ذرسته که گارانتی خیلی مهمه ولی دیگه انقدر مهم نیست که توhp رو ول کنی asus بگیری!
ذرسته که گارانتی خیلی مهمه ولی دیگه انقدر مهم نیست که توhp رو ول کنی asus بگیری!
شما مثه اینکه کلا با اسوس مشکل داری
میشه برتری های HP رو بگین ؟
و اینکه ایرادات Asus چیه ؟
در اینکه لنوو کیفیت خاصی داره اصلا یه ذره هم شک نکن
اگه زیاد اهل بازی نیستی G570 رو بگیر که کارش درسته
باسلام دوست عزیز من که با ایسوس مشکل ندارم شماخیلی ایسوس دوست دارین هرکی از گل نازک تربهش میگه حالشومی گیرین!
تفاوت ایسوس بااچ پی مثل تفاوت های نوکیا با اچ تی سیه باید باهاش کار کنی تابفهمی من چی می گم.وچون من با ایسوس کارکردم نظرم این بود.
باتشکر
سلام دوستای عزیز
بعد از مشورت ها و کمک های فراوان دوستان عزیز P30 ،امروز رفتم پایتخت و این رو خریدم
Asus X42J
اینم عکس هاش
این 2 تا آخری هم برای مقایسه ابعادش،به نظرم نسبت به مال خودم (N61JQ) لپ تاپ تره
اینم کانفیگش
(CPU :Core i3 390M-2.66GHZ (3M
Ram : 3GB 1066 DDRIII
Graphic : ATI 6470 1GB
HDD: 320 GB
Display : 14 Inch 1366*768
دستگاه رو با 2 سال گارانتی مادیران که یک سال هم باطری و شارژر داره و کیف اسوس و موس اسوس به قیمت 740 تومن خریدم
نظرتون چیه ؟![]()
Last edited by pooria-ir; 03-08-2011 at 18:29.
سلام.مبارکهههههههههه
خوبه.بخصوص که گراف مجزا داره.فقط کاش 15 میبود.واسه فیلم راحت تر بودی..
سلام یه سوال داشتم پدش مولتی تاچه ؟ البته مبارکه![]()
کسی این مدلو داره asus K53SJ
cpu:Intel® Core™ i3 2330M Processor
graphic:GT520M1GB DDR3 VRAM
ram:4gb ddr3
hdd:500gb
قیمتش فکر میکنم 8,300,000 باشه
نظرتون رو راجع به این مدل بگید ؟
سلام عزیز
والا 2 انگشت رو که ساپورت میکنه،3 تا رو امتحان نکردم،البته تا الان نتونستم باهاش زوم کنم
مشغوله ور رفتنم
قربونت عزیز،ممنونم
آره،گرافیک خوبی داره،البته واسه فیلم دیدن که HDMI رو میزنی و ...
ببین یه چیزی،لپ تاپ زیری رو ببین،اون 16 اینچه،الان من با این مقایسش میکنم اون واقعا دسکتاپه،به نظرم این لپ تاپ تره و خیلی قابل حمل تر،خوشم اومد ازش،مخصوصا دیزاینش واقعا زیباست،کیفیت رنگ هاشم میتونم بگم کمی از N61 بهتره،فک کنم بخاطر همین کوچک تر بودن صفحشه
اره 14 ها تصاویر بهتری دارن تا 15 و 16.اگرم ایرادی باشه کمتر به چشم میاد تو 14.بخاطر همین کوچک تر بودن صفحشه
اصل لپ تاپ 14 هست.چون وزنش سبکه و میشه راحت حملش کرد.فقط چون سایزش کوچیکه 15 بیشتر طرفدار داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)