درسته نمیشه به چند ورژن عقب برگشت شما همون ورژن جدید رو آپدیت کن بعد از ریست وارد تنظیمات بایوس که شدی کلید F5 رو بزن و تایید کن و دوباره ریست کن .
درسته نمیشه به چند ورژن عقب برگشت شما همون ورژن جدید رو آپدیت کن بعد از ریست وارد تنظیمات بایوس که شدی کلید F5 رو بزن و تایید کن و دوباره ریست کن .
دوستان همه کارهارو انجام دادم ولی نشد .
از دیروز دوباره به ویندوز xp مهاجرت کردم...
خیلی سخته بعد از چند روز کار کردن تو محیط 7 ،بتونید xp رو تحمل کنید ، ولی وقتی اینجا همه چی مرتبه ومشکلی نداشته باشید،ترجیح می دید که به عقب برگردید .در هر صورت من کم آوردم .
از همه دوستان پی گیر ممنونم .
به عنوان سوال آخر ، میخواستم ببینم هیچ نرم افزاری در این ارتباط نیست که خودش اشکال و پیدا کنه و اصلاح یا حداقل گزارش بده ؟
دوستان درست شد ،من هم سون دار شدم ، تازه خاموش هم میشه
البته به کمک یک دوست عزیز در شرکت بازرگانی افروز که فروش کارتهای ویدئویی و خدمات کامپیوتری هم انجام میده ...
مبارکه ، میشه بگید ایراد کار از کجا بود تا من و دوستان هم تجربه مون اضافه بشه
اشکال عدم سازگاری سون با یک برد و به عبارتی سخت افزاری بود .(چیزی که به فکر هیچ کس نمیرسید) یکی از بردها و متعلقات کارت ویدئو با سون سازگاری نداشت.ایشون هم با توجه به تجربشون این برد و در آوردن و مشکل برطرف شد...
تصمیم دارم یه ایمیل برای مایکروسافت بفرستم و شرح ماجرا و مشخصات سیستمم و براشون توضیح بدم .
در هر صورت ممنون از کمکها و راهنماییهاتون . تجربه آزاردهنده ، ولی خوبی بود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)