من اصلا منظور اساتید قسمت سخت افزار را از مسائلی چو سلیندر نمیفهمم شاید هم منظورتتان هد یا موتور اسپیندل است
در حالت کلی احتمال سوختن برد خیلی کم است
اما منظور شما را از اینکه میگویید بی حرکت است نمیفهمم نکنه جدیدا هارد راه هم میرود
در حالت کلی
به قسمت ستاپ مادر بورد برو و ببین هارد رو دیتکت می کنه یا نه
اگر نکرد اول کابل ادی بعد کابل برق و سپس جامپر هارد رو چک کن که قطعا باید روی اسلیو بگذاری وگر نه مگه برد و موتور اسپیندل به این سادگی ها میسوزد
A.A جان، سلام
track هاي هم شماره ي تمام plate ها ==> تشكيل يك cylinder رو مي دن.من اصلا منظور اساتید قسمت سخت افزار را از مسائلی چو سلیندر نمیفهمم شاید هم منظورتتان هد یا موتور اسپیندل است
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
تجربه ي [من] چيزه ديگه اي رو مي گه.در حالت کلی احتمال سوختن برد خیلی کم است
اما منظور شما را از اینکه میگویید بی حرکت است نمیفهمم نکنه جدیدا هارد راه هم میرود
منظور از حركت، چرخش plate هاست.
:?: :?: چرا؟ :?: :?:جامپر هارد رو چک کن که قطعا باید روی اسلیو بگذاری
خوش باشي،
©م.م.©
ساقی جان توضيحات کامل رو دادن اگه نتيجه گرفتی که سوخته ميتونی به لابراتوار هاي هارد مراجعه کنی تا Data Recover کنن البته هارد شما از بين ميره
و فقط هارو به شما ميدن اونم با قيمت های گزاف!! :arrow:
بچه ها و نويد جان شما که رفتی از امروز :( ساقی جان هم که سرش شلوغه :( پاتال هم که بعد از عيد گرفتار هست :( منم که درگير کار هستم! :( ولی اينطور که معلوم هست من موندم و حوض!!!! :(
ولی من که تا فرصت باشه اينجا ميام از دوستان هم خواهش ميکنم سر بزنن
چه خوب شد كه از هارد گفتين .
من هم هاردم پس از يك تعويض برد فقط روي مادربردهاي پنتيوم 3 كار ميكنه و روي پنتيوم 4 و يا مدلهاي مشابه AMD كار نمي كنه ( اFdisk ميشه ولي فرمت نميشه ) .
:roll: :roll: اگه حميد جون مونده و حوضش پس من هم موندم و هاردم :roll: :roll:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)