چرا xperia x10 mini فارسی داره من خودم pro اش رو دارم و کاملا هم فارسی داره.
چرا xperia x10 mini فارسی داره من خودم pro اش رو دارم و کاملا هم فارسی داره.
گزينه دوام و استحكام ويواز ها چطوره ؟
من در مورد ویواز خیلی اطلاعات ندارم ولی اون چیزی که بعضی از دوستان دیدم که ویواز داشتن به نظر خیلی مقاوم نمیاد.
البته میگم من اطلاعاتم کمه در مورد ویواز و با یه نگاه نمیشه خیلی خوب قضاوت کرد.
اما Xperia X10 Mini Pro که من دارم واقعا مقاومت و استحکامش عالیه و همیشه تو جیبم نگهش میدارم و مشکلی نیست و چند بارم که از ارتفاع افتاده زمین مشکلی براش پیش نیومده.
فقط مثل اينكه تنها مشكلش اينه كه شارژش خيلي زود تموم ميشه و بلوتوث هم نداره
در ضمن با وجود اينكه خيلي كوچيكه باهاش ميشه راحت اس ام اس داد ؟ من مصرف اس ام اس گوشيم خيلي بالاست
Last edited by arman486; 02-08-2011 at 19:10.
آره خب باتریش هم سریع تموم میشه هم خیلی سریع فول شارژ میشه.البته اگه از طریق خود گوشی و دستور العملش بهینه سازی کنی،کند تر شارژ خالی میکنه و استفاده از والپیپر زنده هم که دیگه دشمن باتریه.
در کل اگه بخوای گوشی تو دستت همیشه ازش کار بکشی،آره نسبتا زود تموم میکنه.
در مورد اس ام اس هم من مشکلی باهاش ندارم.بلوتوس هم که اگه ورژن اندرویدش 2.1 باشه،این مشکل هم
برطرف شده و خیلی خوب کار میکنه بلوتوثش.
شاید تنها معایبش یکی صفحه کوچیکش و یکی هم کیفیت نه چندان بالای صفحه نمایش باشه.
5800 ؟ بابا چی پیشنهاد میدین به این بنده خدا 5800 که فسیل به حساب میاد همون x10 مینی پرو اصلا ارزش نداره
من به این دوستمون galaxy Gio رو پیشنهاد میدم که کاملا به قیمتش میارزه گوشی جدید با امکانت خوب تو این رنج مالتی تاچ داره که یه زمانی گوشی های hi end داشتن و x10 بیچاره این امکانو نداره![]()
اتفاقا 5800 یکی از پرفروش ترین گوشیهای ایرانه.
ولی ایکس 10 مینی نسبت به قیمتش فوق العادس.
ضمنا ظاهرا شما همینجوری اومدی تو تاپیک،ایشون گفتن که از سامسونگ خوشش نمیاد.
نه اتفاقا شما یکم اطلاعاتت ناقصه 5800 فسیله مطلقه x10 minii pro هم همش اشکاله از صفحه کوچیک سی پی یو ضعیف رزولوشن کم و ... الان بهترین انتخاب تو این رنج galaxy GIO هست هرچی دیگه برداره ضرر کرده 1100 هم تو ایران پرفروشه دلیل نمیشه که ببین کلا نوکیا finish
این گوشی رو خیلی از دوستای من دارن و خیلی هم راضی هستن ولی خب قدیمیه اما در اینکه یکی از پرفروش ترین گوشیاس شکی نیست.کسی که تاپیک رو زده از سامسونگ خوشش نمیاد وگرنه خیلی انتخابهای خوب از این برند تو این رنج هست.
دوستان عزيز با تشكر از همگي كه كمك ميكنيد براي انتخاب من
من اتفاقاً از سامسونگ خوشم مياد اما چون گفتم گوشي استار داشتم از سامسونگ كه بعد از يكسال كلاً گذاشتمش كنار مثلاً در اس ام اس دادن و در منوهاي اون هر گزينه اي رو ميخواستي انتخاب كني تاچشو فشار ميدادي گزينه بالايي رو ميزد تاچش خيلي بايد فشار ميدادي كه بعد يكسال كلاً گذاشتم كنار. هم از اين نظر هم از نظر آنتن دهي بسيار ضعيف شد روي اين حساب گفتم سامسونگ نه اما به نظر من گوشي هاي نوكيا با دوام تر هستند
همون طور كه گفتم من گوشي قراره چند سال توي دستم باشه و آدم گوشي بازي هم نيستم كه 2 ماه دستم باشه خسته بشم بفروشم يكي ديگه بگيرم
از ويواز خوشم اومده كه كسي نگفت كه محكم هست يا نه و خواسته هاي منو داره يا نه
در ضمن يك نكته ابتدايي هم بگم اينكه من گوشيم اصلاً روي زنگ نميگذارم فقز روي ويبره هست ويبره گوشي هم بايد قوي باشه
سپاسگذار ميشم منو راهنمايي كنيد تا انتخاب درست بكنم
ممنونم
Last edited by arman486; 03-08-2011 at 20:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)