت نیست !!!

من هم بین این دو تا موندم ! یه نظرتون کدومش بهتره ؟

البته اول نظرم روی پاناسونیک بود ولی قیمت پلاسما هاش با توجه به محدودیت مالی من برای خرید تلویزیون بالا بود.

پلاسما سامسونگ 43 اینچ مدل :
    PS43D495
    پلاسما 42 اسنچ ال جی مدل :
    42PW350

---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------

این پلاسما های پاناسونیک میدونید کدوم هاش گیرنده تلویزیون دیجیتال داره ؟

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این دو مدل ضعیف ترین پلاسما های سه بعدی موجود هستن که رزولیشن اونها Full Hd نیست..

انتخاب بین این دو تا خیلی سخته..ولی من به شخصه با توجه به ویدئو های که دیدیم d490 رو انتخاب میکنم..

البته تو مشخصات pw350 نوشته شده 3D Ready که اگر درست باشه یعنی Full 3D نیست و باید با استفاده از ابزار جانبی سه بعدی ببینی..

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در کل اگر بتونی D550 یا همون D585 بخری خیلی بهتره که اون هم متاسفانه مدل 43 نداره و مدل 51 اون با گارنتی 1.700 هست

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من دیگه واقعا گیج شدم

من دنبال یک تلویزیون حدود 42 اینچ میگردم که فول اچ دی باشه و امکانات خوبی از جمله usb داشته باشه
    و قیمتش هم زیر 1 میلیون باشه و ترجیحا مارک پاناسونیک باشه !؟
    شما یک همچنین تلویزیونی سراغ دارید ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

راستی من تو هایپر که این دو تا تلویزیون رو با هم و خیلی از تلویزیون های فول اچ دی دی دیگه مقایسه کردم دیدم کیفیت تصویر این الجیه به دلم میشینه !
    یعنی کیفیتشون به نظر من خیلی بالا بود
    و اینکه نمیدونم چرا این فول اچ دی و اچ دی فرقشون زیاد به چشمم من نمیاد !؟
    و به نظرم زیاد با هم فرقی ندراند ( البته نه هر تلویزیون اچ دیی ! )

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من دیگه واقعا گیج شدم

من دنبال یک تلویزیون حدود 42 اینچ میگردم که فول اچ دی باشه و امکانات خوبی از جمله usb داشته باشه
    و قیمتش هم زیر 1 میلیون باشه و ترجیحا مارک پاناسونیک باشه !؟
    شما یک همچنین تلویزیونی سراغ دارید ؟
    به نظر من بیایی سمت LCD یا LED بهتر هست چون بیشتر کسانی میرن سمت پلاسما که اینچ بالاتری مد نظرشون هست تو سایز 42 شاید بهترین انتخاب پلاسما V20 باشه که قیمت با گارانتی اون حدود 1.800 هست و قیمت بانه 1.300

LED من بهت D5950 رو پیشنهاد میکنم که تو بانه 950 تومن هست

راستی من تو هایپر که این دو تا تلویزیون رو با هم و خیلی از تلویزیون های فول اچ دی دی دیگه مقایسه کردم دیدم کیفیت تصویر این الجیه به دلم میشینه !
    یعنی کیفیتشون به نظر من خیلی بالا بود
    و اینکه نمیدونم چرا این فول اچ دی و اچ دی فرقشون زیاد به چشمم من نمیاد !؟
    و به نظرم زیاد با هم فرقی ندراند ( البته نه هر تلویزیون اچ دیی ! )
    فرق HD و Full HD تو دیدن فیلم های FULL HD و بازی ها معلوم میشه و گرنه اگر میخوای بیشتر کانالهای معمولی نگاه کنی HD هم زیاد هست..

8. این کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

به نظر من بیایی سمت LCD یا LED بهتر هست چون بیشتر کسانی میرن سمت پلاسما که اینچ بالاتری مد نظرشون هست تو سایز 42 شاید بهترین انتخاب پلاسما V20 باشه که قیمت با گارانتی اون حدود 1.800 هست و قیمت بانه 1.300

LED من بهت D5950 رو پیشنهاد میکنم که تو بانه 950 تومن هست

فرق HD و Full HD تو دیدن فیلم های FULL HD و بازی ها معلوم میشه و گرنه اگر میخوای بیشتر کانالهای معمولی نگاه کنی HD هم زیاد هست..
    من حداکثر میتونم 1 تومن برای تلویزیون خرج کنم
    به نظرم با توجه به مبلغی که میخواهم بدهم همین پلاسما های 42 امکانات بسیار زیادی دارند و مناسب من هستند
    اون LED هم سایزش 40 هست. که تا بخواهن بیارنش تهران هزینش میزنه بالای 1 تومن
    اتفاقا من ر**س*یور اچ دی هم دارم ولی برای زیاد مهم نیست چون همین کیفیت هم برام زیاده
    کیفیت این پلاسما ها رو من پسندیدم فقط به نظر شما امکاناتش خوب هست ؟

قضیه این که باید با امکانات فیلم سه بعدی تو این مدل ال جی دید چیه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من حداکثر میتونم 1 تومن برای تلویزیون خرج کنم
    به نظرم با توجه به مبلغی که میخواهم بدهم همین پلاسما های 42 امکانات بسیار زیادی دارند و مناسب من هستند
    اون LED هم سایزش 40 هست. که تا بخواهن بیارنش تهران هزینش میزنه بالای 1 تومن
    اتفاقا من ر**س*یور اچ دی هم دارم ولی برای زیاد مهم نیست چون همین کیفیت هم برام زیاده
    کیفیت این پلاسما ها رو من پسندیدم فقط به نظر شما امکاناتش خوب هست ؟

قضیه این که باید با امکانات فیلم سه بعدی تو این مدل ال جی دید چیه ؟
    شما اون مدل D5950 رو برو نگاه کن و بعد بین اینها تصمیم بگیر البته گفتم با این استفاده شما آنچنان فرقی نخواهید دید..

در مورد 3D Ready هم این میتونه کمکت کنه..

مقایسه 3D Ready و Full 3D در تلویزیون های سه بعدی با فناوری Active Shutter
    مقایسه 3D Ready و Full 3D
    اخیرا تعدادی از کاربران به قصد مشاهده تصاویر سه بعدی، تلویزیون های سه بعدی خریداری کردند. بدون توجه به این نکته که همه تلویزیون های سه بعدی که برچسب 3D روی آنها چسبانده شده، نمی توانند تصاویر سه بعدی را پخش کنند. در واقع تلویزیون های سه بعدی در دو نوع 3D Ready و Full 3D به بازار عرضه شدند. فقط یکی از این مدل ها بدون نیاز به تجهیزات جانبی اضافه، قابلیت پخش تصاویر به صورت سه بعدی را دارند. البته این موضوع تنها در مورد تلویزیون های Active Shutter صادق است و تلویزیون های Passive همگی Full 3D هستند.

پیش از مطالعه این مقاله توجه کنید که تلویزیون های سه بعدی که از فناوری Active Shutter بهره می برند، به دو گروه 3D Ready و Full 3D تقسیم می شوند ولی سایر تلویزویون های سه بعدی با فناوری Passive تنها در یک نوع Full 3D عرضه می شوند. بنابراین این مقاله مربوط به تلویزیون های 3D Ready و Full 3D با فناوری Active Shutter است.

پیشتر در مورد تلویزیون های سه بعدی اطلاعات زیادی ارائه کردیم و نحوه عملکرد این تلویزیون ها را بررسی نمودیم. برای مشاهده اطلاعات بیشتر در مورد تلویزیون های سه بعدی، می توانید مقاله "هر آنچه در مورد تلویزیون های سه بعدی باید بدانید" را مطالعه کنید. در این مقاله قصد داریم یکی از نکات مهم در خرید تلویزیون های سه بعدی را برجسته تر کنیم تا هنگام خرید این تلویزیون ها دچار مشکل نشوید.

بیشتر تلویزیون های سه بعدی بازار از فناوری Active Shutter استفاده می کنند. این تلویزیون ها دارای یک Transmitter داخلی هستند که سیگنالی را به عینک مخصوص سه بعدی ارسال می کند. تلویزیون های 3D Ready بر خلاف تلویزیون ها Full 3D این Transmitter داخلی را ندارند. در واقع با تهیه یک تلویزیون سه بعدی 3D Ready بدون Transmitter، مشاهده تصاویر سه بعدی ممکن نیست. برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه پخش تصاویر سه بعدی، می توانید مقاله "تکنولوژی سه بعدی در خانه" را مشاهده کنید.

Full 3D TV

تلویزیون هایی که بدون نیاز به تجهیزات اضافه (به جز عینک مخصوص) قادرند تصاویر سه بعدی را پخش کنند، Full 3D نامیده می شوند. بعضی از این Full 3D ها قادرند تصاویر دو بعدی را نیز به سه بعدی تبدیل کنند و به اصطلاح قابلیت 2D to 3D convert دارند. بنابراین اگر قصد خرید تلویزیون سه بعدی دارید حتما به عبارت Full 3D توجه کنید تا مجبور نباشید برای مشاهده تصاویر سه بعدی، به دنبال تجهیزات بیشتر باشید.

3D Ready

برای مشاهده تصاویر سه بعدی با تلویزیون های 3D Ready، نیاز به تجهیزات اضافه دارید. در واقع این تلویزیون ها بدون وجود آداپتور سه بعدی(Transmitter)، قادر نیستند تصاویر سه بعدی پخش کنند. حتی اگر این تلویزیون ها را با نام Full 3D ready HD 1080P هم مشاهده کردید گول نخورید و بدانید این تلویزیون ها Full 3D نبوده و نمی توانند بدون تجهیزات جانبی تصاویر سه بعدی را پخش کنند. این تجهیزات حدود 200 تا 300 هزار تومان برای شما هزینه خواهند داشت.

ممکن است با دانستن همین نکته کوچک ، انتخاب شما تغییر کند و اشتباها تلویزیون 3D Ready را به جای تلویزیون Full 3D خریداری نکنید. البته اگر قصد خرید تلویزیون سه بعدی با فناوری Active Shutter را دارید.

اگر شما تلویزیون 3D Ready داشته باشید، نمی توانید بدون تهیه تجهیزات اضافه تصاویر را به صورت سه بعدی در تلویزیون خود مشاهده کنید. بنابراین اگر قصد تلویزیون دو بعدی با کیفیت بالا را دارید و ممکن است در آینده تصمیم بگیرید آن را به تلویزیون سه بعدی تبدیل کنید، این گزینه را به شما پیشنهاد می کنیم.

11. 4 کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

9 بررسی samsung d495 با lg pw3500

سلام من خیلی در مورد این دو مدل تحقیق کردم ولی به نتیجه نرسیدم

samsung d495 : دومین محصول از سری جدید تلویزیونهای پلاسمای سامسونگ مدل D495 میباشد. دو عضو حاضر در این گروه در دو سایز 43 و 51 اینچ ارائه می شوند که هر دو نیز علاوه بر محتوای معمول Full HD در کلاس دو بعدی، امکان نمایش محتوای سه بعدی را نیز با کمک عینک های مخصوص Active (شاتر) سامسونگ دارا هستند. سیستم پیشرفته پردازش تصویر در پنل های D495 گذشته از ایجاد تصاویری شفاف با کنتراست فوق العاده امکان تبدیل آسان و بلافاصله محتوای دو بعدی به تصاویر سه بعدی را نیز فراهم می آورد که از این لحاظ یکی از برترین محصولات در ردیف مدل های هم قیمت خود در بین رقبا به شمار می رود. موتور پردازش تصویر سه بعدی این مدل ها همچون سری D8880 از نوع 3D Hyper Real engine است که کیفیت فوق العاده ای را ایجاد می کند. در ساختار اعضای دو گانه سری D495 از سه اتصال HDMI و یک ورودی USB استفاده شده که می توان هرگونه محتوای صوتی و تصویری مورد پشتیبانی را از PC به تلویزیون و بالعکس منتقل کرد. دیگر قابلیت فوق العاده این پنل ها حضور گیرنده تلویزیون های دیجیتالی به فرم ----T است که امکان دریافت و نمایش شبکه های دیجتالی را با بالاترین کیفیت و کمترین میزان افت سیگنال فراهم می آورد.

lg pw3500 :
    نوشته شده توسط aminkh17
    دوستان من تلویزیون پلاسما LG 42pw3500 رو خریداری کردم.
    به شخصه تجربیاتم رو از خریدم براتون می نویسم
    اولا اینکه برای این تلویزیون در وب و مخصوصا سایتهای ایرانی LG هیچ منبعی پیدا نکردم
    قیمت 950000 تومان خریدم، بدون عینک 3D و یا فیلم در کنار آن.

1- اینکه پلاسما است از نسل جدید، تصاویر زیبا هستند (از نظر من طبیعی تر از LCD , LEDمی باشد)
    2- ضخامت زیادی نداره یکی ندونه فکر می کنه LED هستش
    3- تقریبا هر نوع فرمتی رو در فیلم وصدا و تصویر پخش می کنه. من هارد اکسترنالم رو که بستم بهش هر نوع فیلمی هم دارم و هر نوع زیرنویس فیلم ها رو هم پخش کرد. برای من که خیلی اتفاق خوبی بود که نگران دستگاه پخش کننده خوبی بودم.
    4- در پخش تصاویر همزمان امکان پخش موسیقی را هم دارد
    5- گیرنده دیجیتالی تلویزیون هم دارد یعنی 8 کانال دیجیتال ایران رو با کیفیت بسیار عالی و 10 کانال رادیو دیجیتالی رو گرفت. من فقط کانال استانی تبریز رو از آنالوگ دریافت کردم که امیدوارم اونهم بزودی دیحیتال شود. هر چند در عوض کردن بین کانالها کمی کند عمل می کنه
    6- مختصری حرارت زیادی تولید می کند ولی فکر نکنم مساله ساز باشد
    7- زاویه دید بسیار عالی تقریبا 180درجه
    8- شفافیت تصویر و سرعت واکنش تصویر بسیار خوب است
    9- 3Dشو فعلا تست نکردم، عینک خریدم اونها رو هم میگم

D495 VS PW3500 ???
    دوستان کسی میشه بگه کدوم این دومدل d495 samsung یا pw3500 lg بهتره هم از نظر کیفیت تصویر دو بعدی و سه بعدی ؟
    و آیا کدوم full hd هستن ؟
    هم این که برای دیدن تصویر 3 بعدی نیاز به عینک Active هست به تنهای یا لوازم دیگه همراه عینک می خواهد؟
    اگه میشه بررسی کامل باشه که معلوم بشه که کدام یکی بهتره؟
    Last edited by rasool_cd; 23-08-2011 at 22:44.

13. 3 کاربر از rasool_cd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •