البته قابلیت SSD Caching و حتی قابلیت سریع کپچر گرافیک مجتمع پردازنده از دلایلم برای پیشنهاد چیپست Z68 هست...به نظر من سیستم خوبی هست ولی وجود مادربر با گرافیک آنبرد به همرا کارت گرافیک جدا چندان توجیه نداره
البته قابلیت SSD Caching و حتی قابلیت سریع کپچر گرافیک مجتمع پردازنده از دلایلم برای پیشنهاد چیپست Z68 هست...به نظر من سیستم خوبی هست ولی وجود مادربر با گرافیک آنبرد به همرا کارت گرافیک جدا چندان توجیه نداره
منم نظرم همون z68 هست ولی بدون کارت گرافیک![]()
بله ولی چون کاربرد 3D Max هم داشتند و این نرم افزار جدیدا از GPU و مخصوصا PhysX برای رندرینگ استفاده میکنه به یک کارت گرافیک نسبتا خوب هم احتیاج دارند...منم نظرم همون z68 هست ولی بدون کارت گرافیک![]()
من نفهمیدم اینکه ess-1362 گفت z68 نیازی به کارت گرافیک نداره منظورش دقیقا چیه؟ من رو پروژه های سنگین می خوام کار کنم
این پردازنده ای که بهتون معرفی کردم داخلش دارای گرافیک مجتمع هم هست که Z68 قابلیت استفاده ازش رو دارهمن نفهمیدم اینکه ess-1362 گفت z68 نیازی به کارت گرافیک نداره منظورش دقیقا چیه؟ من رو پروژه های سنگین می خوام کار کنم
یعنی در عین حال شما میتونید هم از کارت گرافیک مجزا و هم از گرافیک مجتمع بهره ببرید که گرافیک مجتمع میتونه سرعت کانورت شما رو به 3 برابر معمول برسونه...
پس عجب چیز خفنیه
سلام ، ببخشید که اینجا سؤال میکنم
در صورت استفاده از گرافیک مجتمع و کارت گرافیک با هم ، مانیتور رو به کدام یک باید متصل کرد؟ گرافیک مجتمع یا کارت گرافیکی؟
در اینصورت آیا از ویژگی Nvidia Optimus که توی لپتاپ هست میشه اینجا هم استفاده کرد؟
ممنون
سلامسلام ، ببخشید که اینجا سؤال میکنم
در صورت استفاده از گرافیک مجتمع و کارت گرافیک با هم ، مانیتور رو به کدام یک باید متصل کرد؟ گرافیک مجتمع یا کارت گرافیکی؟
در اینصورت آیا از ویژگی Nvidia Optimus که توی لپتاپ هست میشه اینجا هم استفاده کرد؟
ممنون
به کارت گرافیک وصل میشه و با نرم افزار مخصوصش میشه بین گرافیکها سویچ کرد
یه چیزی تو مایه های همون نرم افزار لپ تاپ...
حالا برای کار ادیت من مانیتور رو به کارت گرافیک وصل کنم یا گرافیک مجتمع مادربوردی که معرفی کردی؟ کدوم سریع تره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)