برای من معمولا سمت چپ قویتره
برای من معمولا سمت چپ قویتره
حالا بیشتر میگن سمت راست قویتره!
دوست عزیز mm99 به نظرم کارت صدای شما اشکال داره میتونی ببری گارانتی برد رو نشون بدی اگه آنبرد هست..یا نه میتونی یه کارت صدای بهتر با 30 تومن بگیری مدلهای کریتیو خوب هستن... اما باز قبلش مطمعنتر شو که اشکال جای دیگه نیست.. نمیدونم شاید شما حساس شدید و کمترین تغییرها در صدا موجب ناراحتی شما بشه![]()
با سلام دوباره
من از دوستم پرسيدم . به من گفت كه هر دو كانال راست و چپ با يك اندازه شدت صدا هستند هر دو به اندازه يكسان ميزان دسي بل صدا را دارا هستند . اما در هنگام ضبط صدا توسط دو ميكروفون جداگانه راست و چپ و همچنين پردازش صدا تو سط پردازشگر صوتي ولوم دريافتي كم و زياد ميشه . و اينطور هست كه در نهايت در خروجي . ولوم صدا در يك كانال از كانال ديگري بيشتر ميشه ...
اين حالت رو مي تونيد به وضوح در هنگام سوييچ كردن از حالت استريو به حالت مونو ببنيد . مي تونيد در راديو هاي ديجيتالي اين تست رو انجام بدين ( در هنگام گوش كردن به راديو ي اف ام استريو از حالت استريو به مونو و بالعكس بريد ... )
و اين حالت نه تنها در مد استريو بلكه در حالت سوراند ساند (5.1 و يا 6.1 كانال) هم صدق مي كنه .
فعلا - سا ما ن
خب به هرحال پس کارت صدا رو عوض میکنم که دیگه مشکلی نباشه.
ضمنا میخوام بپرسم آیا این قضیه بلند بودن یه طرف در وسایلی نظیر mp3 player ها هم هست؟
آره من انگار یه کم وسواس تقارن دارم. از اینا که نازنین تو ساختمان پزشکان دارهنمیدونم شاید شما حساس شدید و کمترین تغییرها در صدا موجب ناراحتی شما بشه![]()
منم حساسم ولی باهاش کنار بیا بالاخره دنیا دو روزه وما باید باهاش کنار بیایم نه اون...ببخشید وراجی کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)