ram corsier را حتما با گارانتی تخت جمشید بگیرید. برندهای غیر اصلی در بازار زیاد شده
ram corsier را حتما با گارانتی تخت جمشید بگیرید. برندهای غیر اصلی در بازار زیاد شده
به نظر شما از گرافیک آمبرد استفاده کنم فعلا تا بعد یه چیز تو مایه های 170-80 بخرم یا گرافیک GT220 رو موقع جمع کردن بخرم؟
اینکه از کارت گرافیک استفاده کنم معنیش اینه که قابلیتهای گرافیک مجتمع cpu و z68 بی استفاده میشه ؟
گرافیگ GT220-240 چطوره؟ در حد متوسط میشه از انتظار داشت؟آنبرد چطور؟
از اطلاعاتی که راجعبه تفاوت سری K دادید ممنونم مفید بود
Last edited by ali320m; 29-07-2011 at 15:13.
اگه از هر نوع گرافیکی که استفاده کنی مشکلی در خاصیت گرافیک مجتمع در سی پی یو پیش نمیاد. یه طورایی میشه گفت که این دو گرافیک با هم مشترک می شن و گرافیک قوی تری برای مواقعی که به گرافیک بیشتری احتیاج داری تحویلت می دهند. هر موقع گرافیک کمتری نیاز داری گرافیک مجتمع در سی پی یو که نیاز به انژی کمتری داره استفاده می شه و بسته به میزان گرافیکی که شما نیاز دارید از گرافیک pci هم استفاده میشه
گرافیک 240 در حد مورد قبولیه .
بله از گرافیک مجتمع استفاده کنید توضیحات بالا دوستمون گفتن و سری z هوشمند هست و این کارت گرافیک ها قدیمی شده ارزش خرید نداره و قدرتش هم خیلی نزدیک گرافیک مجتمع هست در اینده اگر بازی میکنید گرافیک 460 به بالا تهیه کنید
جدی؟یعنی گرافیک خودش نزدیکه به Gt220 ؟اگه اینطوریه و با ویندوز 7 مشکلی نداشته باشه حتما همین کارو میکنم
بله این گرافیک در بخش و تدوین فیلم از گرافیک یک میلیونی هم قویتره ولی در بازی ضعیف هست نزدیک همون کارت گرافیک هاست نه ویندوز 7 که هیچی 3D هم سابورن میکنه
سیستم خریداری شد از راهنمایی همه دوستان ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)