ضمن تشكر از DL4IR : من از نرم افزار پيشنهادي شما هم استفاده كردم ولي خطاي زير را داد : ( تصوير )
![]()
ضمن تشكر از DL4IR : من از نرم افزار پيشنهادي شما هم استفاده كردم ولي خطاي زير را داد : ( تصوير )
![]()
این پیغام داره می گه که چیپ تیوی روی کارت گرافیکت پیدا نکرده !
من ورژن ديگري از برنامه TV tool را تست كردم كه در ان خطاي بالا مشاهده نشد . ولي مشكل همچنان باقي است .
Last edited by yusefreza; 13-06-2006 at 14:40. دليل: اضافه كردن متن
ببين اگه نرم افزار بالا اشكال نگرفت ديگه مشكل از كامپوتر نيستش
شايد سيمت خرابه.شايد تو خروجي Tv میزنی.شاید کارت گرافیکت تقلبی و چیپ مریوط به این قسمت رو نداره و فقط پورتشو داره.
یا شاید با Tv مشکل داشته باشی.مثلا من کارت گرافیک Ati و با برنامه خود ویندوز کار میکنم ولی تو یه تلویزیون هیچی نشون نمیده اما تو این یکی نشون میده.
راستی یه کار دیگم میتونی بکنی . اصلا پورت مانیتور رو باز کن (آبی رو میگم) فقط به Tv صل باشه حالا کامپوتر رو روشن کن از همون اول بدون بنامه خودش میره رو Tv.
متاسفانه اين كار را هم كردم و يك بار كامپيوتر را رسيت كردم تا بر روي Tv برود ولي نشد كه نشد . مثل اينكه درست شدني نيست و براي براي رسيدن به منظور خود بايد دست به جيب بشم و كارت گرافيكم را عوض كنم .
به هر حال از تمام دوستاني كه كه زحمت كشيدند و به مرا راهنمايي كردند كمال تشكر را دارم . اميدورام كه همه تون در زندگي هيچ مشكلي نداشته باشيد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)