XOOM 3g حدود 1200 در میاد (اگه سفارش بدی برات بیارن) سیم کارت میخوره و بدون مشکل تو ایران کار میکنه !
تبلت بعدی هم 10.1 سامسونگ نسخه 3G هست که هنوز نیومده !
بنظر من آیپد بگیر با یه کمرا کیت ! فلش هم میخوره ! البته اگه میکرو اس دی میخای که هیچی![]()
XOOM 3g حدود 1200 در میاد (اگه سفارش بدی برات بیارن) سیم کارت میخوره و بدون مشکل تو ایران کار میکنه !
تبلت بعدی هم 10.1 سامسونگ نسخه 3G هست که هنوز نیومده !
بنظر من آیپد بگیر با یه کمرا کیت ! فلش هم میخوره ! البته اگه میکرو اس دی میخای که هیچی![]()
این فقط نظر شخصی هست
به نظر من تبلت هنوز توی ایران جا نیافتاده و گرفتنش یه جورایی ....
چند سال زمان میخواد تو اینجا بیاد رو بورس
یکی از بهانه های ساختش دیدن کانال و اینترنت پر سرعت هست که فعلا جفتش اینجا رو هوان
زمان میخواد اونم زیییییییییییییاد
چيزي که واضحه اينه که هرکدومشون يه برتري نسبت بهم دارن: گوشي توي جيب جا ميشه و در عوض وبگردي با تبلت خيلي راحتتره.
درنتيجه مثلا اگر هميشه کيفي همراهتون هست خب تبلت مناسبتره. از طرف ديگه، فکر کنم بتونيد با قيمت کمتري نسبت به گوشي، تبلت مناسب رو پيدا کنيد. تبلتها که فقط iPad و گالاکسي تب نيستن.
همه برتري يک تبلت نسبت به گوشي به اينترنت سريع و تلويزيون آنلاين مربوط نميشه. صفحه بزرگتر يعني بازي، فيلم، عکس، کتاب و وبگردي بزرگتر.
جدا از اينها، ظاهرا هدف اصلي شما وبگردي هست. با گوشي موبايل نهايتا نيم ساعت بتونيد وبگردي کنيد. بعد خسته ميشيد (ولو گوشيتون 4 اينچ باشه). فراموش هم نبايد کرد که يه گوشي 4.3 اينچي توي جيبتون يه کم شايد اذيت کنه.
اينه که به نظر من خوب نيست سراغ گوشي بريد.
Last edited by Honradez; 23-07-2011 at 01:46.
موافقم
به نظرم 4 اینچ استاندارده
تبلت زمانی خوبه که امکانات حمایتی هم واسش خوب باشه
کسی خبر از تبلت ایسوس نداره
---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
آخه نمی شه از صفحه سامسونگ گذشت منظورم galaxy s2است
کدام مدل ایسوس ؟
ایران دلیور قیمت هاش رو امروز اپدیت کرده و من مقایسه کردم ظاهرا قیمت ها افت کرده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخه من خودم گوشيم 4 اينچه ولي خداييش اصلا راحت نيستم باهاش تو اينترنت. براي کسيکه يکي از عمده اهدافش وبگرديگه بنظرم جالب نباشه.
درمورد امکانات حمايتي هم ممنون ميشم منظورتون رو بگيد.
تبلت ایسوس با گارانتی ویستا وارد بازار شده ، امکان 3G نداره
قیمت 16 گیگ اون هم 690 هست با گارانتی و بدون گارانتی هم حدود 630 تومان
با کیبوردش هم حدود 880 تومان بفروش میره یعنی حدود 200 تومانی گرونتر هست.
دوست عزيز سوالتون رو توي قسمت مشاوره گوشي آندرويدي مطرح مي كردين بهتر بود
البته قبلا هم اينجور سوالي مطرح شده بود كه به نظرم اون تاپيك خيلي تاپيك مفيديه همه ي صفحاتشو بخونين خيلي بهتون كمك مي كنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر شخصيه من اگه گوشي ندارين و ميخواين بين تب و گوشي يكي رو انتخاب كنين خب به نظر من گوشي خيلي ضروري تر از تبلته چون تبلت كارائيش زياد مشخص نيست مثلا من با اندازه آيپد اصلا راحت نيستم همش حس مي كنمالان از دستم ميفته و خب با گالكسي تب 7 برام خيلي بهتر بود اما تفاوتشو زياد با گالكسي اسم حس نمي كردم و فقط همين صفحش بود كه اختلاف رو ايجاد مي كرد... بستگي به نيازتون داره ببينم چقد وبگردي مي كنين ... البته من گوشي رو به تبلت ارجحيت ميدم و به نظرم شك داشتن بين لپ تاپ و تبلت يه جورايي منطقيه ولي بين گوشي و تب نهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من گالكسي اس 2 فوق العادس و ازش نگذرين... واقعا ميگم فوق العادست
تبلت هم اگه خواستين بگيرين زوم بگيرين يا گالكسي تب 10
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)