3. ایسر هم مدل های قشنگی داره که کانفیگشم خوبه ولی اسم و رسمی نداره و گارانتیش زیاد معتبر نیست.
الان ایسر با گارانتی سازگار ارقام ارایه میشه که یکی از بهترین گارانتی های ایرانه شماه هم اگه خواستید ایسر بخرید به نظر من بهتره با گارانتی سازگار ارقام یخرید اتفاقا یه از مزایای ایسر همین گارانتیشه
در مورد گرم شدن هم من خودم ایسر دارم تو حالتهای معمولی زیاد داغ نمیکنه و داغ کردنش واسه مواقع بازی کردنه که اونم با یه کول پد خوب حل میشه ولی تا حالا کارای گرفیکی باهاش نکردم ببینم دماش چقدر میشه ولی ایسر من صدای زیادی نداره یعنی اونجوزی که بشه گفت صدای زیاد.فقط واسه یه صدای ریز خرخر از بغل تاچ پدش میاد که فکر کنم صدای هارده که اونم زیاد نیست و بعضی مواقعه ولی باز اگه مشکلی باشه خوبیش اینه که گارانتی خوبی داره البته صدای سی دی رامش وقت سی دی میذاشتی اوایل یکم زیاد بود که الان خودش بهتر شده کانفیگ لپ تابم تقریبا مثل 5750 است به جز صفحه نماییشش که واسه من 14 است ولی خوب یکی از خوبی های این مدل ایسر گرافیک بالاشه
در هر صورت سعی کنید با یه گارانتی معتبر لپ تاپ بخرید مثل همون سازگار تا مشکل این عزیز برای شما هم پیش نیاد:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید