دوست من حالا که نتیجه گیری کردی بهتره که به انجمن مربوطه بری و برای حدود قیمت از بچه های اونجا کمک بگیری . .
موفق باشی
http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=253
دوست من حالا که نتیجه گیری کردی بهتره که به انجمن مربوطه بری و برای حدود قیمت از بچه های اونجا کمک بگیری . .
موفق باشی
http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=253
البته عزیزان این مسئله هست که لپ تاپ هدفش جایگزینی برای پی سی نیست و اگر میخواهید بدونید رایانه قابل حملی میتونه جای پی سی رو بگیره Desktop Replecment ها هستند که مثلا Alienware M18x تقریبا 5برابر پی سی من قوی تره و خیلی هم شاخ تره
با این که اسم لپ تاپ روشه
البته که همیشه استثنا وجود داره
Alienware ها لپ تاپای جون داری هستند و اینکه میگید 5 برابر پی سی شما هستن شاید پی سی شما یکم ضعیفه:43:
و با توجه به قیمت این جور لپ تاپ های خاص میشه انتخاب های خیلی بهتری برای جمع کردن سیستم داشت.
و صد البته که لپ تاپ همچنان جایگاه محفوظ خودش رو به عنوان رایانه همراه داره
pc ایم توی امضام هست
همچین ضعیفم نیست ولی شما نمیتونی از امثال آلین ور حداکثر کار رو بکشی
و این که دسک رپلیسمنت خیلی بحثش فرق داره
خلاصه هر چقدر پول بدیمنوشابه میزنیم ( با اندکی دخل و تصرف
)
راستش من لپتاپ رو جای پی سی نمی دونم و نخواهم دونست... هر کدوم نیاز هایی رو جواب می دن که نمی شه جانشین کرد.
ولی از لحاظ عمر من الان لپ تاپم 7 سال عمر داره و بزودی 8 ساله میشه .( بر اساس تاریخ خرید در غیر این صورت بر اساس تاریخ عرضه 8 ساله هست)
ان موقع خیلی قوی تر از پی سی ام بود ولی الان خیلی ضعیفتر از پی سی ولی هنوز بر اساس نیاز های اولیه ام پاسخگو هست ( البته از بعد نرم افزار دیگر لپتاپم کشش نداره و بخاطر همین بزودی جانشین میشه.)
چرا باید هر سال 100 تومن خرج کنه؟( البته اگر همش با خودش اینور انور می بره و با باطری کار کنه منطقی است)
من هنوز یکبار هم باتری رو عوض نکردم.
و اگر در مبحث بازی وارد بشود به خاطر عدم امکان اپدیت گرافیک به سمت نه میره
در کل اگر بتونی نیاز هاتو تعریف کنی می تونی بهترین انتخاب رو بکنی![]()
شما داری لپ تاپ های 8 سال پیشو با لپ تاپای چینیه الانو مقایسه میکنی
به احتمال زیاد شما از برق مستقیم استفاده میکنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)