پس فکر کنم باید بین y570 و f22 یکی رو انتخاب کنم
توی سایت خود سونی که زده 1300$ ....پس حتما میشه 1600000 -1700000 تومن![]()
پس فکر کنم باید بین y570 و f22 یکی رو انتخاب کنم
توی سایت خود سونی که زده 1300$ ....پس حتما میشه 1600000 -1700000 تومن![]()
همه مدل هاش نداره و سفارشیه. بعید می دونم با این کانفیگ به ایران بیاد. در ضمن من باهاش کار کردم (بدون SSD بود) و به نظرم سری F بهتر است (حداقل کیفیت سونی بالاتر بود)
قیمت این F223 در این پست هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقای لمپارد فقط تشکر نکن بگو ببینیم چی کار کردی شیطون ......
بلاخره کدوم رو خریدی ؟
هنوز هیچ
اخه واقعا سر در گم شدم بین این همه لپ تاپ ها که هر کدوک حسن ها و معایب خودشون رو دارند.
lenovo y570 : شناختی ازش ندارم و دوست ندارم ریسک کنم !
sony f22 : عاشق این برند هستم ولی با کانفینگ کمتر ، گرونتر هم هست ! ولی باز ....
hp 6090 : ازش میترسم، به نظر قابل اعتماد نمیاد .
dell xps : دیگه مثل قبل نیست
asus n53sn : کانفینگ خوبی داره ، ولی طبق گفته ی دوستان کیبور مناسبی نداره و داغ میکنه![]()
من با Y570 کار کردم. کیفیت نسبتا خوبی داره ولی بعضی جاهاش بی کیفیته (پلاستیکیه) مثل بدنه لپتاپ. به نظرم Hp انتخاب بهتری میاد اگه پرفرومنس در درجه اول قرار داره. اگه هم صفحه Full HD ، کیبورد و صفحه بهتر واستون مهمتره سراغ سونی برید.
من تا حدود یک ساعت دیگه دارم میرم 560p بگیرم .
الان از نمایندگی زنگ زد گفت رسیده دستش .
از 570 هم به خاطر اینکه خیلی جدید(و احتمالا پول جدید بودنش رو هم بخوان از من بگیرن) صرف نظر کردم.
یعنی میخواستم بگیرم ولی بهتر که نشد.
آقای لمپارد ( بازیکن کجا بود؟) گرفتم یه توضیح جمع و جور و شسته رفته برات مینویسم.
آقای GBA هم خیلی زحمت میکشه ها. تشکر تشکر.
Last edited by er.mohammad77; 06-08-2011 at 23:22.
باشه حتما ...پس منتظرم .
بازیکن چلسی دیگه
------------
واسه ی این گفتم بازی ، که یعنی سخت افزارش سخت جون باشه و داغ نکنه![]()
سلام .من n53sn oخریدم ولی اشتباها درایو ریکاوری رو فرمت کردم قبل از اینکه دی وی دی ریکاوری بگیرم .حالا می شه کاری کرد که بشه ریکاوری گرفت یا نه؟
من خودم لنوو Y560p دارم (اون P خیلی مهمه ) برای ریکاوری یه دگمه کنار دگمه پاورش داره ------ آقای نماینده سازگار به من گفت شما یه ریکاوری روی دی وی دی بگیر بذار کنار شاید بعدا لازم بشه منم هنوز این کارو نکردم.
حالا شما یه کاری کن اگه همین الان حال سیستمت رو به راه میتونی خودت یه نسخه پشتیبان ازش بگیر.
برای من اینطوری که اون دگمه که گفتم رو باید بزنم بعد سه تا گزینه میاد یکی برای گرفتن Backup دومی برای گرفتن Back up روی DVD سومی هم برای برگرداندن Backup چه از روی DVD چه از روی هارد.
امیدوارم کمکتون کرده باشم.
بازم نشد ببرش نمایندگی یه کاریش میکنن دیگه ........ نگرانی نداره که ......... فدای سرت.
هر کاری کردی برامون بنویس --- مرسی این گلم خدمت شما![]()
Last edited by er.mohammad77; 06-08-2011 at 23:34.
لنوو y560p (اون p خیلی مهمه)
CPU core i7 2.6GH
Ram 4G
Graphic 1g
HDD 750G
Speaker JBL
از همه مهمتر قیمتش که 1281000 تومن (1270000 بود که یه موس ایسوز (فکر کنم) روش میداد یه بی سیم ازش گرفتم شد 1281000)
به نظرم قیمتش رو خیلی خوب گفته------میگفت چند وقت پیش قیمتش 1390000 بوده (اگه درست یادم مونده باشه)
الان که زوده دربارش نظر بدم --- ولی تا حالا که راضی بودم - منظورم توی همین 2 ،3 ساعته.
این گلم تقدیم به شما![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)