ببین مصطفی جان ایینکه شما از دل یه لپ تاپ دیدی ک چند ساله داره کار میکنه واخ نگفته یا اون مدل ایسر دلیل نمیشه ک مدلای حال حاضرم کیفیتی در اون حد رو داشته باشن مثلا داییه من یه مدل کامپک داره فک کنم وزنش 5 کیلو باشه اینو 3 روزم روشن بزاری عمرا داغ نمیکنه تا الانم هنوز یه بار تعمیرگاه نرفته ولی الان دیگه کی جرات خرید از برند کامپک رو داره؟؟؟
مدلای قدیمی کیفیت بالایی داشتن ولی مدلایی ک الان بیشتر مورد توجهن مدلایی هستن ک کانفینگای خیلی بالا و کیفیت پایین دارن نمونش همون 5110 دل کانفینگش طوفانیه ولی کیفیتش
خوب حالا بیایم سر بحث انتخاب مدل برای تو خودت ک میگی بازی نمیکنی پس چه لزومی داره پول واسه گرافیک drr5 لپ تاپ 6090 بدی پس بیخیال این مدل میشیم کاربرد بیشتر روی وب گردی و دانلود پس اینجا دوباره یه سوال دیگه پیش میاد چرا پول سی پی یو i7 بدی؟
تو یه مدلی به کارت میاد که گرافیک پایین سی پی یو متوسط و رم در حد معقول داشته باشه ب همرا کیفیت بالا باور کن هیچ مدلی بهتر از z570 لنوو پیدا نمیکنی
ولی میتونی به مدلای دیگه ام فکر کنی مثلا n53sn ک قیمتش در حد همون لنوو ولی گراف بالاتری داره و usb3
k53sv حدود 940 تومنه دقیقا با کانفینگ n53 با این تفاوت ک صفحه کلید بهتری داره و بدونusb3
اگر هم خیلی ب کانفینگ بالا همراه با قیمت پایین علاقه مندی بهتره به جای 5110 5750 ایسر رو برداری.
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم.
.gif)