دوست عزیز فعلا بهتر از سندی بریج موجود نیست!!
از نظر کارایی مخصوصا گیم هیچ پردازنده ای از AMD نمیتونه با سندی بریج رقابت کنه.
دوست عزیز فعلا بهتر از سندی بریج موجود نیست!!
از نظر کارایی مخصوصا گیم هیچ پردازنده ای از AMD نمیتونه با سندی بریج رقابت کنه.
Last edited by high-end; 31-07-2011 at 16:45.
الان راهنماییه.دو سال دیگه میشه دبیرستان!!یکم آینده نگر باش!!این CPU برای یه بچه ی راهنمایی زیاده ها![]()
اگه منظورت مادربرد ازراک هست آره داره.مادربرد USB3 و SATA3 داره ؟
اگه اینقدر خوب نبود که همه گیر نمیشد!این برند سومین برند پرقروش بعد گیگا و اسوس هست.چرا Asrock اینقدر همه گیر شدهواقعا کیفیتش اینقدر خوب هست ؟؟
خیر.AM3+ هم هست ؟
ASUS M5A87=130در این محدوده ی قیمت، از انواع گیگا یا ایسوس هم پیدا میشه ؟ ( با همین چیپست، بالاتر هم بود، بود ! !! )
AM3 پلاس هم هست.
Last edited by high-end; 31-07-2011 at 16:57.
نصبت کارایی چیب AMD به موارد نزدیک بهش ( از نظر قیمت ) در اینتل، و همچنین قیمت پردازنده چطور هست ؟
باز هم اینتل سرتر هست ؟
راستی میشه یکی به من بگه قضیه مشکل این سندی بریدج ها چیه ؟؟؟
Last edited by vesall; 31-07-2011 at 16:59. دليل: اشتباه تایپی
البته سری جدید مادربوردهای ASROCK 870 EXTREME3 از پردازند های سری بولدوزر هم پشتیبانی میکنهAM3+ هم هست ؟
دلیل پیشنهادم همین مساله بود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفعلآ پردازنده های سندی بریج در بازی بی رقیب هستندنصبت کارایی چیب AMD به موارد نزدیک بهش ( از نظر قیمت ) در اینتل، و همچنین قیمت پردازنده چطور هست ؟
باز هم اینتل سرتر هست ؟
مشکلی ندارهراستی میشه یکی به من بگه قضیه مشکل این سندی بریدج ها چیه ؟؟؟
اگه منظورت نسبت کارایی به قیمت هست که باید مدل به مدل بررسی بشه.ولی درکل زیر 200 تومن AMD بهتره.بالای 200 اینتل.نصبت کارایی چیب AMD به موارد نزدیک بهش ( از نظر قیمت ) در AMD و قیمت پردازنده چطوره ؟ باز هم اینتل سرتر هست ؟
الان مشکلی ندارن.قبلا مشکل ساتا داشتن(مادربرداشون)که حل شد!راستی میشه یکی به من بگه قضیه مشکل این سندی بریدج ها چیه ؟؟؟
خب منم زیر 200 هستم![]()
شما با توجه به بودجه کل مشکلی برای خرید سندی بریج ندارید.
در مورد مادربرد آزراک ورژن 2، آیا همه ی قابلیت های قبلی رو داره هنوز ؟ یا پیزی کم شده !؟
آیا ساپرت کردن بلدوزر، اخلالی درش بوجوب نمیاره ؟
در مورد ساتا و USB3 من اطلاعاتم خیلی خیلی خیلی کم هست. دو تا سوال وحشتناک بپرسم::43:
1- یک دستگاه USB2 آیا با درگاه USB3 کار میکه؟
2- این وضعیت در مورد ساتا چطور هست؟
3- من درست نفهمیدم این مادربردها ( 1 و 2 ) چندتا ساتا و usb 3 و 2 دارند...
---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
خب دو تا مسئله هست.
یک اینکه امکان کاهش بودجه کم نیست
دو اینکه نمیخوام خرج اظاف برای CPU بشه چون عملا بی فایده و بی کاربرد هست.
اون هزینه ی اظاف صرف گرافیک بشه براش کاربردی تره
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
خب دو تا مسئله هست.
یک اینکه امکان کاهش بودجه کم نیست
دو اینکه نمیخوام خرج اظاف برای CPU بشه چون عملا بی فایده و بی کاربرد هست.
اون هزینه ی اظاف صرف گرافیک بشه براش کاربردی تره![]()
بله همه ی امکانات رو داره به اضافه ی پشتیبانی از سری بولدوزردر مورد مادربرد آزراک ورژن 2، آیا همه ی قابلیت های قبلی رو داره هنوز ؟
خیر مشکلی ندارهآیا ساپرت کردن بلدوزر، اخلالی درش بوجوب نمیاره ؟
بله ولی سرعت USB3 رو نداره1- یک دستگاه USB2 آیا با درگاه USB3 کار میکه؟
بله2- این وضعیت در مورد ساتا چطور هست؟
2 تا USB3 و 5 تا SATA33- من درست نفهمیدم این مادربردها ( 1 و 2 ) چندتا ساتا و usb 3 و 2 دارند...
یک سوال دارم.
توی این مقایسه :
اکثر مبناها، بازیها هستند. آیا در این مقایسه، از کات گرافیک استفاده شده؟ یا از حالت گرافیک آنبورد ؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و سوال بعدیم:
تاثیر CPU در بازی چقدر هست ؟ ( در صورت استفاده از کارت گرافیک مجزا )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)