سلام خواهش می کنم کمکم کنید منم کالیبراسیون LCD را به هم زدم وAV Calibrationاز حالت success به Failure تبدیل کردم صفحه شطرنجی گذاشتم ولی نشد
سلام خواهش می کنم کمکم کنید منم کالیبراسیون LCD را به هم زدم وAV Calibrationاز حالت success به Failure تبدیل کردم صفحه شطرنجی گذاشتم ولی نشد
دوست عزیز ایمیلتون رو بدین تا تنظیمات رو به ایمیلتون بفرستم.
Last edited by foxlab; 10-01-2013 at 10:31.
با سلام من هم دقیقا همین مشکل واسم پیش اومده مدل تلویزیون من la46d550k7r xzn هست. خواهشا اگه کسی این مدل رو داره تنظیماتش رو به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرسته با تشکر
میشه منم راهنمایی کنید منم اشتباها آوی کالیبراسیون رو زدم کل رنگ ها به هم ریخته مدل تی وی هم ua40es5960 است مرسی
دوست عزیز
برای رفع مشگلتان به این تایپیک بروید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. دوست عزیز بابت راهنمایت ممنون .پلاسمای من درست شد
فقط1نکته ریزی داره که از عکسشطرنجی استفاده کنید ولی عکس رو 1 پله زوم کنید تا جواب بده .
دوست عزیز
خوشحالم که مشگلتان حل شد لطفا اطلاعات تلویزیو نتان را در این تایپیک بگذارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان. منم با دستکاری منوی مخفی برای فعال کردن دیجیتال، تصویرم خیلی تیره و احساس میکنم پررنگ شده. همه چیز را با منوی مخفی یه ال ای دی هم مدل میزون کردم. ولی توی کالیبراسیون AV اول میزنه wait و بعد میزنه failure. فک کنم همون بار اول رفتم روی کالیبراسیون که این مشکل پیش اومد. مدل دستگاه: UA46D5000PRXZN SAMSUNG
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)