تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: Dell یا HP؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوست من
    اينكه hp اولين تو جهانه درست نيست اما فروش دل تو ايران خوبه
    اما از لحاظ كيفيت و دوام hp بهتره - امار خرابي dell بالاست
    براي كيفيت مي توني نگاهي به مدل هاي lenevo و asus هم بكني

اره من کلا نظرم درباره Dell عوض شد حالا موندم بین HP و Asus که هرکدوم مشکلات خودش رو داره . hp که گارانتی درست حسابی نداره ، مثل این که داغ میکنه و ... ََasus هم یه سری مشکلات عجیب و غریب مثل برق داشتن و کیفیت صفحه نمایش کم و ... داره . واقعا انتخاب سخت شده . بیشتر دلم پیش اچ پیه ولی چون برای طولانی مدت می خوام استفاده کنم و گارانتی نداره می ترسم خراب شه و کاری از دستم برنیاد. در کل یه چیزی هم می خوام که تا چند سال دیگه قشنگ و خوب کار کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouryakhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اره من کلا نظرم درباره Dell عوض شد حالا موندم بین HP و Asus که هرکدوم مشکلات خودش رو داره . hp که گارانتی درست حسابی نداره ، مثل این که داغ میکنه و ... ََasus هم یه سری مشکلات عجیب و غریب مثل برق داشتن و کیفیت صفحه نمایش کم و ... داره . واقعا انتخاب سخت شده . بیشتر دلم پیش اچ پیه ولی چون برای طولانی مدت می خوام استفاده کنم و گارانتی نداره می ترسم خراب شه و کاری از دستم برنیاد. در کل یه چیزی هم می خوام که تا چند سال دیگه قشنگ و خوب کار کنه.
    سلام.اچ پی کیفیت و دوام خوبی داره.پارسال واسه یکی از دوستان خنگ گرفتم هنوز نتونسته خرابش کنه.کیفیت سری n ایسوس هم عالیه.بخصوص صداش و البته گارانتی معتبر سازگار.در نهایت برمیگرده به سلیقه شخصیت.فرق زیادی ندارن.من بودم هرکدوم ارزونتر بود میگرفتم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sami-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوست عزیز من xps l502 دارم و خیلی ازش راضی هستم و اصلا" قابله مقایسه با 6080 نیست...کانفیگ قوی و کیفیت ساخت بالا ی بدنه و امکانات زیاد ....

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

همانطور که گفتم هر دو تفاوت زیادی با هم ندارند هر کدومش رو که بگیری پشیمون نمیشی .انتخاب سلیقه ای هست
    دل فقط سری اینسپایرونش کیفیتش پایینه اما وسترو و xps کیفیت خوبی داره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

dell تو مقایسه با بقیه خرابیش زیادتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه nitro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من 3 ساله HP دارم
    خداییش عین اسب کار کرده
    Dell خیلی خراب میشه
    من خیلی با لپ تاپ سر و کار دارم
    با اکثر برند ها هم کار کردم
    از من میشنوی HP بگیر
    مخصوصا مدل های جدیدش که فوق العاده متحول شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir2im's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

10

دوست عزيز HP برند واقعا خوبيه اما در حال حاضر داره گاف مي ده آمار خرابيش صعودي بالا مي ره
    در مورد ASUS كيفيت واقعا خوبي داره مدلي مثل N53SV - SN خوبن.در مورد برق داشتن اسوس هم خودم اسوس دارم و به اين صورت كه مي گن نيست.خيلي كم موقع شارژ بطور ضعيف بدنه برق دار مي شه كه محسوس نيست مگر اينكه با فاصيه لپ تاپ لمس كني در مورد كيفيت صفحه نمايش هم بايد بگم با مقايسه با چند لپ تاپ واقعا كيفيت نمايش اسوس خوبه و خيلي شيك.در ضمن HP ريفربيش بالايي داره مراقب باش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAJAD0936's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اگه قرار باشه بین دل و اچ پی انتخاب کنم دل رو انتخاب میکنم دلیل خاصی هم براش ندارم اون چیزی که دیدم لپ تاپ های این دو شرکت که توی یه رنج قیمت باشن دل بهتره.

دوستان میگن امار خرابی دل بالاست خوب دلیلش خیلی واضحه چون فقط فروش 5010 و 5110 دل رو اگر ببینید از تمامی مدلهای زیر800 تومن اچ پی بالاتره واسه همینم تعداد خراب هاش میره بالا.

در کل توی این رنج قیمت من n53 رو توصیه میکنم هفته پیش رفیقم از پایتخت با گارانتی سازگار گرفت 1050

xps دل هم مدلای خوبی داره.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •