تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: آيا سرعت بيشتر = مصرف بيشتر ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کاملا مخالفم با این مطلب!
    درسته که هنگام گاز دادن مصرف خیلی بالا میره و اینکه تو یه دور موتور مصرف سوخت کمتره ولی اینکه مقدار پاشش سوخت ربطی به سرعت نداره کاملا اشتباه است.
    شما سعی کن که با همون مقدار باز شدگی دریچه برای سرعت 90 ، سرعت 120 رو حفظ کن! امکان نداره!
    مسلما برای حفظ سرعت 120 دریچه بسیار بیشتر باز شده و در نتیجه مصرف سوخت خیلی بیشتر میشود.
    که این مسئله همان نیروی Drag است.
    سلام.
    آخه میدونی دوست عزیز من حرفم این بود که تلویزیون چرند میگه که تو سرعت بالای 80 تا مصرف خیلی بالاست این برای خودر های قدیم بود الانه ماشین های جدید سرعت 110 تا 120 در دنده 5 مصرف خوبی داره از سرعت 120 به بالا طبق حرفی که شما گفتید و مسایل دیگه مصرف سوخت بالا میره.
    اینو بدونید که همیشه مساعل تعوری درست در نمیان و با عملی کلی فرق پیدا میکنه.
    ماشینای جدید سرعت 110 تا رو راحت سر گاز تو دنده 5 میرن.
    دو هفته پیش با ماشین رفتیم شمال سرعت هم بین 100 تا 120 صد کیلومتری میانگین 5.75 تا 6.5 مصرف کرد بعضی جاها هم کولر گرفتیم.
    ماشین هم پراید بود.

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دوستان من ميدونم كه سرعت بيشتر مصرف بيشتر داره

سوال من اينه كه وقتي سرعت بالاتر ميريم زودتر به مقصد ميرسم پس چرا ميگن هميشه با 90 كيلومتر بريد به مثااي كه تو اولين پست دادم توجه كنيد و اونو برام توضيح بدين ممنون

يك مسافت 120 كليومتري را با سرعت 120 كيلومتر تو يك ساعت طي ميكنيم ولي با سرعت 90 كيلومتر كه بريم تو يك ساعت و 15 دقيقه مسير تموم ميشه درسته كه سرعت بالا بيشتر سوخت مصرف ميشه ولي با سرعت 90 كيلومتر 15 دقيقه بيشتر ماشين در حركت هست و 15 دقيقه سوخت مصرف ميكنه پس چطوريه ؟ يعني با سرعت 120 اينقدر زياد سوخت مصرف ميشه كه از 15 دقيقه حركت كردن ماشين با سرعت 90 كيلومتر بيشتره

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سوال من اينه كه وقتي سرعت بالاتر ميريم زودتر به مقصد ميرسم پس چرا ميگن هميشه با 90 كيلومتر بريد به مثااي كه تو اولين پست دادم توجه كنيد و اونو برام توضيح بدين ممنون
    عزیز دل مثل اینکه توی چند پست قبل جواب شما رو بطور کامل دادم! کار نداریم هر کی میاد نظر شخصی(چه درست چه غلط) خودش رو میگه شما باید دنبال نتایج آزمایشات دقیق و عملی که توی دنیا برای رسیدن به جواب این سوال شده توجه کنی نه نظر شخصی من یا این و اون. جواب مستند هم داده شد دیگه.
    در نمودار زیر:

نشون میده بهترین راندمان مصرف سوخت نسبت به سرعت در چه سرعتیه.
    در سرعت حدود 96 کیلومتر در ساعت. این خودش باعث مصرف بهینه میشه. مصرف بهینه هم موجب کاهش مصرف میشه. تمام.
    یعنی اگه سریعتر بری درسته زودتر میرسی ولی سوخت بیشتری این میان تلف شده دلایلش رو من و یکی از دوستان دیگه قبلاً گفت که البته به جواب سوال شما مستقیماً ربط نداره ولی بهرحال گفته شده دلیل این تلف شدن سوخت چیه که دوباره کسی نپرسه چرا.
    Last edited by Penryn; 30-07-2011 at 19:44.

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یه وبسایت خیلی جالب وجود داره به اسم: mpgforspeed.com همونطور که از اسم این سایت mile per gallon for speed معلومه مخصوص محاسبه ی مصرف بهینه نسبت به سرعته. یه سری اطلاعات بسیار مفید و دقیق داره که مخصوص اوناییه که دنبال اطلاعات بیشترن ولی سه تا تکست باکس و یه دکمه ی محاسبه هم داره! شما در تکست باکس دوم مسافت میانگینی که در روز میرین رو باید وارد کنین تا اون محاسبه کنه با هر سرعتی برین چقدر زودتر میرسین و در عوض چقدر سوخت و پول بیشتری تلف کردین و حتی در یکسال رو هم محاسبه میکنه.
    Last edited by Penryn; 31-07-2011 at 14:02.

5. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

من این مورد رو با 206 sd چک کردم و یه نتیجه جالبی رسیدم. برای همین الان من تا اونجایی که میتونم داخل شهر دنده رو سبک میکنم و هیچوقت به ماشین فشار نمیارم و مصرف سوختم هم خیلی کمتر شده . روی سرعت گیرها با دنده 3 رد میشم و تخته گاز نمیرم. کم شدن مصرف سوختم رو احساس میکنم. جالب اینه وقتی ماشین دست خانممه مصرف سوختش بالا میره! چون میدونم همش سنگین رانندکی میکنه ! خیلی هم بهش تذکر دادم کو گوش شنوا! همیشه آمپر آب هم میره بالا وقتی ماشین دست خانمه! خلاصه هر چی دنده سبک تر مصرف سوخت کمتر! ولی در مورد تو جاده این مورد هم موافقم که سرعت های بالا مصرف سوخت وحشتناک میره بالا! ولی این سرعتها منظورم 160 170 تاست نه 120 تا!

7. این کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من بهتره اینطوری مثال بزنیم
    یه خودرو با سرعت 90 صدی 7 میسوزاند
    و همون خودرو با سرعت 140 صدی 10 میسوزونه.
    خوب اگز مسیرتان صد کیلومتر با شد با سرعت 140 کیلومتر شاید 40 دقیقه ای برسید به مقصد ولی مصرفتان 10 لیتر بوده.
    ولی اگر همان صد کیلومتر رو با سرعت 90 کیلومتر حرکت کنید بعد 1 ساعت و چند دقیق به مقصد میرسید ولی با سوزاندن 7 لیتر بنزین.

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من تو کامپیوتر سفری تندر دیدم.
    وقتی دور موتور بالاتر باشه سوخت بیشتر مصرف میشه.
    تو جاده امتحان کردم تو سرعت 95-100 مصرف رو زد 5.8
    سرعت رو تا 125 بالا بردم مصرف رو زد 6.6
    روی 140 که رفتم مصرف تا نزدیک 8 لیتر هم رسید.

10. 3 کاربر از Maziar_69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sobery's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

دوستان عزیز رو آ سال مصرفش 100 کیلومتری چقدر هست؟
    405 و پارس چطور؟

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

تا 120 هم میشه گفت مصرف بهینه هست ولی از اون بالاتر خیلی بالا میره

13. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

يه سوال ايا براي گاز هم همينطور هست يعني خودروهاي گاز سوز هم سرعت بالا تا 2 برابر مصرف گاز زياد ميشه ؟

خودم پرايد دوگانه دارم و هميشه هم حداقل 110 كيلومتر سرعتم هست و 200 كيلومتر هم ميبردم يه گاز يعني يواش تر برم بيشتر ميشه يا گاز تفاوت زيادي نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •