تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: انتخاب مناسب رم

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با توجه به گفته دوستان ( که البته دلیل و مستندی براش نیاوردن) 4 گیگ رم مناسب و کافیه و همچنین بازم می گین رم فرضا با باس 1333 کارایی کافی داره و نیازی به رم با باس فرضا 1866 ندارم خوب اگر واقعا این گفته ها درسته من 2 ماژول رم 2 گیگ کینگ مکس می گیرم که حدود 50 نومن در میاد اگه این تایید میشه لطفا اطلاع بدین.
    در ضمن یه سوال کلی رو لطفا پاسخ بدین ( با مدرک و مستند):
    شخصی که قصد داره مقدار رم مشخصی رو استفاده کنه با صرف نظر از قضیه مصرف برق و گرمای بیشتر:
    چینش 4 تایی بهتره یا چینش 2 تایی؟( مثلا برای همین 8 گیگ رم ، 2 تا ماژول 4 گیگ بهتره یا 4 تا ماژول 2 گیگ)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

این رو یک بچه ی پیش دبستانی هم بخوبی درک میکنه مثالشم همون مثال جاده ی 4 بانده و ماشین هاست
    تست هم خواستم نگذارم چون نیازی نبود امل به خواست یکی از دوستان
    بله از CPU Xeon Quad Channel تست قشنگی بود

4. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کد:

با توجه به این بنچمارکها باس رم در نرم افزار 7zip و بازی کریسیس هیچ فرقی بین 1333 و 2133 نیست و در نرمافزار تست سخت افزار فرق می کنه ظاهرا با این اوصاف هزینه اضافی برای رمهای با سرعت بالاتر به غیر از موارد تست قدرت و اورکلاک تاثیر انچنانی نداره و معقول نیست.
    در ضمن از دوستان عزیز erfan و sasan816 خواهش می کنم با یه بحث منطقی و پیوسته ( از تاریخ یک پست تا پست بعدی 1 روز زمان می بره) سوال دوم رو جواب بدن.

6. 2 کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

بله از CPU Xeon Quad Channel تست قشنگی بود
    خوشحال میشیم اگر بنچمارکی از سندبریچ ها داری قرار بدی
    شخصی که قصد داره مقدار رم مشخصی رو استفاده کنه با صرف نظر از قضیه مصرف برق و گرمای بیشتر:
    چینش 4 تایی بهتره یا چینش 2 تایی؟( مثلا برای همین 8 گیگ رم ، 2 تا ماژول 4 گیگ بهتره یا 4 تا ماژول 2 گیگ)
    طبق برسی های خودم و پستهایی که توی تاپیک های دیگه هم دیدم چینش 4 کاناله بهتر از 2 کاناله هست مگر خلافش ثابت بشه هر چند اتلاف انرژی هست ولی ارزش داره

8. 2 کاربر از sasan816 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

طبق برسی های خودم و پستهایی که توی تاپیک های دیگه هم دیدم چینش 4 کاناله بهتر از 2 کاناله هست مگر خلافش ثابت بشه هر چند اتلاف انرژی هست ولی ارزش داره
    کاملا تایید میشه شما در نظر بگیرید که پردازنده برای دسترسی به رمها از هردو کانال A و B استفاده میکنه و مسلما در دسترسی تصادفی (تعریف خود رم ) به داده ها به مراتب بهتر از یک کانال است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

با توجه به گفته دوستان ( که البته دلیل و مستندی براش نیاوردن) 4 گیگ رم مناسب و کافیه و همچنین بازم می گین رم فرضا با باس 1333 کارایی کافی داره و نیازی به رم با باس فرضا 1866 ندارم خوب اگر واقعا این گفته ها درسته من 2 ماژول رم 2 گیگ کینگ مکس می گیرم که حدود 50 نومن در میاد اگه این تایید میشه لطفا اطلاع بدین.
    در ضمن یه سوال کلی رو لطفا پاسخ بدین ( با مدرک و مستند):
    برای انتخاب بهترین مموری برای پلتفرمتون، پیشنهاد میکنم حتما این مقاله ها رو بخونید، از معتبر ترین سایت ها هستند و مموری های مختلف رو برای Sandy Bridge بررسی کردن:

کد:
    کد:
    کد:
    کاملا تایید میشه شما در نظر بگیرید که پردازنده برای دسترسی به رمها از هردو کانال A و B استفاده میکنه و مسلما در دسترسی تصادفی (تعریف خود رم ) به داده ها به مراتب بهتر از یک کانال است
    اصلا بحث، یک کانال و دو کانال نیست، بحث Dual Channel ، 4X2 یا 2X4 هست.

خوشحال میشیم اگر بنچمارکی از سندبریچ ها داری قرار بدی
    تستی که شما گذاشتید بیشتر جنبه ی Fun داشت، CPU Xeon ، با رم Quad Channel ، نرم افزار Sandra ...!!! این شرایط چه قدر به سیستم دوستمون شبیه هست...؟
    و اصلا چه ربطی به پرسش من داشت؟ من ازتون پرسیدم، در حالت Dual Channel ، فرق 2 ماژول 4GB با 4 ماژول 2GB چیه...! برای من شما بنچمارک Dual Channel به Quad Channel گذاشتی !!!

11. 3 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

صلا بحث، یک کانال و دو کانال نیست، بحث Dual Channel ، 4X2 یا 2X4 هست
    به نظر شما وقتی از هر چهار ماژول استفاده میکنی ایا با یک کانال در ارتباطی یا دوتا

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

تستی که شما گذاشتید بیشتر جنبه ی Fun داشت، CPU Xeon ، با رم Quad Channel ، نرم افزار Sandra ...!!! این شرایط چه قدر به سیستم دوستمون شبیه هست...؟
    و اصلا چه ربطی به پرسش من داشت؟ من ازتون پرسیدم، در حالت Dual Channel ، فرق 2 ماژول 4GB با 4 ماژول 2GB چیه...! برای من شما بنچمارک Dual Channel به Quad Channel گذاشتی !!
    اینم از اون حرفا بودا .....؟؟؟؟!!!!!!!
    من در کل گفتم تست خواستی برات گذاشتم حالا CPU دوال باشه یا زئون یا هرچیز دیگه تفاوت رم رو نشون میده

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دوستان این باس بالای رم و چند تا رم بصورت دوال چنل گذاشتن برای کسانی که هارد SSD دارن مهمه یا نه؟
    لطفا کسی که این مورد رو تجربه کرده یا کاملا میدونه بگه.
    خیلی ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

اینم از اون حرفا بودا .....؟؟؟؟!!!!!!!
    من در کل گفتم تست خواستی برات گذاشتم حالا CPU دوال باشه یا زئون یا هرچیز دیگه تفاوت رم رو نشون میده
    چه ربطی داره اصلا شما متوجه حرف من نیستی!
    حرف من چیه؟ حرف شما چیه؟

من میگم بین DUAL CHANNEL دوتا 4 گیگ و چهار تا 2 گیگ چه فرقی هست، شما فرق بین Dual Channel و Quad Channel رو برای من گذاشتی!

اول پست های من رو با دقت بخونید، بعد جواب بدید.

موفق باشید.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •