دوستان برای dell و hp کدوم گارانتی ها مناسبترن؟
دوستان برای dell و hp کدوم گارانتی ها مناسبترن؟
سلام علیکم
چرا کسی ایسوس k43 رو توصیه نمیکنه ؟ مشکلی داره ؟
متشکرم
سلام
شما خودتون K43 گرفتین ؟
سلام علیکم به شما
بله
متشکرم
اولا این آقا گرافیک نمیخواد.اگه به گرافیک باشه گرافیک 5750 خیلی خوبه.
6050 سنگینه 2900 گرم خداییش زیاده
گرافیک زد 570 بیشتر از 80% بازیها رو انجام میده و از گرافیک 4530 که شما معرفی کردید قویتره.
البته کیفیتی که لنوو داره مخصوصا تو رده ی زیر 1 تومان دل و اچ پی نداره
یا لنوو با کانفیگ پایینتر و کیفیت خیلی بالا
یا ایسر با کیفیت قابل قبول و کانفیگ بالا
سلام
خوب شما اگه این نوت بوک و داری یه تاپیک بزنید و تا دوستانه دیگه از اطلاعاتتون استفاده کنن![]()
واقعا موندم و نمیدونم چه اصراریه بدون مطالعه و مشاهده اظهار نظز بشه!
1. 5750 حین بازی تا سر حد یه آتشفشان داغ میکنه طوری که نمیشه به سمت چپش دست زد.کار از کول پد هم گذشته..
2. 6050 سنگینه ولی قیمتش پایین اومده.مشخصات به روز و کیفیتش بدجور آدم وسوسه میکنه.بعدم واسه اونایی که ماشین دارن زیاد اهمیت نداره وزنش.پس یه گزینس.-سنگینیشم بخاطر کیفیت اجزای بدنشه-.
3. جیفورس 520 از گراف 6490 اچ پی (4530s) قویتره!!گراف 6490 دقیقا 25% قویتر از جیفورس 520 هستش.رمشم ddr5 هست.البته اینم تازه شرایط اولیه واسه بازی با دقت متوسط رو به پایین رو تامین میکنه.اصلا شما برو انجمن گرافیک بگو جیفورس 520 بهت میخندن!ابتدایی ترین گراف سری 500 هستش.بعدم اجرا داریم تا اجرا.وقتی فریم به زور به 30 میرسه که دیگه گراف نیست.البته 6490 هم ضعیفه.ولی باز از این قویتره.بعدم گفت بازی هم میکنه.این 100بار.
4. کیفیت چه فایده داره وقتی کانفیگ ضعیف هست؟لپ میگیریم که ازش استفاده کنیم نه اینکه کیفیتشو تماشا کنیم!باید بین کیفیت و کانفیگ تعادل باشه.اتفاقا شهرت لنوو به لپ ها تینک پدش هست که این تعادل برقراره.ولی قیمتش بالاست.
در کل z570 برای کارهای عمومی نفی نمیشه ،فقط به مجعولات پاسخ دادم.ولی کانفیگهای به روزتر و ارزونتری مثه 4530 هم هستش فقط متاسفانه گارانتی درست نداره.
چرا آدمو مجبور میکنین اینهمه تایپ کنه؟!
6050 کسی نگفت بده به نظر من تنها عیبش وزنشه. به شخصه از لب تا ب سنگین خوشم نمیاد الان حدود 6 ماه میشه باتری لب تابم رو در آوردم و با برق مستقیم کار میکنم تا سبک تر بشه .حالا شاید یکی سنگین دوست داشته باشه اما تمام مشخصاتش خوبه قبول دارم
.......
به نظرم برای این رفیقمون اصلا گرافیک اهمیت نداره که ما سرش بحث میکنیم مهم پردازنده و رم هستش.
من کامپیتور خونگیم گرافیک خوبی داره اما اصلا بازی نمیکنم و بلا استفادست.
درثانی کارت گرافیک 4530 اینی که شما گفتید نیست (6490) گرافیکش 6470 هست.
الان دوباره نگاه کردم و دیدم گرافیک 6470 کمی از جیفورش 520 بهتره. حق با شماست
اما گفتم گرافیک اهمیتی نداره مهم پردازنده و کیفیت ساخت هست.این بنده خدا اصلا اهل بازی نیست که داغ کنه و یا...
با این حال پیشنهاد من همون زد 570 ،4530 و 6750 هست اما خب اگه کیفیت مهمه زد 570 رو با قیمت پایینتر میشه خرید و تمام کارها رو راه میندازه .
امروز با یه لب تاب جدید آشنا شدم
لنوو B470 خوبیش اینه 14 اینچه
مشخصات سی پی یو i5 سندی بریچ
رم 4 دوال چنل هارد 500
ظاهر خیلی شیک و مقاومی داره وقیمتش 740 تومانه. در ضمن گرافیکش هم اینتله
به نظرم راست کار این رفیقمونه. هم پردازنده ی خوبی داره و هم با کیفیته و هم قیمت مناسبی داره.
تو لیست خرید خود من هم رفت![]()
گراف موجود در بازار 6490 هستش.من خودم از نزدیک دیدم.دیجی کالا پرت نوشته.درثانی کارت گرافیک 4530 اینی که شما گفتید نیست (6490) گرافیکش 6470 هست.
بازم قبول ندارین به سایت اچ پی مراجعه کنین.
کو کجاست؟تو سازگار نبود که...بهرحال هر چی باشه با گراف اینتل ضعیفه.امروز با یه لب تاب جدید آشنا شدم
لنوو B470 خوبیش اینه 14 اینچهمن با اینتل تو دیدن mpeg هم مشکل پیدا کردم.
کند بود.با اینکه cpu i5 بود یه لحظه خیال کردم سلرون داره!باز g470 رو به شفاتره.![]()
کسی با z570 کار کرده؟کیفیت مانیتورشو میخوام بدونم.در حد عالیه یا متوسطه؟
واسم مهم زاویه دید عمودیشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)