تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: ترور یک استاد فیزیک دیگر!

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

این بحثا آخر و عاقبت نداره!!!و هیچ کدوم از مشکلات هم با این بحثا درست نمیشه!!!

دستگاه های امنیتی باید چیکار کنن؟!!؟ واسه همه استادای دانشگاه و دانشمندا مامور بزارن!؟!؟یا اینکه پیشاپیش برن قاتلا رو پیدا کنن!؟!؟ نمیتونن مراقب تک تک مردم باشن که!!!
    واقعاً آدم تو این تاپیکا یه چیزایی میخونه که با عقل جور در نمیاد!!!

مثلاً برای پیشگیری همون مامور بزارن چطوره!؟!؟یا بچه ها رو از سنین کودکی آموزش بدن که نباید دانشمندا رو کشت!!! هیچ کشوری به این سفت و سختی که شما میگی پیشگیری نمیکنه!!! مطمئناً از این ترورها تو جاهای دیگه هم هست
    برای شما هم ابراز تاسف میکنم که جماعت ایرانی رو ،ملت خودتو آدم به حساب نمیاری!!!
    حالا شما چرا اینقدر موضع گرفتی ! ( مگه از سرانی ... !؟ )
    بچه ها ناراحت بودن اومدن حرفاشونو این جوری گفتن
    شما هم نمیخواد این جوری بیای از بعضی چیزا دفاع کنی !

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

کشوری که سربازی در اون اجباریه مسخرست اینقدر تاامنی داشته باشه. من نمیدونم اینهمه سرباز بیکار توی سربازخونه ها چه غلطی میکنه پس؟؟
    مشغول یه کارایی هستن که اینجا جاش نیست بگم!
    کی ایرانی جماعت میخواد آدم شه؟؟
    پارادوکس گفتیا داداش!
    دستگاه های امنیتی باید چیکار کنن؟!!؟ واسه همه استادای دانشگاه و دانشمندا مامور بزارن!؟!؟یا اینکه پیشاپیش برن قاتلا رو پیدا کنن!؟!؟ نمیتونن مراقب تک تک مردم باشن که!!!
    چرا نمیتونن؟! چطور میتونن خیلی کارای دیگه(!) بکنن! چطور میتونن تلفن ها رو ... اینترنت رو.... خوب این کارم بکنن!
    مگه CIA میاد وایسه عملیات تروریستی انجام بشه بعد وارد عمل بشه؟!
    میدونه روزانه از چندتا حمله جلوگیری میکنن؟!
    بعد سازمان اطلاعات ایران فقط بلد مدیران سایت های مستهجن رو شناسایی کنه؟!

کسی نمیگه واسه همه مامور بذارن
    ولی بجای اینکه نسبت پسر دخترا رو بپرسن، خلافکار ها رو بگردن یه وقت تو شهر(!) با خودشون سلاح حمل نکنن!

استغفرالله! حیف که حرف نمیشه زد!

به هرحال فکر میکنم بحث کردن در این مورد تو انجمن فیزیک بی فایدس!
    ما بریم همون E=nhf مون رو یاد بگیریم بهتره!

3. 2 کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

برای شما هم ابراز تاسف میکنم که جماعت ایرانی رو ،ملت خودتو آدم به حساب نمیاری!!!
    منم لازم شد برای شما ابراز تأسف کنم. چون اگه کسی بر روی واقعیات رفتار و فرهنگ ما ایرانیها یه کوچولو انگشت بذاره امثال شما پیداتون میشه که یهو رگ گردنتون باد کنه! انگار که باید بشینیم الکی bah bah و چهچه کنیم بقول رییس پلیس تهران:اوضاع امنیتی خوبه و بدتر نشده! حتماً باید یکی بیاد بمب اتم منفجر کنه تا بیاد بگه وضع امنیتیمون بد شده!
    بله علتش اینه مسئولین امنیتی ما بر اساس ژن های ایرانی شون بجای حل مشکلات عادت دارن روی اونها رو مثل شما بپوشونن حالام این شده وضع امنیتیمون که راجع بهش هیچی نگیم بهتره. اینه وضع جاده کشیدنمون. اینه وضع خودروسازیمون. اینه وضع خانه سازیمون. اینه وضع رانندگی و زدن رکورد دنیا در کشتار تصادفاتمون. اینه وضع تربیت بچه و مدرسه و دانشگاهمون. اینه وضع فرار مغزهامون که در دنیا رکورددار هستیم. اینه وضع اینترنتمون . اینه وضع.... .من برای اینکه شما خیلی خودتو از خواندن این سطور ناراحت نکنی اشارتاً گفتم اینه وضع رفتار و فرهنگ ایرانی. البته شما بازم لازم نیست به اینایی که نوشتم فکرتو مشغول کنی و خودتو اذیت و ناراحت کنی چون اینا توهمانه و تماماً کاذیب و دروغه...... میتونی مثل خیلی خیلی از مردم ما روشو بپوشونی و با bah bah و چهچه با خودت بگی: هنر نزد ایرانیان است و بس.....
    کارمون شده بشینیم به گذشته هایمون بنازیم که اصلاً هیچ معلوم نیست چقدرش واقعیته و چقدرش داستان پردازی.
    ....

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •