همین air optix که من گرفتم یک مدل داره به اسم night and day که میشه اونارو تا 30 روز به صورت دائمی استفاده کرد بدون اینکه نیاز باشه شبها دراورده بشه یا کلا از چشم در اورد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همین air optix که من گرفتم یک مدل داره به اسم night and day که میشه اونارو تا 30 روز به صورت دائمی استفاده کرد بدون اینکه نیاز باشه شبها دراورده بشه یا کلا از چشم در اورد
خب خوبه اینو بهت گفتن ، به من نگفتن نامردا : دی بله کاملا درسته.
اون مایع محلول رو هم بهتره هر یکی 2 بار تعویض کنی ، من 2 تا جعبه نگه دارنده داشتم اون بزرگه حجم زیادی رو می خواست تا پر بشه اما این کوچیک ها خیلی راحت بود و میشد خیلی کم مایع نگه دارنده ریخت و زود زود تعویض کرد.
نه یک سوزن کوچیک روی سرم باز کن و توی محیط خنک بذار باشه ، اون سوراخ سوزن رو هم بپوشون ، هر هفته هم عوضش کن.
اون مایع خوبش بگیری 7 هزار تومنه.احساس می کنم که چیزی در چشم سمت راست هست ولی ازار دهنده نیست . فقط امیدوارم اون مایع چندمنظوره coopervision قیمتش بالا نباشه که با خیال راحت استفاده کنم.
این طبیعی هست ، یه جور وسواس الکیه که هی حس میکنی توی چشم مثلا راست فرق داره و توی چشم چپ راحت تر شده ، یه جور تلقینه.
اولش که بزنی توی تطابق مشکل پیدا میکینی ( دقیق مثل بعد از عمل ) بعد عادت میکنی.
راستی خیلی دقت کن که لنز چپ و راست با هم اشتباه نشه ، من این اشتباه رو چند روز انجام دادم
یه نکته ی خیلی پرفشنال هم میگم از من داشته باشیروز هایی که مثلا می خواهی بری جایی و مدت زیادی می خواهی از لنز استفاده کنی می تونی از قطره اشک مصنوعی به اسم آرتلاک استفاده کنی. باکسیش هست که ارزون تره و یه مدل دیگه که به شکل فشنگی که هر فشنگش یک بار مصرفه 90 تاییش 10 هزار تومنه. اون روز هایی که مثلا از صبح تا شب می خواهی بزنی یکی دو قطره توی هر چشمت بندازی ، لنزت جون میگره و اذیت نمیشی.
مثلا بود من از 6 صبح میزدم و شب ساعت 9 میرسیدم خونه. توی این مدت چشم احساس خستگی شدید پیدا میکنه و یکم هم خشکی . با این قطره میتونی مدت زمان بیشتر از لنزت راحت استفاده کنی.
موفق باشی
مایع تمیز کننده و نگهدارنده ای که به من دادن کوپرویژن multi purpose است که روش استفاده اش راحته. حداقل نگفته توی کف دست لنز رو بسابون. گفته باید دوطرف لنز رو بعد از دراوردن آبکشی(rinse ) کرد و بعد می گذاریمش توی کیس و حداقل 15 ثانیه کیس رو تکان میدهیم.بعد باید حداقل 4 ساعت توی کیس تو مایع بمونه تا ضد عفونی بشه. بعد از دراوردن دوباره آبکشی میکنیم و در چشم می گذاریم.
بعد از 90 روز هم بقیه مایع بایددور ریخته بشه
امروز هم برای 2 ساعت در چشمم گذاشتم. ایندفعه گذاشتنش نسبت به شب پیش سختتر بود و چند بار سعی کردم تا بالاخره شد .
کمی هم راجع به این محلول نمکی سرچ زدم این لینک یک توضیحی داده و گفته سرم هاي نمکي تنها براي شست وشوي اوليه لنزهاي تماسي مناسب هستند و براي نگهداري از اين لنزها بايد حتماً از محلولهاي نگهدارنده استفاده شود.
محلولهاي نگهدارنده ممکن است در درازمدت ايجاد حساسيت کند،در برخي موارد مي توان از سرم هاي نمکي براي نگهداري از لنز استفاده کرد، اما در اين صورت شانس ابتلا به عفونت قرنيه افزايش مي يابد.
به سلامتی یکی از لنزها هم افتاد رو زمین. داشتم تو کیس تکان میدادم که چون درش رو سفت نکرده بودم ریخت بیرون. دوباره با سرم نمکی ابکشی کردم و گذاشتمش توی کیس
من چند روز پیش یک ایمیل هم به بیمارستان نور زدم که جواب ندادند ویک ایمیل هم به ciba vision در مورد مدت زمان استفاده لنزهای
air optix aqua و جواب داد که این لنزها برای استفاده تا 4 هفته پیشنهاد میشوند. هیچ جایی هم ندیدم که به 3 ماه اشاره بکنند.
نمیدونم چکار کنمAIR OPTIX® AQUA lenses are recommended for daily wear or up to six nights of extended wear as recommended by your eye care professional. To help encourage healthy lens wear and higher patient compliance, CIBA VISION recommends a replacement schedule for AIR OPTIX AQUA lenses for up to 4 weeks regardless if the lenses are worn daily wear or extended wear. For addition product information, please review the package insert at this link:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن دیروز هم 2 ساعت استفاده کردم که چشمم خیلی خسته شد هنوز هم روی چشمم فشاره. البته بعد از خواب دیشب فشار تا حد زیادی از روش برداشته شده. ولی فکر نکنم بتونم امروز 3 ساعت بگذارمش.
Last edited by hike; 01-08-2011 at 06:11.
چقدر سخته این لنز گذاشتن. . دیشب هرکار کردم این لعنتی رو بچپونم تو چشم نشد. یا نمی رفت یا چروک شده رو چشم می نشست. یکبار هم نزدیک بود کامل بره زیر پلک که هرطور بود کشیدمش پایین![]()
این روزهای اخر حدود 10-12 ساعت لنز در چشمم هست و درآوردن و گداشتن راحتتر از قبل شده. فقط مشکلم روبروی مانیتور است چه
crt چه lcd چشمم با لنز خسته میشه و با عینک خیلی راحتترم.
سلام!
من امروز یک مایع نگهدارنده جدید گرفتم امیدوارم خوب باشه به اسم cyclean sauflon
100 میل 5900 ، کسی تجربشو داره؟ از کجا میشه اینا رو ارزانتر گرفت؟
تو این مدت فقط تعطیلات اخر هفته از لنز استفاده میکنم ، زمانی که بیرون هستم. جلوی مانیتور با لنز چشمم خیلی خسته میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز داشتم دنیای اقتصاد رو میخوندم . اگهی فروش لنز رو دیدم. همون لنز air optix aqua که بیمارستان نامرد نور 90 تومن بهم انداخت یکجا داره 42 تومن میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)