ساسان جان این قیمتش کم نیست؟اخه 700وات 87 کمه.هر ارزونی بی دلیل نیست.
واسه گرین 700 حدوده 140.
ساسان جان این قیمتش کم نیست؟اخه 700وات 87 کمه.هر ارزونی بی دلیل نیست.
واسه گرین 700 حدوده 140.
به هیچ عنوان تا برندهای معتبر وجود داره با قیمت کمتر گرین ارزش خرید نداره ضمن اینکه شرکت Thermaltake دارای استاندارد 80 پلاس هست ولی گرین
اتفاقا هر گرونی رو نباید خریداخه 700وات 87 کمه.هر ارزونی بی دلیل نیست.![]()
سلام.به هیچ عنوان تا برندهای معتبر وجود داره با قیمت کمتر گرین ارزش خرید نداره ضمن اینکه شرکت Thermaltake دارای استاندارد 80 پلاس هست ولی گرین
میشه برای حرفاتون دلیل قانع کننده بیارید؟!
میبخشید ولی اتفاقا ترمالتک جزو گرون ترین ها هست و گرین با قیمت کمتر کیفیتی در حد همون و حتی بهتر از اون رو داره
thermaltake مدل های مختلفی داره که اتفاقا" از برند گرین به صرفه تر و با کیفیت تره.
برای مثال شما thermaltake tr2 600 رو که 97 تا 105 تومن قیمت داره با گرین 585 که 120 تومن به فروش میرسه مقایسه کنید، خودتون به این نتیجه میرسید!
گرین چی؟! لطفا مدرک نشون بدید و برای حرف هایی که میزنید دلیل بیارید....!
شما چطور 3900 تا پست دادید و هنوز نمیدونید برای هر حرف غیر معقول باید دلیل اورد؟
برادر من شما این لینکی که گذاشتی از این سایت رو وقاعا جستجو کردی؟! واقعا جستجو کردی یا فقط یک چیزی دیدی و همینطوری گذاشتی؟!
اگر شما به لیست پاور های همین سایت (که سایت معتبر 80Plus هست) مراجعه کنید خیلی راحت مدل های Green سری 1K که شرکت HighPower تولید کنندش هست و رده زیر هزار که شرکت SevenTeam تولید کننده هست رو میتونید پیدا کنید.
به تصویر مراجعه کنید و مدل های Green GP1000/GP1200 که تولید HighPower هست و در سایت رسمی 80Plus (همون سایتی که خودتون لینکش رو گذاشتین) موجوده....!
در نهایت من از شما خواهش میکنم ! خواهش میکنم تا از صحت موضوعی با خبر نشدید پست علکی ندید و حاشیه سازی نکنید..! حداقل داخل همون سایت یک جستجو کامل کنید...!
همون لینک که که گذاشتید اگر گزینه :
بزندی سایت براتون باز میشه و شما Rating رو انتخاب کنید در همون صفحه اول مدل های 1K سری GOLD شرکت HighPower یا همون Green قابل مشاهده هست.Click on the manufacturer name below to view power supplies or click here to view or export complete list.
سایر مدل های Green ساخت SevenTeam در همین سایت موجود است...!
موفق باشید.
این دیگه از اون صحبت های بسیار جالب و خنده دار بود که Green 80Plus نداره...!همین سری 885B-785B و مدل های مشابه که Seventeam تولید کرده هم 80Plus Bronze دارن...
دوست خوبم مسئه کیفیت و به صرفه تر بودن نیست، این طوری یک برند رو خراب کردن که ناشی از تعصب الکی برخی افراده در این سایت جالب نیست.thermaltake مدل های مختلفی داره که اتفاقا" از برند گرین به صرفه تر و با کیفیت تره.
برای مثال شما thermaltake tr2 600 رو که 97 تا 105 تومن قیمت داره با گرین 585 که 120 تومن به فروش میرسه مقایسه کنید، خودتون به این نتیجه میرسید!
موفق باشید.
کی میاد برای یک پاور 785B گرین صد وده سی هزار پول خرج کنه در صورتی که thermaltake 700 زیر نود قیمتش
درسته و حق با شماست.
دقیقا" من هم برای جلوگیری از تخریب ترمالتیک این حرفو زدم. به پستی که نقل قول کردم توجه کنید.
من روی برند خاصی تعصب ندارم. برخی دوستان بی جهت روی گرین تعصب دارند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)