بنچهایی که اون دو تا سایت دادن بیرون معلوم شد که کاملا فیک هستبه جز دوتا بولدوزر که خیلی ضعیف هستند
بنچهایی که اون دو تا سایت دادن بیرون معلوم شد که کاملا فیک هستبه جز دوتا بولدوزر که خیلی ضعیف هستند
من نه تعصب کور کورانه دارم نه برام فرق میکنه هر کدوم بهتر باشه میگم
نه داداش من هیچ موقعه شلوغ نمیکنم اونیکه شلوغ میکنه شما هستی اول میگی در بازی حالا میگی در رندر معلومه کی دنبال بحث شلوغ کردنه رندر هم برات میذارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
از کجا به این نتیجه رسیدید بگین دلیلتون خوشحال میشیم
منم اعتقاد کورکورانه ندارم
جوری که شما گفتی توی گیم از x6 ها هم قویتره که هر کی ندونه فکر میکنه
هر کی ندونه فکر میکنه حالا 20 30 فریم اضافه توی بازی میده
در ضمن من به چیزی که چشم خودم دیده اعتماد دارم نه به این تستهایی که معلوم نیست
از کجا اومده
من خودم طی تستهایی که از i5 گرفتم ( البته تو رندر ) از 1090 هم ضعیفتره 1100 که دیگه جای خود داره
توی گیم بله یه مقدار قویتره که اصلا محسوس نیست اینو قبول دارید؟
من قصد شلوغ کردن ندارم دوست دارم چیزی که حقیقته معلوم بشه این برای من ثابت شده حالا این چیزی بود که من تجربه
کردم و بازگو کردم حال خواه پندگیر خواه ملال
یا علی
این حرف منه که صفحه قبل گفتم(الان اینتل i3 هم از 6 هسته ای amd در بازی بهتر عمل میکنه)من کلماتی که شما گفتی به کار نبردم این حرف ها برداشت ذهنی شماست من حرف اکثریت رو قبول میکنم که با دلیل هست و با توضیحات که چرا تکنولژی اینتل باعث میشه بهتر عمل کنه در بازی تازه X6 مشکلات داره با بعضی از برنامه ها مشکل داره و آتیش گرفتن و....
با حرف هاتون کاملا موافقم!این حرف منه که صفحه قبل گفتم(الان اینتل i3 هم از 6 هسته ای amd در بازی بهتر عمل میکنه)من کلماتی که شما گفتی به کار نبردم این حرف ها برداشت ذهنی شماست من حرف اکثریت رو قبول میکنم که با دلیل هست و با توضیحات که چرا تکنولژی اینتل باعث میشه بهتر عمل کنه در بازی تازه X6 مشکلات داره با بعضی از برنامه ها مشکل داره و آتیش گرفتن و....
ولی آخر سری آتیش گرفتن چی هست دیگه!![]()
دوست عزیز شما amd 1090 دارین مبارکتون باشه. چرا بحث غیر منطقی میکنید؟ میشه بگید جز خودتون و چشم هاتون چی رو قبول دارید؟
توی این فروم کسی روی این موضوع که اینتل sandy bridge از amd توی بازی بهتر عمل میکنه تردید نداره و بحث هم نمیکنه.
موفق باشید.
اصلا بحث سر این نیست که شما فکر کنی من این سی پی یو رو دارم ازش
طرفداری میکنم من بحثم اینه که اون قدری که ایشون میگه قویتر نیست
در ضمن من به شما توهین کردم یا طرف حرفم با شما بود که شما اینطور حرف میزنید؟
راستی گفتم که من به چشمای خودم اعتماد دارم
یه چیز دیگه نکنه شما این تستا رو میگیری؟
بیشتر از اینم ادامه ی این بحثو صلاح نمیدونم شما هم ادامش ندید
یا علی
ببینید بستگی داره کجا مد نظر باشه، گیمی مثل Aliens vs Predator رو در نظر بگیرید، فرق یه Athlon II با Phenom II در اون بسیار کمه!بحثم اینه که اون قدری که ایشون میگه قویتر نیست
یا فرق Phenom II با I7 ها... چون عمده بار پردازشی این گیم بر روی GPU هست.
ولی گیمی مثل StarCraft II که البته کلا بر روی اینتل بهتر فریم میده، شاید 1100T از I3 2100 که 2 هسته داره هم ضعیف تره باشه
قبلا هم گفتم، این تعداد هسته های Phenom II X6 هست که اون ها رو قدرتمند جلوه میده در صورتی که اصلا این طور نیست.
موفق باشید.
من نمیخوام بگم که حرف من درسته؟
من میخوام یه تست بگیریم با کار من مخالفید
میدونم توی فروم پر از ادماییه که اطلاعاتشون کمه و الکی حرف میزنن ( شاید فکر کردید منم اینجور ادمیم که عصبی شدید)
ولی من قصدم اسپم دادن یا این چیزا نیست
قصدم اینه که برا یه بارم که شده این دوتا رو تست کنیم
بد میگم؟
Last edited by majid322; 04-08-2011 at 23:08.
مگه من به شما توهین کردم؟در ضمن من به شما توهین کردم یا طرف حرفم با شما بود که شما اینطور حرف میزنید؟
به نظر من پردازنده خودتون رو بشکافید ببینید 6 تا هسته داره یا نه. شاید amd دروغ میگه و 1 هسته بیشتر نداره!گفتم که من به چشمای خودم اعتماد دارم![]()
این یه صحبت دوستانه هست. باشه ادامه نمیدیم.بیشتر از اینم ادامه ی این بحثو صلاح نمیدونم شما هم ادامش ندید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)