با تشکر فراوان
احتمال 99 درضد همین z68ap را انتخاب کنم .اما یه سوال که دارم اینه که من یه سری تحلیل های ملکولی برای قطعات دارم که باید در برنامه های مهندسی Adams Ansys CATIA Abaqus انجام بدم. خودم فکر نمی کنم به گرافیک بالایی نیاز باشه. یعنی سر در نمیارم. شایدم بخواد. اما فکر می کنم بیشتر پردازش بالاتری نیاز داشته باشم. به نظر شما چطور ؟
این گرافیک آنبرد که از گرافیک مجتمع در سی پی یو استفاده می کنه برای من بسه؟
حالا یه سوال مهمتر اینه که اگه یه MAIN BOARD با چیپست Z68 بگیرم که گرافیک آنبرد نداره و گرافیک روش بندازم آیا از پردازش گرافیکی داخل سی پی یو استفاده می شه یا نه. در کل کدوم بهتره و برام مناسبتره ؟ یه گرافیک مثلا MSI GT430 یا آنبرد ؟اینو متوجهم که اگه بخوام گرافیک جدا بگیرم باید 100 تومن اضافه بدم. البته اگه کارایی بهتری بهم بده حتما این کار را می کنم .
نظرت در مورد ASUS P8Z68-V PRO=283 چیه ؟ گیگا کمتر مشکل پیدا می کنه یا اسوس ؟ کدوم گارانتی بهتری دارند ؟از نظر کارایی کدوم برتره.الیته به گفته خود شما من نه نیاز با چند گرافیک دارم نه حالت SLI و نه چیزای دیگه. من اگه تحلیل هام که الان 12 ساعت طول میکشه را بتونم در عرض 1 ساعت انجام بدم کلاهم را می اندازم بالا. اگه مادربرد 200 تومنی برای کار من تفاوتی با 500 تو.منی نداشته باشه و خرج الکی باشه همون 200 تومنی را می گیرم و با بقیه پولم میرم کیش خوش میگذرونم