تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: خرید مانیتور

اگه نباشه جاش خالی می مونه EXXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

یعنی هر چی مانیتور بزرگتر باشه یا رزولیشن بالا بره باید کارت گرافیک قویتر باشه
    بله درسته ولی شما میگی 4200 واسش کمه که این حرف خنده داره.
    برای بازی کمه ولی برای کار با نرم افزار و desktop زیاد هم هست.

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بله درسته ولی شما میگی 4200 واسش کمه که این حرف خنده داره.
    برای بازی کمه ولی برای کار با نرم افزار و desktop زیاد هم هست.

مگر شما با این گرافیک با مانیتور 22 اینچ به بالا که فول HD باشه با این نرم افزارها میتونید کار کنید!!! میدونید این نرم افزار ها چقدر قدرت میخواد اگر مانیتور ایشون CRT نبود تا حالا به مشکلات زیادی خورده بودن همین الان هم فکر کنم خیلی وقت باید بزار ن تا یک کار تمام بشه

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

مگر شما با این گرافیک با مانیتور 22 اینچ به بالا که فول HD باشه با این نرم افزارها میتونید کار کنید!!! میدونید این نرم افزار ها چقدر قدرت میخواد اگر مانیتور ایشون CRT نبود تا حالا به مشکلات زیادی خورده بودن همین الان هم فکر کنم خیلی وقت باید بزار ن تا یک کار تمام بشه
    دوست عزیز کی گفته برای کار با نرم افزارهای تدوین و افترافکت نیاز به گرافیک جدا هست؟
    با انبرد کاملا کار راه میوفته.
    شما فکر کردین این نرم افزار مثله بازیه که هر چقدر اینچ بالا بره باید گرافیک هم قویتر باشه

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوست عزیز کی گفته برای کار با نرم افزارهای تدوین و افترافکت نیاز به گرافیک جدا هست؟
    با انبرد کاملا کار راه میوفته.
    شما فکر کردین این نرم افزار مثله بازیه که هر چقدر اینچ بالا بره باید گرافیک هم قویتر باشه
    هر چی رزولیشن بالاتر باشه برای هر کاری باید کارت گرافیک قویتر باشه اینکه نشون میده به کنار ولی اینکه هم رندر بگیره هم نشون بده اگرم ویندوز XP باشه و ورژن قدیمی برنامه ها کار کنه بازم کم میاره موقعه استفاده از این برنامه ها بیشتر ظرفیت CPU RAM وکارت گرافیک استفاده میشه مثل نشون دادن نیست استفاده نشه کارت گرافیک بازی و تدوین کاملا با هم فرق میکنن در تدوین کارت گرافیک با هسته های زیاد و قدرت کم هسته ها سرعت بیشتر میشه و در بازی برعکس هسته کم ولی هسته با قدرت زیاد

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

هر چی رزولیشن بالاتر باشه برای هر کاری باید کارت گرافیک قویتر باشه اینکه نشون میده به کنار
    این صحبت شما بصورت کلی درسته ولی نه به این اندازه.برای برنامه و... به جز بازی و رندر و 3dو اینها 4200 با بقیه گرافیکها فرقی نداره.البته برای برنامه ها هم همین 4200 کافیه حتی رندر ولی خب دیگه
    اینو که متوجه هستین
    ولی اینکه هم رندر بگیره هم نشون بده اگرم ویندوز XP باشه و ورژن قدیمی برنامه ها کار کنه بازم کم میاره موقعه استفاده از این برنامه ها بیشتر ظرفیت CPU RAM وکارت گرافیک استفاده میشه مثل نشون دادن نیست استفاده نشه کارت گرافیک بازی و تدوین کاملا با هم فرق میکنن در تدوین کارت گرافیک با هسته های زیاد و قدرت کم هسته ها سرعت بیشتر میشه و در بازی برعکس هسته کم ولی هسته با قدرت زیاد
    از این صحبتتون که برای تدوین گرافیک لازمه یک منبع به من معرفی کنین.ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

این صحبت شما بصورت کلی درسته ولی نه به این اندازه.برای برنامه و... به جز بازی و رندر و 3dو اینها 4200 با بقیه گرافیکها فرقی نداره.البته برای برنامه ها هم همین 4200 کافیه حتی رندر ولی خب دیگه
    اینو که متوجه هستین

از این صحبتتون که برای تدوین گرافیک لازمه یک منبع به من معرفی کنین.ممنون میشم.

4200 که هیچی بهترین کارت گرافیک هم برای این برنامه ها کمه برای این برنامه ها کارت های دیگه ساخته شده
    که کوادرو وFirePro FireGL هست که اختلاف خیلی زیادی در این برنامه ها با کارت گرافیک معمولی داره بله با 4200 چند ساعت یک کار انجام میشه با کوادرو چند دقیقه

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

4200 که هیچی بهترین کارت گرافیک هم برای این برنامه ها کمه برای این برنامه ها کارت های دیگه ساخته شده
    که کوادرو وFirePro FireGL هست که اختلاف خیلی زیادی در این برنامه ها با کارت گرافیک معمولی داره بله با 4200 چند ساعت یک کار انجام میشه با کوادرو چند دقیقه

بله ممنون.
    لینکشم بزارین.
    درسته تاثیر داره ولی بحثه اصلیمون سره این بود که شما میگین برای رزلوشن بالا 4200 کمه که این حرف از پایه غلطه.
    پست شما:
    گرافیک ضعیفه و رزولیشن بالا جواب نمیده مگر بودجه 300 بشه یک مانیتور با کارت گرافیک اضافه کنید باور سیستم چی هست؟
    این یعنی اینکه 4200 بزارین desktop بالا نمیاد.
    درسته اگر گرافیک به کودا تجهیز باشه میتونه از طریق DC ,و gpgpu تاثیر بزاره ولی اینطور نیست که گرافیک ضعیف باشه نشه کاری انجام داد.

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بله ممنون.
    لینکشم بزارین.
    درسته تاثیر داره ولی بحثه اصلیمون سره این بود که شما میگین برای رزلوشن بالا 4200 کمه که این حرف از پایه غلطه.
    پست شما:

این یعنی اینکه 4200 بزارین desktop بالا نمیاد.
    درسته اگر گرافیک به کودا تجهیز باشه میتونه از طریق DC ,و gpgpu تاثیر بزاره ولی اینطور نیست که گرافیک ضعیف باشه نشه کاری انجام داد.

بله کم میاره نه نمیگم desktop بالا نمیاد گفتم(گرافیک ضعیفه و رزولیشن بالا جواب نمیده) چون تجربه شو دارم وقتی بلاگین میزاره و یک افکت انتخاب میکنه وفتی شروع به کار میکنه چون این سیستم ضعیف هست و از تمام توان CPU RAM و کارت گرافیک استفاده میکنه احتمالا زیاد قفل میکنه یا بعد چند ساعت رد میشه یا باید ریست بشه توجه کنید این نرم افزارها از بازی ها هم سنگین تره در افکت گذاری این سیستم کم میاره تازه از هم توان هم باید استفاده کنه و زور بزنه و ورژن قدیمی و منسوخ هم باید استفاده بشه

پروفشنال m_s_r_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

بله کم میاره نه نمیگم desktop بالا نمیاد گفتم(گرافیک ضعیفه و رزولیشن بالا جواب نمیده) چون تجربه شو دارم وقتی بلاگین میزاره و یک افکت انتخاب میکنه وفتی شروع به کار میکنه چون این سیستم ضعیف هست و از تمام توان CPU RAM و کارت گرافیک استفاده میکنه احتمالا زیاد قفل میکنه یا بعد چند ساعت رد میشه یا باید ریست بشه توجه کنید این نرم افزارها از بازی ها هم سنگین تره در افکت گذاری این سیستم کم میاره تازه از هم توان هم باید استفاده کنه و زور بزنه و ورژن قدیمی و منسوخ هم باید استفاده بشه
    داداش بیخیال این دوستمون بشو ..................

10. 2 کاربر از m_s_r_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام

شرمنده میدونم اینجا جاش نیست ولی یه سوال دارم نمیدونم کجا بپرسم
    چطوری میشه یه عکس به پستم اضافه کنم.

مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •