1- بایاس مادربرد آپدیت
2- از یک ویندوز بهتر استفاده کنید Windows seven SP1
3- با یک پاور قویتر سیستم رو چک کن
4- مادربرد مشکل دارد با یک مادربرد دیگر تست شود
1- بایاس مادربرد آپدیت
2- از یک ویندوز بهتر استفاده کنید Windows seven SP1
3- با یک پاور قویتر سیستم رو چک کن
4- مادربرد مشکل دارد با یک مادربرد دیگر تست شود
سیستم قبلی من که پنتیم 4 بود این امتیاز رو داشت
ویندوز مشکل داره
بایوس آخرین ورژنه
ویندوز رو تازه نصب کردم
پاورم 1200 وات سیلور استونه
به احتمال زیاد مین مشکل داره چون تعمیریه
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
فکر نکنم چون تازه ویندوز نصب کردم
سلام.پاورتون رو نمیدونم کیفیتش چجوریه ولی پاور های وات بالا و قوی به نظرم همیشه مارک های معتبر بگیرید مثل کولر مستر و گرین
شما حتما شکایت کن چون واقعا کلاهبرداری کردن .من مادربردم گیگا بود سوخت فرستادم گارانتی که یادم نیست چی بود برام تعمیر کردن خیلی خوب اونم بدون پول و خوب هم کار میکرد.
ولی عرفان برای قیمت گرافیک راست میگه چون شما 450 دادین و قیمت گرافیک خودتونم که قوی بوده فکنم حدود 300 باشه که 750 بابت 5970 که میشد باهاش 6970 یا gtx 580 بگیرید که قویتر بود.
اما جدا از قیمت کارتتون واقعا قویه و به نظرم هیچ مشکلی در اینده هم برای بازی ندارین. خودم میخواستم 5970 داشته باشم.
ولی مادربردتون مشکل داره که این امتیاز رو میده و تو بازی هم افت فریم دارین.
مادربرد رو حتما عوض کنین و بعد تست بگیرید
Last edited by omidbooter; 09-08-2011 at 15:09.
فعلا تو فاز تست هست مینبرد دست نماینده آواژنگ
و اگه در مورد مینبرد باهام راه نیان ازشون شکایت میکنم حالا هر چی میخواد بشه
در مورد قیمت کارت گرافیک اونا به من قیمتو 850 اعلام کردن و قیمت کارت خودمو 400 حساب کردن و 450 باقی رو ازم گرفتن به زور سر نیزه چون من بابت کارت خودم 600 هزار و 2 سال پیش پول دادم
خلاصه اینکه یه کلاه بزرگ سرم گزاشتن اما اگه سر مینبرد باهام راه نیان بیچارشون میکنم
چون اینقدر ازشون آتو دارم که نتونن جنب بخوردن
در مورد مینبرد هم حتما عوض می کنم و تست میگیرم
من گفتم که اینهارو تست کن
مثلا شما از کجا می دانید پاورتون سالم هست؟
بهترین پاورها هم خراب می شوند شاید پاور شما سالم باشد برای اطمینان یک تست کنید
این مینبرده کلا مشکل داره
اولش که از قسمت vrifing dmi pool date جلوتر نمیرفت
بعدش که usb هاش دچار مشکل شد
الانم که زده پاورمو به فنا داده
بردمش پیش نمایندگی با کلی سرو صدا که این مینبرد آشغالی که شرکت در پیت آواژنگ برام فرستاده رده پاورمو ترکونده
یا عین بچه آدم خسارتمو میدید و یا ازتون شکایت میکنم 4 برابر قیمت پاورو ازتون خسارت میگیرم
فعلا که هنوز عرضه ران کردن یه سیستمو ندارن منتظرم تا فردا ببینم چه کار میکنن
که شاید کار به شکایت بکشه
850.000 واقعا خنده داره... با شاید 100 تومان بیشتر در بازار 6990 میتونید تهیه کنید...در مورد قیمت کارت گرافیک اونا به من قیمتو 850 اعلام کردن و قیمت کارت خودمو 400 حساب کردن و 450 باقی رو ازم گرفتن به زور سر نیزه چون من بابت کارت خودم 600 هزار و 2 سال پیش پول دادم
دقیقا
تازه یکی دو روزه فهمیدم چه کلاه گشادی سرم رفته
واسه قیمت هم راحت میتونید شکایت کنید چون قیمت روز کارتتون در اون موقع معلومه و خسارتشو حتما بگیرید کوتاه نیاید
به نظرم وسایلشون رو بدید و مادربرد و گرافیک خودتون رو هم پولشو بگیرید بعد خودتون جنس نو با مشورت دوستان تهیه کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)