تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: کمک برای ارتقاء 5850 به 6950

داره خودمونی میشه bitcomet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

شما مدل 5850 تون چی هست؟! نرم افزار sapphire trixx رو دالود کنید ، با افزایش ولتاژ هسته تا 1.144 (یعنی 0.05 ولتا افزایش ولتاژ ) خیلی راحت می تونن فرکانس هسته رو در 900 مگاهرتز پایدا کنید ، چیپ های حافظه هم خیلی راحت تا 1200 مگاهرتز به صورت کاملأ پایدار اور می شن.. با این و با در نظر گرفت این که فعلأ بازی خاصی نیست که برای اجرای مناسب به یک 6950 اورکلاک شده نیاز داشته باشه ، توصیه می کنم که کارتتون رو حداقل تا عرضه ی نسل بعدی کارت های گرافیکی نگه دارین .
    برای اورکلاک 5850 هم اگه سوالی داشتین ، در خدمتم .
    دوست عزیز من یک بار سعی کردم با برنامه afterburner ولتاژ بدم ولی ولتاژ کارت من قفله و تا 775mhz
    بیشتر نمیشه اور کرد.

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزیز من یک بار سعی کردم با برنامه afterburner ولتاژ بدم ولی ولتاژ کارت من قفله و تا 775mhz
    بیشتر نمیشه اور کرد.
    شما مدل دقیق کارتتون رو بگین؟
    من هم نتونستم با AFTERBURNER به sapphire 5850 خودم ولتاژ بدم و بهترین کار رو پاک کردن این نرم افزار دونستم!

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من هم نتونستم با AFTERBURNER به sapphire 5850 خودم ولتاژ بدم و بهترین کار رو پاک کردن این نرم افزار دونستم!
    جسارتا" شما در نرم افزار afterburner قفل ولتاژ رو از تو setting برمیدارین و باز هم نمیشه تغییرش داد؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

جسارتا" شما در نرم افزار afterburner قفل ولتاژ رو از تو setting برمیدارین و باز هم نمیشه تغییرش داد؟
    کلأ با این نرم افزار مشکل داشتم ، هم نمی تونستم ولتاژ رو تغییر بدم و هم این که با تغییر 1 به 0 در notepad ، باز هم نتونستم فرکانس رو از 800 بیشتر کنم (تیک قفل ولتاژ رو برداشته بودم ) . برای همین ترجیح دادم از نرم افزاری که با کارتم کاملأ هماهنگ هست (sapphire trixx ) استفاده کنم که مشکلی نداشته باشه .
    Last edited by alborz_k; 27-07-2011 at 20:34.

5. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bitcomet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من با اون برنامه سافایر هم که گفتید امتحان کردم ولی قسمت تنظیم ولتاژ فعال نیست

his 5850 icooler v

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من با اون برنامه سافایر هم که گفتید امتحان کردم ولی قسمت تنظیم ولتاژ فعال نیست

his 5850 icooler v
    خب کارتتون از برد غیر مرجع استفاده می کنه و احتمالأ کنترلر ولتاژی که شرکت HIS در نظر گرفته ، قابلیت تغییر ولتاژ نداره .
    ولی من تو چند سابت خارجی نگاه کردم ، این کارت رو تا 870 مگاهرتز اورکلاک کردن ، مشکل شما کمی عجیبه..
    با این شرایز کارت رو عوض کنید براتون راحت تره..

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •